Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кое дъно е по добро

Featured Replies

Ето иняколко снимки на клокнат AMD 64 3200+ Venice от Everest, при работещи 30 активни процеса антивирус, BitComet,Skype и др.

clp13oy.jpg

clp25ho.jpg

clp34uw.jpg

clp47md.jpg

clp54hx.jpg

clp63ry.jpg

ПП: Вмомента съм намалил клока защото стана много топло времето а се охлаждам на въздух(Zalman CNPS 700B-Cu)

Редактирано от androns (преглед на промените)

androns това трябва да го погледне най-компетентния в тоя форум (Ghostface Killah),който е на мнение,че повече от 200 MHz,които той е постигнал е невъзможно. Хасесва ми какво е станало с рамта (DDR 520). :yanim: Все пак е PC4000-това имах предвид под качествена рам

Редактирано от iovi (преглед на промените)

androns това трябва да го погледне най-компетентния в тоя форум (Ghostface Killah),който е на мнение,че повече от 200 MHz,които той е постигнал е невъзможно. Хасесва ми какво е станало с рамта (DDR 520). :yanim: Все пак е PC4000-това имах предвид под качествена рам

Противно на правилата, ама си много глупав. Изрови къде съм писал, че НЕ МОЖЕ :wors::wors::wors:

Ее, чакай бе..така се клоква между другото с 500 мегахерца! Карай по-спокойно!

Всички виждаме кой е глупавия.За теб дори глупав е меко казано,но едва ли тук е мястото да се води този разговор.Не смятам,че си заслужава да ти връзвам на просотията,така че това ми е последния пост по твой адрес!

Всички виждаме кой е глупавия.За теб дори глупав е меко казано,но едва ли тук е мястото да се води този разговор.Не смятам,че си заслужава да ти връзвам на просотията,така че това ми е последния пост по твой адрес!

Да и това си ти защото продължаваш. Аз му обяснявам че не става така просто и между другото, "преспокойно" той си цикли на една и съща плоча...

При теб не само,че не е станало "просто", а изобщо не е станало,за разлика от по-голямата част от нас както сам виждаш.Или искаш да кажеш,че освен мен и androns се перчи.

Lyudmil вече ти е написал,че зависи за какво ползваш компютъра.Гледам,че в момента си с Аthlon 64 3500+ ,който работи на 2,2 GHz и спокойно можеш да клокнеш на 2,6-2,7 GHz.

Разлика X2 3800 ще има,защото все пак той е двуядрен,но пък е и 260-270 ? .Затова помисли дали има приложения, с които твоя процесор не се справя достатъчно бързо и ако е така дали ти се дават 270 ? за X2.

Добре, няма какво да спорим, аз ти казах - сам си противоречиш

:help:

Предлагам да си стиснете ръцете и да спрете вече с тоя глупав спор, защото АБСОЛЮТНО НИКОЙ няма полза от него!

Най-много да си развалите отношенията.. sad.gif

Пък и вижте: човекът си е отворил тема, за да му помогне някой. Ако ще се карате добре, ама си създайте нова тема и там. :yanim::wors:

GFreeman абсолютно съм съгласен с теб и вече казах,че тук не е мястото за такъв разговор.

Ghostface Killah жалко,че тълкуваш думите ми като противоречие.Това което имах предвид е,че процесора му е достатъчно бърз,за да се справи с приложенията,които се ползват от нормален потребител.Ако ползва нещо спецефично,което изисква повече ресурси,може да клокне процесора без проблем до 2500-2600 MHz,както вече видяхме че става при това с въздушно охлаждане.Ако и тогава не му стига да помисли за X2 3800,защото двте ядра дават значение.Още повече,че и той подлежи на клокване.

Бих се присъединил към мнението на androns за L2 кеша и бих препоръчал да дадеш малко повече пари и да си вземеш X2 4000, който е с L2 кеш 1000.

Надявам се с това пояснение спора да приключи,защото наистина не помага на никого.

• Автор

А какво ще кажете за този процесор, не е ли по добър, или не си заслужава?

AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 4400+ 2.2GHz 1MBs Socket 939 Toledo BOX

Струва 430 Евро!

• Автор

Решил съм да сложа процесор AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 4400+ 2.2GHz 1MBs Socket 939 Toledo BOX. Та кое от двете дъна е за предпочитане тогава?

И ще се наложи ли смяна на биоса?

Редактирано от bobo1100 (преглед на промените)

Това,което се изговори за дъната важи независимо какъв процесор ще сложиш.Смяна на Bios-а ще се наложи,само ако имаш проблем с този с който е дъното в момента,ако нямаш проблем,не виждам защо да го сменяш.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.