Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Къде мога да открия...

Featured Replies

Някой знае ли от къде да го итегля?

Редактирано от backata (преглед на промените)

• Отговори 267
  • Прегледи 25,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• The Triangle / Бермудският Триъгълник (2005) Относно обръщането на VCD има десетки програми,с които можеш да го направиш и сам. Поразгледай се и си избери тази,която ти пасне.

не намерихте ли никъде филма?

кажете поне аз къде да го търся

в бг фрии сърварите го няма! sad.gif

Здравейте,търся тези филми  от доста време и не ги намирам.Моля,ако някой знае от къде мога да ги сваля,да сподели.Благодаря предварително! :)

<{POST_SNAPBACK}>

thedukesofhazzard3ka.jpg

http://www.torrents.linkos.bg/details.php?id=15659

Вчера гледах много стойностен филм по ТВ България "Смъртта или целия път обратно" (Death and All the Way Back). Филма е български от режсьорката на Мила от Марс. Някой може ли да ми го намери ?

Мерси :bye:

Здравеите,търся този филм,както Jim Profit и Columbo,от доста време.Вториа вървеше преди доста време по нова телевизиа,за 1 човек,които живееше в кашон и правеше само интриги във фирмата си.Предишниа ми пост беше на латиница и за това едва този ми постинг надявам се,ше ви достигне.Помогнете ми,ако можете-ще ми доставите много радост.

Искрено ваш

Редактирано от backata (преглед на промените)

Хитър Петър (1960)

hiturpetur1gi.jpg

Download

Живял някога по българските земи момък на име Петър. Той бил беден, но сърцето му - весело, а умът - остър като наточена секира. За парче хляб става ратай у поп Ставрос. По Гергьовден на два пъти прави за смях чорбаджията Стамо. Попът и чорбаджията решават да си отмъстят и измислят някакви борчове от времето на дядо му, които с лихвите са станали непосилни за плащане. Петър се сбогува с чорбаджийската дъщеря Росица, напуска селото и тръгва по широкия свят да търси Правдата. В малък хан той среща остроумния и мъдър старец Настрадин Ходжа. Двамата с него идеално се допълват в борбата им срещу злото.
cool.gif

Благодаря, че си го потърсил и намерил, но това което ми даваш ти е сериал. на мен ми трябва филма. написано е в 1я ми пост :). ако някой го има нека каже. :baby:)

Търся от одавна този сериал и не могажах да го намеря и за това се обръщамкъм ВАС

Ако някой може да ми даде линк за Download на целия филм на БГ ще му бъда мноого благодарен

(Даваха го по BTV миналата година)

Здравейте

Наскоро открих че съществувта филми от рода и много ми се иска да изгледам всички части!!!

Обаче това е първата част и нея не мога да я намеря никъде в бг сърварите

така че моля ви помогнете

Трябва ми"Bionicle-mask of light"

Някои може ли да ми даде линк или сайт където мога да се изтегля някои руски филм за 2 светова война  (дa не е от от Linkos Bol или Arena.bg)там съм гледал

:bye:

<{POST_SNAPBACK}>

Руски филми има тук:

http://film.arjlover.net/film/

Само има ограничение за времето през което може да се тегли

от 01.00 до 07.00 и скороста не особено висока но аз изтеглих

няколко филма от там. Повечето имат инфо така, че ще разбереш

кои точно са за втората световна война но има доста други които

си заслужават.

murdgo1 ти си Човека ;)

btw търсачката на ФЕН не го намира , защо така :?

<{POST_SNAPBACK}>

Защото никога не са я пускали да показва файлове над 100Мб

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.