Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Домашен Десктоп + Монитор до 1500лв. (игри, мултимедия, фото)

Featured Replies

Аз си го направих така,само съм вдигнал множителя на 20 и включих HPC и CPU Unlock.
8041310.jpg
8041312.jpg

П.С и да не се чудиш като мен,цифрите се сменят като въвеждаш числа от numpada..

Редактирано от Десислав Петров (преглед на промените)

• Отговори 57
  • Прегледи 4,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Чакай малко след колко време започва да ти сече ? Защото аз нямам  тези проблеми.. да знаеш че този процесор понякога си смъква честотите до 800-900Mhz , та поиграй повечко , да може процесора да загрей и да си остане на максималната честота. Или просто си го остави да работи на една честота , например 3.6 Ghz

Редактирано от Сирини (преглед на промените)

Нищо не клоквай!Просто включи HPC-то и си следи температурите за да не го прегрееш.Щом включиш тази опция ,ако имаш нормални температури,честотата под товар няма да падне.

• Автор

Прави го дори след час-два игра. Нямам намерение да вдигам честотата, а просто да я закова, т.е. да не изпада в икономичен режим по време на игра. Ще я потърся тая опция HPC. Пиковата темп. след 2 часа игра е 52*.

Редактирано от juslen (преглед на промените)

Този процесор не е горещ , при мен след 2-3 часа игра на Battlefield 3 Multiplayer  , държи 47 градуса. Но понякога е удрял над 52 , но в зависимост от температурата вкъщи.

Редактирано от Сирини (преглед на промените)

• Автор

Проблема се реши с изключването на функцията "Cool n Quiet". Сега държи минимум 3.3GHz и не пада до и под 1.4GHz, но и темп. при idle се дигна малко, както и шума на вентилатора(преди не се чуваше нищо). Въпреки това след над час Mafia 2 пик-а беше 48.

Проблема се реши с изключването на функцията "Cool n Quiet". Сега държи минимум 3.3GHz и не пада до и под 1.4GHz, но и темп. при idle се дигна малко, както и шума на вентилатора(преди не се чуваше нищо). Въпреки това след над час Mafia 2 пик-а беше 48.

Направил си едно нищо.За какъв чеп ти е да стои на максимална честота когато не правиш нищо(браузваш,гледаш филм,слушаш музика)?Включи си CnQ и включи HPC-то ,ако искаш да имаш икономична и хладна система.

• Автор

Под HPC проблема си остава. Проверено. Честотата отново пада до 1.4 и играта ми насича. И аз искам да имам хладен, тих и икономичен комп, но не и тази цена да ми се губи кефа от играта.

Редактирано от juslen (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.