Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии:Всичко за The Da Vinci Code

Featured Replies

..::The Da Vinci Code::..

932401_74327.jpg

• Publisher by:
2K Games,The Collective
Official web page: LINK
Alternative web page: LINK
Developed by: 2K Games,Take 2 Interactive
Genre:Action
Release Date:May 19,2006
Players:1 Player
Platform:PC,PS2, XBOX

Story/Description:

<<< Review >>>

Based on the highly anticipated film directed by Ron Howard and Dan

Browns best-selling novel. Solve mysteries and puzzles that go beyond

anything you have seen or read. Elude danger and stay one step ahead

of an enemy that will stop at nothing to protect their secret.

..::Download::..

download.gif[email protected]

download.gifTheDaVinciCode-Deviance@Arena-BG

..::System Requirements::..

# Windows 2000

# Windows XP

# 1.8 GHz Processor

# 512 MB RAM

# Graphics Card 64 MB

# Graphics Card (Direct X 9.0c Compatible)

# Sound Card (Direct X 9.0c Compatible)

# 6x CD/DVD-Rom Speed

..::How To Install::..

1 . Burn or mount

2 . Install the game

3 . Copy the crack from the DEViANCE dir on the DVD into game dir

4 . Play and enjoy, you might die tomorrow

..::The Da Vinci Code Screenshot::..

932401_20060522_thumb001.jpg932401_20060522_thumb002.jpg932401_20060522_thumb003.jpg932401_20060522_thumb004.jpg932401_20060522_thumb011.jpg932401_20060522_thumb015.jpg

download.gif Gallery 01

download.gif Gallery 02

download.gifGallery 03

..::The Da Vinci Code Video Clips::..

download.gif Gallery 01

Редактирано от DIDAKA1 (преглед на промените)

• Отговори 77
  • Прегледи 14,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Ако можеш, pls помогни ми... :) Зациклила съм на "Банката в Цюрих" - точно в началото, където трябва да се напише една парола, за да взема това което има в сейфа! Незнам дали мв разбра.. надявам се, че си ме;) 10x предварително!:nono:

А да питам струва ли си играта?

Че четох че била добра.

Кажете PLEASE.

• Автор

Еми според мен играта е страхотна и си струва да я превъртиш.

Ее,щом казваш :)

Кажи как се излиза от Лувара, много куки много нешо, все ме пребиват :)

Някой ще може ли да ми help??:) Намирам се на нивото където съм в къщата на един старец! След като направих всичко (сложих щитовете на рицарите, свирих на пианото, разгледах хубаво картината "Тайната вечеря" и т.н.) ми излиза някакъв нов скрипец (или там както се казва), който мисля беше с 9 букви! кажете ми какво пише на този скрипец... plssss:-/

DIDAKA1 ще можеш ли да ми кажеш как се подреждат бушоните в нивото след Шато Вилет (т.е. след къщата на стареца)?? Събрала съм 12, от които 8 са по 300, а останалите 4 са по 50! Pls help me:) Надявам се,че се сети за кое ниво ти говоря:wors:

ABORTING: Your display adapter does not have sufficient capabilities to run this game.

[no game crash info] накой може ли да ми каже точно какъв е проблема разбирам че видеото ми е старо ама защо тогава като игнорирам проблема играта тръгва в смисъл че отначало зарежда всичко и като дам да започен ми дава син екран и се чува музика и говорене ама няма картина. Пише че иска # Graphics Card 64 MB моярта е Ge Force 4 MX 440 не е ли достатъчна

Редактирано от jeny (преглед на промените)

ABORTING: Your display adapter does not have sufficient capabilities to run this game.

[no game crash info] накой може ли да ми каже точно какъв е проблема разбирам че видеото ми е старо ама защо тогава като игнорирам проблема играта тръгва в смисъл че отначало зарежда всичко и като дам да започен ми дава син екран и се чува музика и говорене ама няма картина. Пише че иска # Graphics Card 64 MB моярта е Ge Force 4 MX 440 не е ли достатъчна

Еми... явно не е! Жалко..!

Отново ще може ли да ми помогне някой?? :clap: Намирам се на нивото с църквата! След като съм сглобила щита (в залата с многото крале, или каквито са там:) ). След като го наредих има някакви символи и букви в нещо като таблица! Та..въпроса ми е: Как да разшифровам това, което пише на щита! ;)

• Автор

Сложи картина на мястото,където си за да ти помогна,че сега нещо не мога да се сетя.

Ако може ми кажете как да мина второто ниво на играта във манастира как да отворя подземието.Моля кежете че от една седмица съм на това ниво :) а играта е супер яка и немога да продължа това е нивото след Лувара... Благодаря ви предварително!! :clap:

Ако може наистина кажете как да се мине това защото и аз съм запецнал там!!! Моля ви кажете ми че ми е много интересна, а незнам как да го мина това обиколих този манастир 3000 пъти и нищо не намирам незнам вече какво да правя ПОМОГНЕТЕ МИИИИ.... ! :):)

Ами става на въпрос за мисията след Лувара, тоест в манастира където умира онази монахиня. Намирам всичко но като сляза долу има картини и там има някакво подземие но незнам как да го отворя! Имам някакви туби с бензин или незнам и аз с какво, просто незнам точно къде да го търся ;)

Това подземното се отваря като намериш 3 статуи в различни сцени с Исус Христос! (Ако не си го направил!!) Качи се пак при стаята на умрялата монахиня и дръпни едното легло! Изпод него има една "загадка"! Като я разшрифроваш, трябва да се отвори и изпод него имаше една статуя ... ако не греша! Загадката мисля, че ще я решиш лесно, но все пак - трябва да наредиш "SION" на кубчетата! След като намериш всички статуи трябва да ги наредиш в залата където е подземната врата и да ги сложиш според всяка статуя! Надявам се, че ме разбра!;)

Ами аз тази статуя под леглото я намерих, намерил съм и една като настроих часовника, и една като настроих някакви дати. Тях ги имам но незнам точно какво трябва да направя! Иначе мерси много ;):hush: Едната статуя е на Исус как носи кръста, другите две незнам точно какво представляват. Това ли са и какво точно трябва да направя. Ако можеш да ми кажеш ще съм ти много благодарен

Ами сега трябва да ги сложиш по статуите:) Естествено на статуите, които отговарят на малките! Трябва да пообикаляш и да разглеждаш статуите:)

Всъщност като разгледах какво имам видях че имам само 2 статуетки на Исус. Когато е легнал и когато носи кръста другата незнам точно каде да я търся ще видя дано да я намеря !! :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.