Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

съвместимост на РАМ и дъно

Featured Replies

Здравейте , имам следния въпрос купих си рам памет Corsair vengeance ddr3 8gb сложих я и уви не тръгна сложих я сама след това с другите и нищо . Процесора ми е Intel® Core i5 CPU 650 @3.20GHz дъното ли е проблема ако да какво дъно да сложа .

Благодаря предварително 

Поставянето и премахването на RAM памет от слотовете, става само при изключен компютър и изключен и от ел. мрежа!

За да, Ви кажем дали е съвместимо ще трябва да дадете точният модел на RAM паметта и точният модел на дъното и коя ревизия е (rev).

Обикновено в сайта на дъното е упоменато колко GB на слот могат да се поставят, както и с кои памети и съвместимо.

• Автор

Направо предложете ново дъно защото моето е старичко на около 5-6 години , което да е съвместимо с новата рам която е Corsair vengeance ddr3 8gb 1600 Mhz 10 cl 1.50v . Видео картата ми е слабичка но за момента ще остана с нея .

поздрави и благодаря отново

Направо предложете ново дъно защото моето е старичко на около 5-6 години , което да е съвместимо с новата рам която е Corsair vengeance ddr3 8gb 1600 Mhz 10 cl 1.50v . Видео картата ми е слабичка но за момента ще остана с нея .

поздрави и благодаря отново

Няма как да предложим ново, защото вече не се произвеждат такива дъна, мисля че беше 1156 socket-а, а за него вече не се произвеждат дънни платки. Другото е, че процесорът ти поддържа до 1333 мегахерца памет. Твоята ще тръгне на всяко дъно, което има DDR3 слот.

Няма как да предложим ново, защото вече не се произвеждат такива дъна, мисля че беше 1156 socket-а, а за него вече не се произвеждат дънни платки. Другото е, че процесорът ти поддържа до 1333 мегахерца памет. Твоята ще тръгне на всяко дъно, което има DDR3 слот.

Не на всяко.. Мързи ме да ровя в нета, така че няма да глобализирам, но съм на 95% сигурен, че тази генерация чипсети не позволяват 8 гигабайтови платки, просто тези плочки излезнаха следващата година.. Макса на слот му е 4 гб

Поздрави!

Не на всяко.. Мързи ме да ровя в нета, така че няма да глобализирам, но съм на 95% сигурен, че тази генерация чипсети не позволяват 8 гигабайтови платки, просто тези плочки излезнаха следващата година.. Макса на слот му е 4 гб

Поздрави!

То сигурно е така, обаче ние не знаем какво му е дъното, още по-малко да гадаем.

Поздрави!

То сигурно е така, обаче ние не знаем какво му е дъното, още по-малко да гадаем.

Поздрави!

Каквото и да е дъното е на 1156, моето беше на старата конфигурация с P55 чипсет, което е да кажем като моментното Н97 и аз имах ограничение от 16гб - 4 х 4, почти съм готов да залагам, че всички дъна от тази времева рамка са със сходни характеристики.

Поздрави!

• Автор

Мисълта ми е ново дъно което ще потдържа тази рам . Или искате да ми кажете че процесора ми не става? 

Поздрави

Ами дай модела на дъното,дръпни аидата и снимай

Мисълта ми е ново дъно което ще потдържа тази рам . Или искате да ми кажете че процесора ми не става? 

Поздрави

Като смените дъното, ще трябва да смените и процесора. Преценете си дали сте готов за такъв разход.

• Автор

CRUCIAL 4GB DDR III 1600 CL11 това става ли или CORSAIR 4GB DDR III 1600, MV4GX3M1A1600C11, или трябва да е 1333мхц

Не е много сигурно дали става. Най-добре да върнеш паметта която си купил и на място да пробваш с коя ще тръгне.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.