Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Инвестиция в слушалки?

Featured Replies

Здравейте приятели,

От известно време се нуждая от качествени слушалки тип тапи, които да изолират максимално околния шум като е достатъчно да не се чуват хората около мен... Не съм компетентен в тази област и ще съм ви много признателен, ако ме насочите към най-доброто за в бюджета ми - 100-150лв - като ще се ползват както на телефон, така и на компютър, предимно за гледане на клипове и музика. 

Поздрави :) 

Здравейте приятели,

От известно време се нуждая от качествени слушалки тип тапи, които да изолират максимално околния шум като е достатъчно да не се чуват хората около мен... Не съм компетентен в тази област и ще съм ви много признателен, ако ме насочите към най-доброто за в бюджета ми - 100-150лв - като ще се ползват както на телефон, така и на компютър, предимно за гледане на клипове и музика. 

Като чуя за "качествени слушалки" и "тапи" в едно изречение и се замислям. Не че няма, но те съветвам да си вземеш от "нормалните", големите, които обгръщат цялото ухо. Хем по-добре изолират шума, хем по-малко вредят. Доказано е, че продължителната употреба на "тапи" води до увреждане на слуха.

Редактирано от jhoro (преглед на промените)

Здравейте приятели,

Такива слушалки, който искаш за толкоз пари няма. И все пак си пази и слуха.

Като чуя за "качествени слушалки" и "тапи" в едно изречение и се замислям. Не че няма, но те съветвам да си вземеш от "нормалните", големите, които обгръщат цялото ухо. Хем по-добре изолират шума, хем по-малко вредят. Доказано е, че продължителната употреба на "тапи" води до увреждане на слуха.

Първо един въпрос - големите, които обгръщат цялото ухо стават ли за телефон? Имам предвид не са ли с твърде голямо съпротивление?

И второ - според мен не е доказано, че самите "тапи" увреждат слуха, а по-скоро неправилното им използване. Преди няколко дни гледах едно интервю с ушен лекар и на този въпрос той отговори, че е важен не вида на слушалките, а силата на звука, който влиза във фунията на ухото.

Не разбирам какво имаше предвид Emokostov - че няма такива скъпи слушалки ли? Аз предлагам да се вземат едни пълноразмерни за 60-70(или повече) лева за компютъра и едни "тапи" за телефона.

Редактирано от sten90 (преглед на промените)

Казал съм го и ще го кажа пак. Тапите тип InEar причиняват намаляване на слуха с над 15 db. Освен това предизвикват неврологична болест свързна с ушите наречена Тинитус.

Качествени тапи за под 90$ няма. Прилично добри слушалки  - целоразмерни Audio Technica Ath-m35

Редактирано от КОЛЕЦ (преглед на промените)

Тапи ? ти майтап ли си правиш като вървиш по улиците и много ще ти падат няма да са стабилни и повреждат слуха . Ако искаш силен басс си вземи от тия големите както ти казаха хората .

Тапи ? ти майтап ли си правиш като вървиш по улиците и много ще ти падат няма да са стабилни и повреждат слуха . Ако искаш силен басс си вземи от тия големите както ти казаха хората .

InEar тапите с правилния накрайник поставен на тях не падат. Но са вредни.

ЕС трябва да ги забрани супер са вредни тапите и да ти кажа  няма да намери до цена 8 лв и са фашиви нямат хубави накраиници и кабела до телефона в джоба е много къс  .. Просто не си струват . Аз от февруари месец до днес карам с оригинални за нокиа супер яко се чуват никакви проблеми с гумички идеални ми пасват и дадох 7 лв ..

• Автор

Не бях наясно, че са вредни за слуха.. Значи минаваме на вариант обикновенни слушалки, тук каква препоръка бихте ми дали? :)

Не бях наясно, че са вредни за слуха.. Значи минаваме на вариант обикновенни слушалки, тук каква препоръка бихте ми дали? :)

В пост №5 имате посочен модел.    Audio Technica Ath-m35

• Автор

Ще ви се доверя и тези дни ще ги взема тези от линка.. Благодаря на всички! :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.