Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с LG 42LB730V "3D" телевизор .

Featured Replies

Здравейте ! преди седмица си купих лед телевизор LG 42LB730V от техномаркет и сега съм разочарован от избора си първото ,което е ми дава грешка при свързване с безжичната връзка "мрежова грешка (3) dns не може да бъде намерен'' какви ли не неща опитах ,но няма резултат ,рутера е tp - link лаптопа е свързан към него ,но телевизора не ще от какво може да е проблема ?? с кабел без проблем се свързва и когато си пуснах един филм и установих друг проблем след няколко минути прекъсва и ми показва грешка недостатъчно място на диска . Другият проблем е,че 3д - то изобщо му няма пускам 3д филм от телевизора слагам очилата настройвам всичко точно и напълно нищо 

на какво се дължи тези проблеми ако някой ми помогне ще съм му много благодарен , може би съм попаднал в дефектен телевизор ?? има ли шанс ?? 

Поздрави !

Нямаш ли право да го върнеш и да си закупиш един телевизор - например панасоник ? 

Тия боклуци с тая ОС дори и толкова мудно работят , че изобщо не е за моите нерви  :)

Все пак - провери , имаш право да го смениш .

Нямаш ли право да го върнеш и да си закупиш един телевизор - например панасоник ? 

Тия боклуци с тая ОС дори и толкова мудно работят , че изобщо не е за моите нерви  :)

Все пак - провери , имаш право да го смениш .

Подкрепям. Дъртите телевизори които не са смарт, но пак са плоски, могат да ти пуснат един филм нормално през usb входа.

Здравейте ! преди седмица си купих лед телевизор LG 42LB730V от техномаркет и сега съм разочарован от избора си първото ,което е ми дава грешка при свързване с безжичната връзка "мрежова грешка (3) dns не може да бъде намерен'' какви ли не неща опитах ,но няма резултат ,рутера е tp - link лаптопа е свързан към него ,но телевизора не ще от какво може да е проблема ?? с кабел без проблем се свързва и когато си пуснах един филм и установих друг проблем след няколко минути прекъсва и ми показва грешка недостатъчно място на диска . Другият проблем е,че 3д - то изобщо му няма пускам 3д филм от телевизора слагам очилата настройвам всичко точно и напълно нищо 

на какво се дължи тези проблеми ако някой ми помогне ще съм му много благодарен , може би съм попаднал в дефектен телевизор ?? има ли шанс ?? 

Поздрави !

Отиваш с гаранцията в ръка заедно с телевизора в техномаркет, а ако ти се правят на интересни, ще настояваш да говориш с оправителя.

Би трябвало да не ти направят проблем при връщането. Ако го направят, обясни им, че има бъгове, които не можеш да отстраниш. А иначе каква е сумата, която си платил за телевизора?

• Автор

Телевизора купих на лизинг за 6 - месеца по 200 лева на месец ,много хора ми изказаха много хубави мнения за този телевизор и аз избрах него , но съм потресен от тези три проблема ,а относно 3д - то абсолютно го няма едни приятел ме посъветва ,че е трябвало един 3д плеър без този плеър не е работело ,а иначе 3д - то е с пасивни очила 

Не знам, как си мислят другите, че ще го върнеш този телевизор и ще вземеш друг модел. Това да не ви е тестване в къщи за седмица и ако не му допадне да го замени с друг модел. :mad:  Има писан договор за лизинг. Тв-то е в гаранция и ако покаже дефект ще го пратят от магазина в сервиз. До 30 дена трябва да му го върнат поправен. Аз минах вече по неговият път и трябва да ви уведомя, че телевизора може да ходи на ремонт, неограничен брой пъти в период на гаранция за един и същ дефект. Ако се стигне до замяна на телевизора, ще му дадат същият модел като неговият. Има вариант да боравиш грешно с телевизора. Много хора не са успели да си пуснат 3D от първият път. Виждам, че твоят телевизор може да конвертира от 2 във 3D. И това ли не става? Разгледай менюто за картина. Потърси там някъде опцията Just Scan (1:1 Pixel Matching) 0% OverScan . Сложи го на нула и опитай пак.

Не знам, как си мислят другите, че ще го върнеш този телевизор и ще вземеш друг модел. Това да не ви е тестване в къщи за седмица и ако не му допадне да го замени с друг модел. :mad:  Има писан договор за лизинг. Тв-то е в гаранция и ако покаже дефект ще го пратят от магазина в сервиз. До 30 дена трябва да му го върнат поправен. Аз минах вече по неговият път и трябва да ви уведомя, че телевизора може да ходи на ремонт, неограничен брой пъти в период на гаранция за един и същ дефект. Ако се стигне до замяна на телевизора, ще му дадат същият модел като неговият. Има вариант да боравиш грешно с телевизора. Много хора не са успели да си пуснат 3D от първият път. Виждам, че твоят телевизор може да конвертира от 2 във 3D. И това ли не става? Разгледай менюто за картина. Потърси там някъде опцията Just Scan (1:1 Pixel Matching) 0% OverScan . Сложи го на нула и опитай пак.

А ако няма същият наличен модел му връщат сумата или му дават модел със сходна цена и характеристики. (като естествено ако е по-скъп той си доплаща)

• Автор

благодаря за коментарите ,а 3д плеър нещо трябва ли за гледане на 3д аз попринцип настройвам после слагам очилата и от магазина има безплатни 3д филми опитвам да гледам ама само размазана картинка нищо повече на какво се дължи ?? очаквам още мнения

Може да направиш няколко експеримента

1.Щом като с кабел интернета ти работи пусни си някой 3D клип от youtube и виж дали ще ти работи.

2.Имаш проблеми с WI-Fi махни защитата на на безжичния интернет или пробвай различна криптация на защитата.

благодаря за коментарите ,а 3д плеър нещо трябва ли за гледане на 3д аз попринцип настройвам после слагам очилата и от магазина има безплатни 3д филми опитвам да гледам ама само размазана картинка нищо повече на какво се дължи ?? очаквам още мнения

Не ти трябва плеар. Можеш да пускаш филма от компютър през HDMI кабел или от флашка бодната в тв-то. Не обърнах внимание на какъв ъгъл на виждане има. Опитай да го погледнеш под него и плавно да се изправиш над него. Друг вариант е от дистанционното да обърнеш каналите на ляв-десен и десен ляв. При пасивните очила това е от значение.

всичко направих няма ефект други идеи ???

Носиш го в магазина. Там обикновено имат възможност да го свържат с wi-fi и да пуснат един 3D филм за проба. Или ще го вземат гаранционно или покрай тях ще разбереш как се свързва и пуска филма.

Редактирано от nikolela (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.