Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Здравейте компютъра ми е с дъно ASUS - P5QPL-VM. И съм със WIN 7 Ultimste * 64 bit.До сега бях с две плочки по 2ГБ РАМ DDR 2.

Дадоха ме една плочка 4 ГБ.Смених я с едната 2ГБ,за да станат 6 ГБ.

Програми като AIDA и SPECCY разпознават 6-те ГБ РАМ,но когато вляза в СВОЙСТВА НА СИСТЕМАТА там РАМА  е 4 ГБ.

На кое от двете да вярвам?

Благодаря!

• Автор

Спокойно,имаш 6 гигабайта рам.

Благодаря,но защо се получава тази различна информация?

Ами ако искаш да ти пише 6gb преинсталираш, но ако искаш да жертваш информацията на хард диска си за надпис 6gb :D

• Автор

Ами ако искаш да ти пише 6gb преинсталираш, но ако искаш да жертваш информацията на хард диска си за надпис 6gb :D

Благодаря,още му е рано за преинсталация.

Windows 7 ти слага оценка на машината там имаше настройка да се провери  за оценяване  след проверката пак за оценка автоматично ще се появи 6гб рам :) поне при мен така стана 

• Автор

Windows 7 ти слага оценка на машината там имаше настройка да се провери  за оценяване  след проверката пак за оценка автоматично ще се появи 6гб рам :) поне при мен така стана 

Разбира се,че направих оценка след като сложих новия РАМ,но стойността остана същата, и за това се усъмних!

таз която сне ще я продаваш ли?

Няма,ще я слагам на компютъра на сина ми!

Спокойно,имаш 6 гигабайта рам.

Айде бе, кай чесно?

Тази плочка която са ви дали 4 GB e с лека уговорка, предназначена е за АМД платформи а вашата не е такава. Програми ката Aida и Speccy ви казват правилно че плочката е 4GB но системата ви може да използва само половината от нея. 4GB плочка DDR2 за десктор с Intel платформа мисля че няма произвеждана.

Та файдата от замяната на паметта ви е никаква. Върнете си вашата а тази я сложете на АМД платформа.

Редактирано от pconline (преглед на промените)

Айде бе, кай чесно?

Тази плочка която са ви дали 4 GB e с лека уговорка, предназначена е за АМД платформи а вашата не е такава. Програми ката Aida и Speccy ви казват правилно че плочката е 4GB но системата ви може да използва само половината от нея. 4GB плочка DDR2 за десктор с Intel платформа мисля че няма произвеждана.

Та файдата от замяната на паметта ви е никаква. Върнете си вашата а тази я сложете на АМД платформа.

Няма нужда да ме нападаш.Дадох некомпетентно мнение,признавам го.И аз научих нещо ново.

Редактирано от lindroos1 (преглед на промените)

Няма нужда да ме нападаш.Дадох некомпетентно мнение,признавам го.И аз научих нещо ново.

Поздравление, че си признаваш грешката:)

Лошото е когато се дават прекалено категорични, но необосновани становища, питащия им вярва и става каша.

• Автор

Айде бе, кай чесно?

Благодаря за информацията.И аз стигтах до същият извод като се разчетох в нета!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.