Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Къде мога да открия...

Featured Replies

Много моля за филма и субтитрите, само да не са от дисни.ком

• Отговори 267
  • Прегледи 26,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• The Triangle / Бермудският Триъгълник (2005) Относно обръщането на VCD има десетки програми,с които можеш да го направиш и сам. Поразгледай се и си избери тази,която ти пасне.

Мисля, че филма е един диск, а субтитрите трябва да съвпадат с него

Благодаря за линка и саб вече е без покани.

Филма не съм гледала, но книгата е размазваща. Няколко пъти я препрочетох - толкова беше стара, че съвсем се накъса, но...

Сравнявам я с "Под игото" на Вазов (която ми е любима) и са си на една нога - разтърсващо е наистина, дори на места е доста близо до Епопеята на забравените.

Mисля , че един път ти дадох този линк "Филмография на Жан-Клод Ван Дам" и ако погледнеш по-внимателно ще забележиш какво пише Lionheart 1990-Дата.бг.

Субтитри-Дата.бг

Субтитри-Дата.бг

Погледни във IMDB и кажи поне коя година е филма

Да не би да става дума за Qua la mano? На руски е преведено "Вот рука" - комедия е и е 80та година.

А да, ами забравила съм...Толкова неща имам на главата. Благодаря за усърдието и затова, че не ти писна да ми даваш един и същи линк вече 2-ри път. Търпелив и усложлив човек си.

Не,не е този.Във филма Челентано играе инженер в стъкларски завод.След катастрофа с мотопед не си спомня кой е и го прибират семейство крадци,които го обучават да краде.Накрая се влюбва в дъщерята на дъртия апаш. :)

The Tai Chi Master 2005

<{POST_SNAPBACK}>

Едвам дочаках да го сваля, но...Голямо разочарование. Сапунка!

Същото го има е в bol.bg торентите (по погрешка качено два пъти) - Link.

Просто сийдърите са бая повечко.

Аз филма го гледах точно преди два дена. Направо съм възхитен. Единствената му слаба страна е историята. Но пък спокойно можете да го приемете като документален филм. Няколко години съм се занимавал с ушу, а треньора ми тренираше и Тайдзицюан (въпросното тай-чи). Всичко е представено великолепно - идеята на стила, техниката, движенията... абе все едно някой майстор (истински) си тренира и във филма просто са сложили някой пред него, за да бъде ударен. Само нинджата са я изкарали много слаба, но като се има в предвид не много добрите отношения на Китай с Япония...

Тук можете да намерите подробна информация за този и за други стилове (не само в ушу). Ако искате сравнете написаното там с видяното във филма...

Да..да..да..!!!Това е филма! ;):wors::wors::wors:

Е...,сега ако дадеш и линк голямо черпене ще пада като дойдеш на почивка във Варна. ;) :drink: ;)

Редактирано от BMW (преглед на промените)

Не приятелю,не е това.Малко по-нагоре Мireto е намерило филма.Казва се "Mani di velluto",но няма линк за изтегляне.Благодаря ти все пак ;) за вложения труд. :whist:

Здравейте!

Търся руския филм (най-точно е съветски cool.gif ) "Ирония на съдбата".

Готов съм да заплатя разходите на някой съфорумец,ако го има,запише ми го и ми го изпрати!

Ще съм доволен и на линк,разбира се!

Благодаря за отделеното време!

Редактирано от pland (преглед на промените)

Здравейте!

Търся руския филм (най-точно е съветски  cool.gif ) "Ирония на съдбата".

Готов съм да заплатя разходите на някой съфорумец,ако го има,запише ми го и ми го изпрати!

Ще съм доволен и на линк,разбира се!

Благодаря за отделеното време!

<{POST_SNAPBACK}>

ТОВА върши ли ти работа ?

:bye:

Благодаря ви много момчета,страхотни сте! :yanim:

Mоже и тук Ironiya sudby, ili S lyogkim parom

<{POST_SNAPBACK}>

@murdgo1

Днес изтеглих двете (от общо четирите части) на филма,но се оказа,че субтитрите са превод на английски.Можеш ли(ако знаеш,разбира се),да ме насочиш откъде мога да си изтегля субовете на български?Доста търсих,но неуспешно.Може би се дължи на това,че филма е разделен на 4 части,а това е нетипично...

Благодаря!

Редактирано от pland (преглед на промените)

Сори не намерих български, дори и тези в арената са на англ. Намерих на естонски ТУК но се съмнявам да са ти полезни sad.gif

П.С. Дано някой ги преведе

Vegetto уважавам твоя вкус по отношение на филмите, но в конкретния случай не мога да се съглася. Филма е пълна боза. Да кажем ще се съглася, че историческите факти са променени с цел художественост, но откъм представяне на философията на Тай Чи... Ще ме прощаваш, ама това копиране на Брус Ли и боя в пагодата са пълни глупости.

1. За откривател на стила се сочи Чен Сан Фен - това с водата в кацата и т.н. Обаче нито помен за него. Човека е е тренирал в Шао Лин и е тръгнал по-друг път...

2. Имало е село Чен Дзя Гоу - където се е практикувал Чен стила на Тай Чи. Стила е много експлозивен, а тия балерини във филма...

3. Историята, която са се опитали да разкажат - скъсването със фамилната традиция и свободно преподаване е история на друг стил на Тай чи - Ян. Първият майстор се е казвал Ян Лу Чан.

За съжаление днес Тай Чи е превърнат в гимнастика и балет. Ако искаш филм за Тай Чи - потърси този филм с Джет Ли:http://www.imdb.com/title/tt0108281/posters

Twin Warriors съм го гледал (както и всеки филм на Jet Li до който съм успял да се докопам, т.е. почти цялата му филмография). И въпреки че той ми е любимият актьор за този жанр филми, таз годишният Tai Chi Master ми харесва повече. Нито аз, нито във филма се твърди, че стилът произхожда от това селце, нито че някой от героите му е създателят.

Брус Ли не съм го гледал толкова, че да го сравнявам с филма, но доколкото знам неговия стил не е Tai Chi...

А колкото до това че днес стила днес бил балет, пък едно време - не, изгледай този филм, който вече официално си е документален (качен е по free-тата) и после ела пак да си кажеш мнението.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.