Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Windows98

Featured Replies

Здравейте,

Имам проблем с Windows98.Понеже машината ми е много мощна и използвам 98

но това не е проблема,имам интернет и през 5 минути ми се показва един син екран и наи отдолу пише PREES ANY KAY TO CONTINUE незнам какво става и ще се радвам някои да ми помогне моля.

Когато извадя кабела на нета не е така.

Здравейте,

Имам проблем с Windows98.Понеже машината ми е много мощна и използвам 98

но това не е проблема,имам интернет и през 5 минути ми се показва един син екран и наи отдолу пише PREES ANY KAY TO CONTINUE незнам какво става и ще се радвам някои да ми помогне моля.

Когато извадя кабела на нета не е така.

Сложи си антивирусна програма и защитна стена или си сложи Windows XP :)

....Понеже машината ми е много мощна и използвам 98....

Това как да се разбира?

Maлко предистория на проблема и описание на хардуера няма да навреди.Конкретен отговор от даденото описание е стреляне на посоки.

Най-вероятно си лепнал вирус приятел. Сложи си някоя антивирусна(за твоя комп най-добре да е NOD32, защото е лека). А също може да се получава това ако не си го преинсталиран дълго време .Аз едно време когато бях с win98 си го преинсталирах всеки месец. Еххххх временаааа ;)

Ми то боза 98, аз като бях с нея, независимо дали имах проблеми или не в края на всекио месец един реинстал (говоря без формат и т.н., просто да се опреснят файловете) и нямах проблеми в общи линии. Иначе първо, както ти казаха, задължителна проверка за вирусчета иразните му там гадинки .

Не съм съгласен че 98 е боза.Бил съм с нея месеци( почти година без да давам преинстал)

И мен ме съмнява да е вирус.Но защо само като си вързан с нета ти прави тоя номер не мога да отговоря.

Съжалявам.

Не съм съгласен че 98 е боза.Бил съм с нея месеци( почти година без да давам преинстал)

И мен ме съмнява да е вирус.Но защо само като си вързан с нета ти прави тоя номер не мога да отговоря.

Съжалявам.

Защото е мрежови червей, който трябва да се върше с источника си, или е конфликт между ядрото на ОС и някоя интернет програма, или е троянец, или е нещо от сорта на "messaging" - има команда, която като ти я пратят и ти дава син екран. Та ако не се е скапал Уиндоуса, една антивирусна и една защита стена (или комбинация от двете в една програма) ще ву свършат работа. :)

Ми то боза 98, аз като бях с нея, независимо дали имах проблеми или не в края на всекио месец един реинстал

Ами аз пък като бях с нея 3 години не ми правеше НИКАКВИ проблеми и чак на четвъртата почнаха и се наложи реинстал и то бяха вирусчета - не за друго!

От потребителя си зависи :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.