Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помощ при избор на компютър

Featured Replies

Имам някои резерви относно нуждата от записващо устройство.

Както и към захранването.

Ако махнете записвачката,ще вземете много по-добро захранване.

• Отговори 59
  • Прегледи 2,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Еми все още на нищо!На последната конфигурация с смяна на захранването,което е онова 550WAT BRONZE.

Ето това е конфигурацията,която не се вижда!

смени i5 4690 с 4460 няма нужда да даваш толкос много пари има 4460 за 370 лв в никем

• Автор

смени i5 4690 с 4460 няма нужда да даваш толкос много пари има 4460 за 370 лв в никем

4690 няма ли по-голяма честота?

Да разбираме ли, че си се отказал от SSD? Не е лошо процесора да е с по-голяма честота, но е по-добре парите да се вложат във видеото.

• Автор

Да разбираме ли, че си се отказал от SSD? Не е лошо процесора да е с по-голяма честота, но е по-добре парите да се вложат във видеото.

Еми да!Отказах се от ssd-по точно ще го добавя след време (4-5 месеца).За видеото и аз така мисля,но emag нямат R9 280x.

Редактирано от abvbaby123 (преглед на промените)

4690 няма ли по-голяма честота?

Щом искаш от емаг рагледай кутиите на термалтейк има с 20 30 лева по-евтини котио са същите като тази която си избрал с малки декоративни разлики. Разликата между малко по-бързи процесор по принцип е добре но ако вложиш тази разлика и от кутията ще си вземеш 120 ССД. Ще получиш по-добър ефект със ССД от колкото с млако по-бърза i5. Относно двд-то той си беше избрал конфигурация с двд за това му предложих.

едит: След 4,5 месеца като сложиш ССД ще съжаляваш че си се гърчил толкова месеци без него :)

Редактирано от Explo (преглед на промените)

• Автор

Щом искаш от емаг рагледай кутиите на термалтейк има с 20 30 лева по-евтини котио са същите като тази която си избрал с малки декоративни разлики. Разликата между малко по-бързи процесор по принцип е добре но ако вложиш тази разлика и от кутията ще си вземеш 120 ССД. Ще получиш по-добър ефект със ССД от колкото с млако по-бърза i5. Относно двд-то той си беше избрал конфигурация с двд за това му предложих.

едит: След 4,5 месеца като сложиш ССД ще съжаляваш че си се гърчил толкова месеци без него :)

Двд-то не е много важно,но все пак се налага рядко.От него мога да направя компромис,защото имам лаптоп с DVD-RW.

Точно обратното ще съжалява, че е взел 128gb понеже ще му идват малко. То всъщност в момента може да мине и с 290ка ако взима от никем, хем безплатно ще му го сглобят, ако тва се укаже проблем.

• Автор

Точно обратното ще съжалява, че е взел 128gb понеже ще му идват малко. То всъщност в момента може да мине и с 290ка ако взима от никем, хем безплатно ще му го сглобят, ако тва се укаже проблем.

Разбрах се с един.Той ще ми го сглоби.

От където иска да го взема но конфигурация за 1500 лв. без ССД си е като с**с с презерватив :) пак става но не е същото.

едит: ако е нецензурно ще си изтрия поста , извинявам се!

• Автор

Мисля да взема това,като след време добавя ссд.Тогава ще стане хубав процесор (с високи честоти) + ссд.Ще взема и 1 вкарващ вентилатор.

post-358158-0-46184100-1434997982_thumb.

post-358158-0-06648200-1434997986_thumb.

Мойта е по силна и с по качествено захранване, а и ще загрява по-малко  :)

Редактирано от Виктор Руменов (преглед на промените)

• Автор

Мисля да взема това,като след време добавя ссд.Тогава ще стане хубав процесор (с високи честоти) + ссд.Ще взема и 1 вкарващ вентилатор.

ако махна това видео (и взема всички тези части от emag без видеото) и взема видеото от speed http://www.speedcomputers.biz/video-karta-msi-amd-radeon-r9-280x-gaming-3g-3gb-gddr5-384-bits/как ще е?Ще стигне ли захранването?

Хубав процесор с високи честоти? За тези пари (почти) се взима конфигурация с GTX 970

Обща стойност - 1 500.31 лв. с ДДС

или конфигурация с осем нишков процесор

Редактирано от tahumba (преглед на промените)

ако махна това видео (и взема всички тези части от emag без видеото) и взема видеото от speed http://www.speedcomputers.biz/video-karta-msi-amd-radeon-r9-280x-gaming-3g-3gb-gddr5-384-bits/как ще е?Ще стигне ли захранването?

по-добре дай още 80лв и вземи http://nikem-bg.net/computer-components/POWER-C-AXR9-290-4GBD5-TDHE-OC

кое захранване корсара който си избрал  в емаг ли?

Сега видях, че бюджета е 1550? Тогава се включваш с осменишков процесор и R9 290. 

• Автор

Сега видях, че бюджета е 1550? Тогава се включваш с осменишков процесор и R9 290. 

не е!Редактирал съм го.Бюджета е 1450лв.А и за R9 290/gtx 970 цената е 1500 лв. с една плочка рам (+50лв. за още една)+ доставка и направо отиваме на 1600лв.

Да на corsair

Ако ще вземаш тази GTX960 корсара става но погледни какво ти предложи човека над мен смисъл може да вземеш по-бърз Ксеон и 960-ка или i5 4460 s 970ka/r9 290 само процесорите и видеото погледни. ССД-то каза че  после ще вземаш.

Човек заеби ги тея мошенически сайтчета и взимай от никем/скай. В emag много рядко се намира оферта и в повечето случаи цените са изкуствено завишени, като все едно взимаш на намаление, а всъщност го взимаш на реалната му цена. Доставката от никем ще излезе около 20лв ако си извън Софето..

Редактирано от Katharsys (преглед на промените)

не е!Редактирал съм го.Бюджета е 1450лв.А и за R9 290/gtx 970 цената е 1500 лв. с една плочка рам (+50лв. за още една)+ доставка и направо отиваме на 1600лв.

С 970 и две плочки RAM ти е 1500.  Виж второто ми предложение, точно 1450 ще излезе с доставката, а има и по-евтини GTX 960.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.