Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Компютърна конфигурация + монитор до 820лв.

Featured Replies

• Автор

Боже... Докато прегледам всичките постове на трите страници, лошо ми стана. Всички почнаха да се карат и да си "сравняват" знанията -.-, а никой не обясни защо неговата конфигурация е по-добра от предходната... между другото не знам какви са работите при настолните, но в момента съм с Леново Б5400 лаптоп, който е с i5-4200M и Intel HD Graphics 4600 с 4 ГБ РАМ ДДР3 и покриват нуждите ми за игрите (на Very High с Shadows off ФПС-то не ми пада под 60 дори в жестоки битки, тъй че аз съм съгласен с дракона, че отделна видео карта е само разходи, а сега ако може да ми предложите крайното решение за конфигурация, и ако може да обясните защо да взема нея, а не някоя друга от посочените. Мен лично ми харесва конфигурацията на Наруто :)

• Отговори 64
  • Прегледи 2,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аз я цъкам на Celeron G1840 със вградено видео (Intel HD Graphics) и лигата върви повече от добре на резолюция 1158x864 (Всичко на verry high с иключени сянки и антиалайзинг.. При фармене държи около 70-80-100 кадъра, ама почне ли тиймфайта дропва до 40.. Ако иска след вереме да ъпгрейдва да взима Celeron и външна видео карта.. ако не APU..

Редактирано от bogomilkorbankolev (преглед на промените)

Махнете го тоя dll бе, той си е дечко по рождение ... То бива бива , ама вече банално стана . Не знам на колко си "батка" ама по писането ми замирисва на лапешки истории ... бая си зубрил из нета ! БАЯ !

Редактирано от Сирини (преглед на промените)

Махнете го тоя dll бе, той си е дечко по рождение ... То бива бива , ама вече банално стана . Не знам на колко си "батка" ама по писането ми замирисва на лапешки истории ... бая си зубрил из нета ! БАЯ !

Хлапе нагло,есента ми ревеше на лични да ти обяснявам кое-как е,а сега се отваряш!Я вземи си разцъкай cartoon network и не се обаждай!До вчера мислехте,че дъно на компютър е едно и също с дъното на кутията,днес сте много велики!

"батка" facepalm! Тук новите знаят ли,че си на 12 години и майка ти вечер те кара да си миеш зъбите и да пикаш,че да не стане фал?!

Редактирано от dl777 (преглед на промените)

Боже... Докато прегледам всичките постове на трите страници, лошо ми стана. Всички почнаха да се карат и да си "сравняват" знанията -.-, а никой не обясни защо неговата конфигурация е по-добра от предходната... между другото не знам какви са работите при настолните, но в момента съм с Леново Б5400 лаптоп, който е с i5-4200M и Intel HD Graphics 4600 с 4 ГБ РАМ ДДР3 и покриват нуждите ми за игрите (на Very High с Shadows off ФПС-то не ми пада под 60 дори в жестоки битки, тъй че аз съм съгласен с дракона, че отделна видео карта е само разходи, а сега ако може да ми предложите крайното решение за конфигурация, и ако може да обясните защо да взема нея, а не някоя друга от посочените. Мен лично ми харесва конфигурацията на Наруто :)

Лаптопа ти е с ниска резолюция а и Пентиума не е с пълноценното HD4600 а с най-скопеното.

То дори I3-4160/70 не е с пълноценното а чак скъпия I3-4330 за 280 лв.

Но дори то е доста по-зле от R7 графиката в A8-7650K а предвид паметта на по-високи честоти в двуканален режим

графиката е напомпана и ще достигне още по-високи нива.

Просто Интел не са добър вариант за машина с вградена графика с цел игри понеже хем е слаба хем излиза скъпо.

И въпроса не е ще върви ли а че ще е по-зле а парите са същите.

Редактирано от naruto (преглед на промените)

Хлапе нагло,есента ми ревеше на лични да ти обяснявам кое-как е,а сега се отваряш!Я вземи си разцъкай cartoon network и не се обаждай!До вчера мислехте,че дъно на компютър е едно и също с дъното на кутията,днес сте много велики!

Аве ******* , колко пъти ще ти го натяквам това?

