Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Висок разход на РАМ

Featured Replies

Не съм сигурен, и аз нямам SSD, но какъв е шанса при тези дискове page файла да го мести в рам-та ако имаш достатъчно, за да не драска излишно по диска. Ако е така всичко си е напълно логично, тези файлове които преди са били на диска сега са на рам-та.

50%? Не е нормално. Но ти си знаеш. Нямам SSD, но при мен е 1GB. Ако не съм стартирал нищо.

Дам 49% даже стигна до 75% :D. Слагам стария диск там с всички инсталирани програми, драйвери антивирусни и 20% максимум 25, около 1.7 гб... Ама пък диска често отивя към 100%... Иначе рама не стига повечв от 40%... Не знам в шах и мат съм. Аз ли нещо не разбирам пак ли има бъг от Asus че са пипали драйверитв кат не трябва. Нямам идея но е така. С HDD Рам е нищожно натоварена, ама диска се торари от време на време, като отварям някоя програма или нов тав в браузъра, като съм с SSD Рам се говари страхотно, но диска е на не повече от 10%. Някой запознат да сподели дали е нормално така. Като всички драйвери съм инсталирал, ос е една и съща, от един и същи диск и е платена, не е някаква кракната, диска - с инсталацията си е от Microsoft.

Редактирано от vanci (преглед на промените)

Дам 49% даже стигна до 75% :D. Слагам стария диск там с всички инсталирани програми, драйвери антивирусни и 20% максимум 25, около 1.7 гб... Ама пък диска често отивя към 100%... Иначе рама не стига повечв от 40%... Не знам в шах и мат съм. Аз ли нещо не разбирам пак ли има бъг от Asus че са пипали драйверитв кат не трябва. Нямам идея но е така. С HDD Рам е нищожно натоварена, ама диска се торари от време на време, като отварям някоя програма или нов тав в браузъра, като съм с SSD Рам се говари страхотно, но диска е на не повече от 10%. Някой запознат да сподели дали е нормално така. Като всички драйвери съм инсталирал, ос е една и съща, от един и същи диск и е платена, не е някаква кракната, диска - с инсталацията си е от Microsoft.

Обърни се, към колегите от хардуерните теми. Може и да си прав, и Асус да са остали нещо. Неще липсва на система, ама не съм ползвал SSD, така че няма да ти давам съвети.  

Обърни се, към колегите от хардуерните теми. Може и да си прав, и Асус да са остали нещо. Неще липсва на система, ама не съм ползвал SSD, така че няма да ти давам съвети.

Благодаря... Ако така продължава... Ще се обърна кам хардуерния раздел... Ся пък Baidu не ще да се тегли заби а 1% и край... Хм... Друго тегля де... Пфуа се ядове...

Благодаря... Ако така продължава... Ще се обърна кам хардуерния раздел... Ся пък Baidu не ще да се тегли заби а 1% и край... Хм... Друго тегля де... Пфуа се ядове...

Явно си включил ''Rapid mode'' от Samsung Magician.

Явно си включил ''Rapid mode'' от Samsung Magician.

Всъщност да... О ся ще го изключа тогава...

И да не забравиш да рестартираш системата. :D

Няма начин да забравя, то и за най - глупавите (като мен) е направено - иска си авто рестарт :D. И да има си разлика с РАМ, сега е поне с 10% по - малко заета :D.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.