Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнения за хладилник

Featured Replies

Здравейте, първо да кажа че хладилника задължително трябва да бъде от емаг, защото отчасти ще ми излезе безплатен, второ спрял съм се на този хладилник    http://www.emag.bg/hladilnik-s-frizer-bosch-309-l-klas-a-h-186-cm-bjal-kgv36vw32/pd/DZ0ZCBBBM/            Сегашния ми хладник  е един стар ЗИЛ, който сигурно консумира поне 120 вата, а на този който съм се спрял 227kWh/год, т.е 227 делим на 365= 0,62 делено на 24 т,е излиза че ще харчи по 25 W на час, да речем да сложим още 5-10 от горе предвид различните метереолигични условия накратко около 85 W по-малко сравнение със сегашния  ЗИЛ  iokolo 8лв на дневна+ 2лв ноща приблизително 10лв на месец по-малко. Все пак да ви попитам дали има конкурентни на този хладилник предложения в сайта  на емаг и като цяло ако някой го има да си каже своето мнение. Само не знам тази поставка за бутилките дали може да се маха и така рафта да стана по-голям на всичоина примерно.

...Само не знам тази поставка за бутилките дали може да се маха и така рафта да стана по-голям на всичоина примерно.

Поставката се вади, няма никакъв проблем - вгледай се в картинките, увеличи ги с лупата и ще видиш жлебовете, по които поставката се движи. Мисля, че моделът е чудесен за парите си, изключая сметките ти, защото са чиста теория, не стъпваща на нищо. И все пак, погледни и LG GBB539PVQWB за почти същите пари.

Поставката се вади, няма никакъв проблем - вгледай се в картинките, увеличи ги с лупата и ще видиш жлебовете, по които поставката се движи. Мисля, че моделът е чудесен за парите си, изключая сметките ти, защото са чиста теория, не стъпваща на нищо. И все пак, погледни и LG GBB539PVQWB за почти същите пари.

само да не е италянски, изпарителя е железен и ръждясва

Имам подобен, полско производство е.

• 2 месеца по-късно...

Кой да избера 

Хладилник с фризер LIEBHERR CTP 2921 или Хладилник с фризер ZANUSSI ZRT 27100WA

Аз бих (и съм) избрал ZANUSSI. Само гледай да е с по-малко електроника.

Нашия е ZRB 836 MW2 с фризер отдолу - ZRT 27100WA е с горна камера. Горната камера освен че е по-малко, е по-неудобно - най-долната част на хладилника е на земята.

Редактирано от jhoro (преглед на промените)

- най-долната част на хладилника е на земята.

Това ми прилича на цитата - На кравата краката са толкова дълги, че опират в земята. :D  Как ги измисляте такива? :yanim:

Това ми прилича на цитата - На кравата краката са толкова дълги, че опират в земята. :D  Как ги измисляте такива? :yanim:

ни съ смей - имах предвид, че най-долната полица (чекмеджето за зеленчуци) е чак на земята.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.