Че се гордея със това , че за толкова кратко време научих и разбрах много неща ? Ама и ти си като дечковците , научат едно и не спират да го повтарят ? И ти си бил същия , не се притеснявай .. "великия Джони !"  ;)

Айде сиктир !  Дечко н*сран.

Редактирано от Сирини (преглед на промените)

Аве ******* , колко пъти ще ти го натяквам това?

Че се гордея със това , че за толкова кратко време научих и разбрах много неща ? Ама и ти си като дечковците , научат едно и не спират да го повтарят ? И ти си бил същия , не се притеснявай .. "великия Джони !"  ;)

Айде сиктир !  Дечко н*сран.

Евентуално си разбрал откъде си се пръкнал,а знаеш ли комшията как те е вкарал там? С твоите 12 години и една **кия не си разбрал как се прави! 

Евентуално си разбрал откъде си се пръкнал,а знаеш ли комшията как те е вкарал там? С твоите 12 години и една **кия не си разбрал как се прави! 

Хах , гледам и не вярвам на очите си  :shock11:   

Мале мале.... тоя dll..... май се е превъзбудил от вълнение, че ги разбира много нещата .... хахахахахаха ха   :D

Чичка, един съвет от мен..... пий си аспирина и лягай да спиш ;)

Редактирано от gw_dragon (преглед на промените)

• Автор

Лаптопа ти е с ниска резолюция а и Пентиума не е с пълноценното HD4600 а с най-скопеното.

То дори I3-4160/70 не е с пълноценното а чак скъпия I3-4330 за 280 лв.

Но дори то е доста по-зле от R7 графиката в A8-7650K а предвид паметта на по-високи честоти в двуканален режим

графиката е напомпана и ще достигне още по-високи нива.

Просто Интел не са добър вариант за машина с вградена графика с цел игри понеже хем е слаба хем излиза скъпо.

И въпроса не е ще върви ли а че ще е по-зле а парите са същите.

Ами за резолюцията не разбирам много мен на 1360x768 мисля, че беше така, ако не е, то тогава е подобно :), а това с пентиума, ам аз съм с и5, а не с пентиум или аз се бъркам ?

А тези тук, дето се карат, ако може да спрат защото уж са големите "разбирачи" пък не могат да ми сглобят тук според цената, която съм задал, така че може да спрете разбрах, че разбирате. За сега цфг-то на Наруто ми допада :) евала братле.

Моето непрофесионално мнение... но все пак мнение е следното:

Ако мислиш да не му правиш upgrade-и на тоя комп след време и всичко сега да му вземеш имаш 2 основни варианта:

1)          AMD конфигурацията на NARUTO....    

2)          Intel конфигурацията на  BloodSlice.....    (можеш да смениш кутията с 36 лв по-евтината  http://nikem-bg.net/computer-components/DeepCool-mATX-SMARTER-Black-USB3.0 
                     и  тея 36лв да ги дадеш за малко по-добра видеокарта.... dll, ако спре да се заяжда... може да ти каже с коя точно)

Успех ;)

Редактирано от gw_dragon (преглед на промените)

Говорих за препоръчания десктоп по-нагоре.

Графиката на Пентиума е по-слаба а монитора е с по-висока резолюция та няма да върви като на лаптопа.

Реално мобилния I5 е като I3 за десктоп та и като процесор и като графика е по-добре.

Ами за резолюцията не разбирам много мен на 1360x768 мисля, че беше така, ако не е, то тогава е подобно :),

а това с пентиума, ам аз съм с и5, а не с пентиум или аз се бъркам ?

Редактирано от naruto (преглед на промените)

ассwss имаш 3 варианта за конфигуриции. селерон + външно видео=повече кадри и възможност за ъпдейт. I3 с вградено видео, след време се взима и външно.. С apu ще ти върши работа сега, ама след време "умира", защото най-добрия процесор за тоя сокет (fm2) е A10 или Athlon X4, които са на ниво пентиум, ако броим и 4-те ядра :)

Редактирано от bogomilkorbankolev (преглед на промените)

Ето ви конфигурация за 820 лв, дето не LoL, ами и Project Cars ще върви:

КУТИЯ МЕ878 -40 лв

8217040N.jpg
Боксов кулер имам за подарък,ако не става тоя. ;) Дава отстъпка при взимане на дъното и проца.

От тук видеото:
8217059s.jpg

8217064n.jpg

Редактирано от dl777 (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.