Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помощ при избор на компютър

Featured Replies

POWER C AXR9 290 4GBD5-TDHE/OC
GB B85M-D3H /1150
1T SG SATA 6G/7200/64 /3Y WARR
CM N300 BLACK /USB3 /NO PSU
I5-4460 /3.2G/6MB/BOX/LGA1150
4GB DDR3 1600 A-DATA x 2

Обща стойност - 1 355.84 лв. с ДДС

Линк:

http://nikem-bg.net/cart/51147p1r49904p1r48235p1r49615p1r51435p1r45925p2rf.html

кутията е като моята с 2 перки 120ки идва

ССД-то след 5 месца :) може и цените да им паднат до тогава и както каза колегата и 240ка да си вземеш.

някой по-вещ да ти препоръча захранване за тази карта че тези консумации не са за мене :) въпреки че съм фен на нвидиа тази карта на тази цена е супер :)

• Отговори 59
  • Прегледи 2,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Последно ви притеснявам,защото вечно сигурно ви е писнало от мен  :)  :)  :)  :)  :) .

Моля ви,дайте ми хубаво захранване за това.

http://nikem-bg.net/cart/49179p1r46717p1r51442p1r1002735p1r49045p1r50710p1rf.html

Сложи си пак 2та перка и не си окуцявай дъното с 2 слота за рам.

• Автор

Сложи си пак 2та перка и не си окуцявай дъното с 2 слота за рам.

сложил съм още 2 перки!Рамта мисля,че не е проблем!Тя не е толкова скъпа.След време може да си взема 2x8gb.

добър ден колеги замислил съм покупка на реновирана машина. Става въпрос за Fijutsu p700 ще го копувам от магазин от който ми дават гаранция 1 година.

Параметрите са 

intel core i5 2400

intel hd graphics 2000 hd

4 gb ram 

320gb hdd

цената ме устройва няма да се ползва за кой знае какво,най - вче за програмиране, интернет ,филми и някоя малка игрица?

Въпросът ми е  - дали може да се постави друг охладител освен боксовия.Мисля да добавя външна видео карта от сорта на 6670 или гт 650. Кажете мнение за машината а ако някой има ще го помоля да ми даде снимки на отворен капак да видя как стоят нещата отвътре.

Благодаря предварително!

Редактирано от amd World (преглед на промените)

aftermartket охлаждане може да се сложи но има ли особен смисъл ако е относно шум при работа гледат се първо настройките в биоса а ако нищо не се промени тогава вече има смисъл а за мнението зависи на каква цена си я взел ако е ~550 лв става забележка имам само към харда относно капацитета му (иде малко недостатъчен в днешно време)  

http://www.itinstock.com/ekmps/shops/itinstock/images/fujitsu-v26898-b969-v1-esprimo-processor-heatsink-e500-e700-e900-p700-p900-29952-p.jpgда не би да е това?

aftermartket охлаждане може да се сложи но има ли особен смисъл ако е относно шум при работа гледат се първо настройките в биоса а ако нищо не се промени тогава вече има смисъл а за мнението зависи на каква цена си я взел ако е ~550 лв става забележка имам само към харда относно капацитета му (иде 

Колега компютъра се продава за 340 лева. Мисълта ми е там дали не е малко как да се изразя - ограничен от към възможности в биоса понеже е марков.

А охлаждането мисля че е  като това на снимката

Щом е за толкоз малко парици и предвид за какво ще се използва, изглежда добре. Само че се ориентирай към по-новите R7 260x и GTX 750ti, вместо 6670 и 650. Може и някой по тих евтин охладител за процесора.

Колега компютъра се продава за 340 лева. Мисълта ми е там дали не е малко как да се изразя - ограничен от към възможности в биоса понеже е марков.

А охлаждането мисля че е  като това на снимката

За тези пари си е перфектен няма смисъл от aftermarket охлаждане sandy bridge поколението не са неконтролируеми печки  :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.