Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии:Всичко за The Da Vinci Code

Featured Replies

Ако не се лъжа статуетката, която търсите е на много лесно място - в един шкаф в стаята на убитата монахиня. И аз превъртях играта, наистина е страхотна :baby:

• Отговори 77
  • Прегледи 13,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

az ve4e ne sum sigurna dori kolko sa! niakoi kazvat dve, drugi - tri. v onzi 6kaf e tazi deto Isus e legnal, dolu kato namesti6 datata e onazi deto Isus nosi krusta. ima li treta? i kude se slagat posle?

Ами статуите са две, слагат се на големите картини...статуята, на която Исус носи кръста се слага на картина № 7, a другата на № 14.

Ами статуите са две, слагат се на големите картини...статуята, на която Исус носи кръста се слага на картина № 7, a другата на № 14.

mersi, nai setne stana!

Незнам според мен играта е хубава както и графиката, но преди да започнеш да я играеш трябва да си чел книгата или поне филма да си гледал !!!

mersi, nai setne stana!

Хора,моля ви пишете на кирилица!Не,че се явявам някакъв полицай на форума,но правилата са за всички.

Иначе играта е наистина добра.

• 4 седмици по-късно...
  • 4 седмици по-късно...

Здравейте :nono: играя играта от 2 дни и наистина е много интересна Много се радвам 4е има такъв форум и може да сппделяш опит с хора които са я играли и да ти кажат това онова когато позациклиш...

Може ли някой да помага..пак :) Стигнала съм до 3-то ниво накрая и трябва да подредя някакви статуии(мисля че трябва да са 6) ама и представа си нямам как Мъча се 2 дни и направо откачам.....Благодаря ви предварително

Може ли някой да помага..пак :down: Стигнала съм до 3-то ниво накрая и трябва да подредя някакви статуии(мисля че трябва да са 6) ама и представа си нямам как Мъча се 2 дни и направо откачам.....Благодаря ви предварително

Jupiter goes at the top of the red section.

Venus goes in the center. In the left blue section goes Vulcan. In the right

blue section place Mars. In the left green section goes Cupid and finally in

the right green section goes Aeneas. Now that everyone is in position we need

to fulfill the rest of the clue. Rotate all of the statues so they face

towards Venus. Rotate the statues until they are all in position.

Jupiter

Vulcan

Mars

Venus

Cupid

Aeneas

Не го направих много хубаво,но се надявам,че си разбрала как става.

Редактирано от XtCrAvE (преглед на промените)

PLS. Моля ви кажете коя е думата на криптекса който намерих в банката в Цюрих

помогнете че супер много ме изнерви :)

PLS. Моля ви кажете коя е думата на криптекса който намерих в банката в Цюрих

помогнете че супер много ме изнерви :)

"GRAIL"

А ще ми кажете ли в каква последователност се натискат зелените бутони пред вратите когато ме подгони монаха?Все се опитвам ама ми отнема много време докато уцеля вярната комбинация и тоя гад все ме убива :)

А ще ми кажете ли в каква последователност се натискат зелените бутони пред вратите когато ме подгони монаха?Все се опитвам ама ми отнема много време докато уцеля вярната комбинация и тоя гад все ме убива :)

Каже кое беше това ниво,че вече не си спомням.

След като наредиш пъзела с щита и третият криптекс(richard) и идва монаха с един пистолет и започва да ме гони в едно подземие и там пред вратите има табла с зелени бутони които трябва да се натиснат в определена последователност за да може да се дръпне ръчката за вратата.

След като наредиш пъзела с щита и третият криптекс(richard) и идва монаха с един пистолет и започва да ме гони в едно подземие и там пред вратите има табла с зелени бутони които трябва да се натиснат в определена последователност за да може да се дръпне ръчката за вратата.

Точно как го направих не си спомням,но пробвай да ги натискаш по часовниковата стрелка или обратно.

Ще се опитам да ти го представя нагледно:

2 4

3 1

По този начин са разположени бутоните, натискай ги по реда на числата. cool.gif

Стана но по часовниковата стрелка.А сега съм на последноят криптекс но нещо бъркам думата мисля че е PAYNED ама май наистина бъркам нещо.

Стана но по часовниковата стрелка.А сега съм на последноят криптекс но нещо бъркам думата мисля че е PAYNED ама май наистина бъркам нещо.

Кажи на кое ниво си.

Думата е PAYENS ;)

Здравейте отново мисля че вече съм на последното ниво където за всяко по старо ниво има картина с шифър.Разшифровах всички(или поне така си мисля) но нищо не става и вече три часа обикалям из музея гледам картини и не знам какво да правя. :)

Здравейте отново мисля че вече съм на последното ниво където за всяко по старо ниво има картина с шифър.Разшифровах всички(или поне така си мисля) но нищо не става и вече три часа обикалям из музея гледам картини и не знам какво да правя. :)

Това не е последното нива,а ниво-бонус и аз стигнах до тука,разшифровах ги и запецнах,но сега открих една статия,в която обесняват какво се прави.

++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mission 11 - Rosslyn Revisited

++++++++++++++++++++++++++++++++++

In this "level" you can play the various musical themes using the coins you

picked up throughout the game. You can also see all of Da Vinci's secret items

you picked up as well as any concept paintings for the levels.

You can also solve the anagrams around the room.

Blithe Ageing - Leigh Teabing - The Baron

Hecuba Fez - Bezu Fache - The soldier.

Sails - Silas - The Priest

Born Lot Danger - Robert Langdon - The Knight

A Universal Phoneticise - Sophie Neveu Saint Clair - The Queen

Satirical Januaries Sequence - Jacques Sauniere Saint Clair - The King

Errand sensibilities - Sister Sandrine Bieil - The Bard

Merely A Cudgel - Remy Legaludec - The Merchant

Read the note on the altar - if you read the note on the altar you need to

press the keyes that represent each character in the game. You must do this in

the order they appeared in the game.

The order is: Priest, Knight, Soldier, King, Queen, Bard, Merchant, Baron.

If you didn't already unlock everything in the visual database, this will

unlock those items.

А каква е целта на нивото?

Между другото някой играл ли е shizm и ако е какво му е мнението за играта.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.