Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Samsung galaxy s3 neo-вашите мнения

Featured Replies

• Автор

Елефоните са чук на хардуер и на хартия, но софтуерът ще те разочарова. Ако толкова държиш на самсунг, купи си S4 мини, въпреки че и той е стар. Ако може да дадеш 20 лв. повече, купи си А3, в сравнение с другите модели е по-нов(от тази година). И все пак да кажа още няколко модела: Asus Zenfone 5, LG G3 S и ако те кефи дизайна на айфоната хвърли око на Lenovo S60(за мен е най-удачният избор като цена-качество).

Благодаря,даде ми доста хубава информация.А да,давайте още мнения и предложения :D

• 5 месеца по-късно...

Незнам, аз съм си много доволен от телефона! Бърз процесор 1.4, много памет 16ГБ, 8МП Камера. Супер е телефона. За тази цена по-добър няма да намериш! 

До 400 лева бюджет веднага Samsung Galaxy J5 просто е убиец в този бюджет !!!  S3 Neo - първо стар процесор Qualcomm  Snapdragon 400 с архитектура Cortex A7 , видео ускорител Andreno 305 а в случея при J5 е с Andreno 306 , стара визия , 4.4.2 KitKat ( стария firmware) , по слаба камера сравнение с J5 , по слаба батерия в случея при S3 Neo-то 2100mah  /// J5 е с 5.1 Lolipop (новия firmware на samsung) , с по новия процесор -  Qualcomm  Snapdragon 410 с архитектура Cortex A53 , 13 mgpx задна камера и 5mgpx предна , докато S3 Neo има 8mgpx задна и 1.9mgpx предна , батерията при J5 е 2600mah !!! В Технополис Samsung Galaxy J5 е на промоция до 14.01.2016 на цена 349 лева !!! 

Редактирано от ayo1337 (преглед на промените)

преди 12 часа, ayo1337 написа:

До 400 лева бюджет веднага Samsung Galaxy J5 просто е убиец в този бюджет !!!  S3 Neo - първо стар процесор Qualcomm  Snapdragon 400 с архитектура Cortex A7 , видео ускорител Andreno 305 а в случея при J5 е с Andreno 306 , стара визия , 4.4.2 KitKat ( стария firmware) , по слаба камера сравнение с J5 , по слаба батерия в случея при S3 Neo-то 2100mah  /// J5 е с 5.1 Lolipop (новия firmware на samsung) , с по новия процесор -  Qualcomm  Snapdragon 410 с архитектура Cortex A53 , 13 mgpx задна камера и 5mgpx предна , докато S3 Neo има 8mgpx задна и 1.9mgpx предна , батерията при J5 е 2600mah !!! В Технополис Samsung Galaxy J5 е на промоция до 14.01.2016 на цена 349 лева !!! 

Процесора е по-нов, но не и по-мощен. За такъв телефон много малко памет. Батерията си държи нормално :) Не се заяждам. Просто изказвам мнение, за мен С3-нео е по добър. Все пак всеки си има вкус.  

СВОБОДНА ПАМЕТ 4.3 ( точно от технополис е тази характеристика)

4.3 GB
преди 1 час, Momchil5 написа:

Процесора е по-нов, но не и по-мощен. За такъв телефон много малко памет. Батерията си държи нормално :) Не се заяждам. Просто изказвам мнение, за мен С3-нео е по добър. Все пак всеки си има вкус.  

СВОБОДНА ПАМЕТ 4.3 ( точно от технополис е тази характеристика)

4.3 GB

Как ще не е по мощен като е по нов ? виж тестове и тогава спори ;)  1.2ghz архитектура Cortex A53 a S3-Neo-то е Cortex A7 доста старо и 410 е по икономичен от 400 и по производителен !!! Нали има опция за карта с памет какъв му е проблема че има 8GB памет а S3-Neo-то има 16GB ? Тя че си държи нормално държи си ама не колко J5 съм сигурен на 100% !!! То ако не е по мощен защо слагат по нов от колкото стария ? Samsung Galaxy A5 също е с Snapdragon 410 и A3 също ! Защо не слагат Snapdragon 400 нали е по мощен ? Замисли се близо е до акъла ! Апък S3-Neo-то вади малко над 20 000 точки на antutu benchmark а J5 вади малко над 21 000 точки ? Нали не е по мощен ? Има клипове колкото искаш в youtube !

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.