Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Компютърна конфигурация + монитор до 820лв.

Featured Replies

Между 250 със и без Х има съществена разлика.

Ако целта е нещо по-добро от АПУ-то на АМД а не алтернативен вариант по-добре да се вземе модела с Х.

Но и бюджета доста ще се надхвърли особено ако модела е с 2ГБ та варианта е двойно по-евтиния Селерон.

Ми то и между 250 и 250 има голяма разлика,ама нито Сиренцето,нито тоя момък gw_dragon я знаят,иначе нямаше да слага баш орязаната и скъпа 250,а като им кажеш,че им е рано за писане или пишат глупости-леле-мале...

• Отговори 64
  • Прегледи 2,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

или варянт е със клокващия процесор и доброто видео , но със  по-евтин монитор : 

Обща стойност - 832.23 лв. с ДДС

Ми то и между 250 и 250 има голяма разлика,ама нито Сиренцето,нито тоя момък gw_dragon я знаят,иначе нямаше да слага баш орязаната и скъпа 250,а като им кажеш,че им е рано за писане или пишат глупости-леле-мале...

кажи бе момък , кво пак мрънкаш  :P

кажи бе момък , кво пак мрънкаш  :P

Кажи бе, ******,знаеш ли разликите м/у различните r7 250? За dragon-чето ясно,че не я знае.

"момък" facepalm

Кажи бе, ******,знаеш ли разликите м/у различните r7 250? За dragon-чето ясно,че не я знае.

"момък" facepalm

Дракончето не си е купувало външна видеокарта в живота ;)    въпреки това... дадох някакъв вариант, който е по-евтин от вариантa с X ( поне в Ниkем) и покрива нуждите на user-a ;)

http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-2043310/amd-radeon-250-250x-performance-difference.html

"момък" facepalm

Знам си ги бе ( то биваше и да не ги знаех .."като теб" )  ******* , щи *** ****** бе ***** !  :)

Редактирано от Сирини (преглед на промените)

Дракончето му е рано да дава,че си няма на идея,а Сиренцето знае...центъра на геврека ;) .Деца,четете и не пишете.

Интересното е, че ти не даде никакво предложение. Просто влезна и наспами ;)

Големият спец(дървеният философ), напиши и ти 1 конфигурация и ще ти се заям много бързо, че е скъпа, ненужна или неперфекетна... пробвай ;)

Редактирано от gw_dragon (преглед на промените)

Интересното е, че ти не даде никакво предложение. Просто влезна и наспами ;)

Напиши и ти 1 конфигурация и ще ти се заям много бързо, че е скъпа, ненужна или неперфекетна... пробвай ;)

Хлапе,я погледни първите постове,какво според мен е положението.Отделно погледни и се заяж в темата за 2500 лв там с kонфигурацията.С кво ще се заядеш?!Разбираш от какво-процесори,видеа,дъна,рам,захранвания,дискове,кутии,...чоплене на семки?!Като научиш поне едно от тия,тогава се обаждай и внимавай като слагаш тия 250ки,че си даааалеч от истината,коя 250 я добра! facepalm

Редактирано от dl777 (преглед на промените)

Философчо, ще предложиш ли нещо или само ще спамиш?

Смени си ника на "Акълията" ;)

A ти?!Глупостите ти,написани от незнание са по-зле от откровения,но градивен "спам",чрез който ще стане ясно да се не взимат под внимание хлапетии като теб! ;)

A ти?!Глупостите ти,написани от незнание са по-зле от откровения,но градивен "спам",чрез който ще стане ясно да се не взимат под внимание хлапетии като теб! ;)

Разбрахме че много знаеш че си чел че имаш опит и там каквото искаш да кажеш. Ако искаш да има ползва от това и да се направи градивен спам просто кажи кое е по-хубаво от предложеното а не това което си написал е идотско и хоп да те няма.

Просто напиши кое да сложи човека да се получи по-добре нали това е идеята вместо да повтаряш само колко сме прости всички.

Не искам да се заяждам което ти искаш просто да се получи някаква полза за автора вместо всеки пост да се каже че не става.

Е как да даде градивно предложение.... като е по-лесно да се заяжда и да се прави на интересен?

Това, че знае повече... не го прави полезен.... и не променя факта, че е лафаджия.

Най-добре вземи Celeron със R7 260X, ще се представя по-добре в игрите от APU и  в лигата.. После сменяш процесора с по-добър (I5,7,Xeon) i3 не си струва според мен..

