Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся хард диск с до 20ГБ памет

Featured Replies

Здравейте, търся SATA 2.5" HDD за лаптоп. Устройва ме дори 1ГБ да е, въпроса е, че не мога да намеря никъде. Намерих доста, 160ГБ, 500ГБ, 1ТБ, ама не ми трябват толкова големи. Дали някой знае от къде мога да си взема такъв. Благодаря предварително!

Здравейте, търся SATA 2.5" HDD за лаптоп. Устройва ме дори 1ГБ да е, въпроса е, че не мога да намеря никъде. Намерих доста, 160ГБ, 500ГБ, 1ТБ, ама не ми трябват толкова големи. Дали някой знае от къде мога да си взема такъв. Благодаря предварително!

Не знам, по каква причина търсиш диск с обем 20GB, но ако е защото смяташ, че цената му ще е 8 пъти по-ниска от на 160GB не си прав.

Колкото е по-голям капацитета, толкова по-евтина излиза единица обем на устройството.

Редактирано от Ken (преглед на промените)

• Автор

Не знам, по каква причина търсиш диск с обем 20GB, но ако е защото смяташ, че цената му ще е 8 пъти по-ниска от на 160GB не си прав.

Колкото е по-голям обема, толкова по-евтина излиза единица обем на устройството.

Ако го знаех, нямаше да се допитвам до вас. Вие сте тези, които ще кажете. Нали за това питам...

Нов сте във форума и няма как да знаем докъде Ви стигат познанията. :)

Така зададеният въпрос изглежда доста странно(почти подозрително) за хора, които са разглеждали магазини за компютърни компоненти.

Щеше да е по-добре да обясните каква е идеята - оригиналният диск се е повредил ли? 1 гигабайт не се сещам за какво ще върши работа... Какъв точно е лаптопа също може да има значение...

Редактирано от sten90 (преглед на промените)

• Автор

Нов сте във форума и няма как да знаем докъде Ви стигат познанията. :)

Така зададеният въпрос изглежда доста странно(почти подозрително) за хора, които са разглеждали магазини за компютърни компоненти.

Щеше да е по-добре да обясните каква е идеята - оригиналният диск се е повредил ли? 1 гигабайт не се сещам за какво ще върши работа... Какъв точно е лаптопа също може да има значение...

Трябва ми малък по обем за съхранение на текстови файлове и някоя друга снимчица... идеята е после да го махна от лаптопа и да го прибера някъде или да го дам на някого... но не смятам, че това е от голямо значение...

Трябва ми малък по обем за съхранение на текстови файлове и някоя друга снимчица... идеята е после да го махна от лаптопа и да го прибера някъде или да го дам на някого... но не смятам, че това е от голямо значение...

Флашка?

SD карта? Че няма да стърчи от лаптопа. А ще може да се използва и за ReadyBoost.

Редактирано от belivakov (преглед на промените)

16GB флашка - за под 20лв има. TDK, например.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.