Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Randomizer Програма за разбъркване на имена и числа

Featured Replies

Добър вечер !

Програмата Randomizer е програма за разбъркване на думи, числа или имена.

Ти даваш няколко числа например 2 , 3,  4 и програмата ти извежда случайно избрано число.

От тука може да си я свалите  Цък.

:)

Редактирано от Ivan21 (преглед на промените)

• Автор

Излезе ми че е вирус.

може би заради сайта на който го качих чакай да го кача другаде 

може би заради сайта на който го качих чакай да го кача другаде 

Готово :)

• Автор

Само на мен ли ми хваща вирус?

На виндовс 7/8 ли си 

Само на мен ли ми хваща вирус?

Готово май стана сега инсталирай от setup но ако пак изкара че има вирус може да си спреш антивирусната за да го пробваш спокойно няма вирус защото аз съм го правил ако искаш мога и сорс кода да ти дам :)

На виндовс 7/8 ли си 

Готово май стана сега инсталирай от setup но ако пак изкара че има вирус може да си спреш антивирусната за да го пробваш спокойно няма вирус защото аз съм го правил ако искаш мога и сорс кода да ти дам :)

Това със спирането на антивирусна програма е глупаво действие. Каквато и да е програмата!

• Автор

Това със спирането на антивирусна програма е глупаво действие. Каквато и да е програмата!

Знам, но ви уверявам, че няма вирус може ли да пробваш дали и при тебе има вирус?

• Автор

Пратих програмата на 1 приятел и той каза, че всичко е окей :) но не знам защо при тебе излиза че е вирус.

• 1 месец по-късно...

във самия windows има променлива random:

cmd

echo %random%

но няма да генерира числа в определен от вас диапазон... тоест тя генерира 100% RANDOM

Редактирано от the professor (преглед на промените)

Програмата е чиста макар някой сайтове/антивируси да откриват разни троянци по нея.

Програмата с внушителните 6.19 мб защото е използвана програма да се направи от py в exe.

Структурата и е простичка от 15-тина реда заедно с импортите има една проверка с опции ако изберете да въведете още нещо просто го добавя в масива когато изберете че не искате принтира произволен елемент от този масив.

• 3 месеца по-късно...

При мен всичко е Ок. Изпробвах програмата и останах доволна от нея.

• Автор

Програмата е чиста макар някой сайтове/антивируси да откриват разни троянци по нея.

Програмата с внушителните 6.19 мб защото е използвана програма да се направи от py в exe.

Структурата и е простичка от 15-тина реда заедно с импортите има една проверка с опции ако изберете да въведете още нещо просто го добавя в масива когато изберете че не искате принтира произволен елемент от този масив.

Естествено че е простичка аз я направих защото 1 човек от форума искаше такава програмка и му отделих 30-тина минути не съм се старал доста, защото тази програмка прави това което той искаше така че няма смисъл от повече :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.