Редактирано от bogomilkorbankolev (преглед на промените)

Хлапета,спукахте ме от смях.За мен е добро (така направи и едно симпатично хлапе от форума) предложението за 840 лв от продавалник,което е с 4460,монитор,клавиатура,мишки-пишки и така,а и всичко с гаранция.

Драконче,като сглобиш поне един компютър със собствените си ръце,тогава се опитвай да ми говориш (и някои други субекти).А сега чети и ето ти първото четиво:r7 250 са на базата на HD7750 512 stream processors (по памет),като единствено румънците бяха пуснали такъв модел и HD7730 384 stream processors,koято се намира навсякъде.Това съм го писал още като излязоха тия карти,но тогава сте нямали компютри,за да го прочетете,а сте си играли с телефоните на каките си.Та единствено 250,която е с ГДДР5 и 512 stream processors заслужава някакво внимание;намерете темата и вижте кои са моделите. ;)

Съвсем малко остана да кажеш на автора коя карта да си вземе :) но на кой му пука.

Едва ли.Не бих подкрепил предложенията с АПУ или Г1820.

Едва ли.Не бих подкрепил предложенията с АПУ или Г1820.

Едва ли някой ги подкрепя но нов компютър за 600 лв. няма друг избор

едит: намерих сапфирката :) но не я виждам в никем http://www.sapphiretech.com/productdetial.asp?pid=51535BE8-492D-4EB1-8443-CCA3ED7B5DF4&lang=eng

Редактирано от Can Oa (преглед на промените)

Хлапета,спукахте ме от смях.За мен е добро (така направи и едно симпатично хлапе от форума) предложението за 840 лв от продавалник,което е с 4460,монитор,клавиатура,мишки-пишки и така,а и всичко с гаранция.

Драконче,като сглобиш поне един компютър със собствените си ръце,тогава се опитвай да ми говориш (и някои други субекти).А сега чети и ето ти първото четиво:r7 250 са на базата на HD7750 512 stream processors (по памет),като единствено румънците бяха пуснали такъв модел и HD7730 384 stream processors,koято се намира навсякъде.Това съм го писал още като излязоха тия карти,но тогава сте нямали компютри,за да го прочетете,а сте си играли с телефоните на каките си.Та единствено 250,която е с ГДДР5 и 512 stream processors заслужава някакво внимание;намерете темата и вижте кои са моделите. ;)

Пенсионерчо, както казах... аз игри не играя и не съм си взимал никога външно видео.

Това не пречи да дам предложение за видео карта, която задоволява нуждите на потребителя,            при положение, че ти не даваш идея, а просто се заяждаш. 

Нямам сглобен "поне един компютър със собствените си ръце" и не играя  " с телефоните на каките си", но за сметка на това съм написал доста програми и за двете.

И може да не съм запознат с някои малоумни занаятчикийски румънски статии за хардуер, но съм доста по-запознат от теб за софтуера, който върви на него.

Прави се на интересен, философствай си, но е хубаво да даваш и по някое полезно предложение чат-пат... ей така.... за да не си хептен  "заядливчо"   ;)

И пак повтарям:

"Това, че знаеш повече... не те прави полезен.... и не променя факта, че си  лафаджия."

Едва ли някой ги подкрепя но нов компютър за 600 лв. няма друг избор

едит: намерих сапфирката :) но не я виждам в никем http://www.sapphiretech.com/productdetial.asp?pid=51535BE8-492D-4EB1-8443-CCA3ED7B5DF4&lang=eng

Не съм ги гледал 250ките отдавна,но само при румънците бяха пуснали 250 с 512,та по-добре чиста 7750,ако все още е някъде налична.

Аз бих поровил в хардуера,имаше 4 ядра Айви и Санди за по 250 лв,както и 7950 за 150 лв,отделно се появяват там и подходящи дъна,захранвания,диск,рама падна,та и нова може,кутия за 60 лв при румънците има нелоша и тн,монитор втора ръка държи цена,та може би нов при румънците ще се намери на сметка *VA или e-IPS 21.5"...Та за тия пари ще се сбере сериозна машина,но повечето стаф 2ра ръка

пп Хлапе драконче,време ти е да млъкнеш,че нищо нито даваш,нито знаеш,та освен да набуташ момчето-нищо друго няма да направиш.

Редактирано от dl777 (преглед на промените)

Евала все пак... че в 17-я  ти пост даде някакво градивно предложение ;)

Просто си бил много флегматичен.

Поздравявам те ;)

Хлапе,сядай на телевизора,че почва Сънчо!

Хлапе,сядай на телевизора,че почва Сънчо!

Пенсионерчо, гледай да не изпуснеш Панорама ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.