Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гледане на филми и сериали със Stremio Media Center

Featured Replies

Stremio - Next Generation Media Center

Library.jpg

Stremio е десктоп приложение, което ви позваолява да стриймвате филми, сериали и YouTube видеа моментално.

Съдържанието идва от адони, като за момента наличните предоставят субтитри, филми и серилиа от торент мрежата, както и съдържание от YouTube .

Продуктът поддръжа Chromecast, AppleTV, Smart TV (DLNA/UPnP), както и кастинг към мобилни устройства.

Stremio е изключително полезен ако следите сериали. Предлага календар с предстоящи епизоди и ви известява ако нов епизод е наличен.

Интерфейсът предлага библиотека, където можете да добавите филми, любими сериали и YouTube канали.

Друг основен  feature на продукта е Discover. В него можете да разглеждате филми и канали по категории и да добавят в билиотеката си.

Продуктът е изцяло българска разработка!   :cheers:

Лиценз: безплатен

Официална страница: www.strem.io

Допълнителна информация: www.lifehack.bg/web/stremio/

Тази програма ми прилича на една друга ,с име на продукт,който се получава, от силно загрети царевични зърна.Която също предоставя "филми и серилиа (предполагам сериали)от торент мрежата " някои  от които,попадат в графата "авторски права"....

Тази програма ми прилича на една друга ,с име на продукт,който се получава, от силно загрети царевични зърна.Която също предоставя "филми и серилиа (предполагам сериали)от торент мрежата " някои  от които,попадат в графата "авторски права"....

Аз го пуснах понеже има и други такива теми за медиа център.

https://www.kaldata.com/forums/topic/232861-%D0%B1%D0%B3-%D0%B0%D0%B4%D0%B4%D0%BE%D0%BD%D1%81-%D0%B7%D0%B0-kodi-media-center/

• Автор

:) PopcornТime се роди от Peerflix - технология, към която много активно contribute-вахме докато разработвахме Stremio.

Продуктите са доста различни концептуално и технически.

Съдържанието на PT идва от един тракер - Yifi Torrents, като скоро май добавина още един.

При Stremio, Torrent Stream - адонът, който предоставя торент стреаминга, кролира цялата торент мрежа и предоставя много повече съдържание.

Ще се радвам ако пробваш Stremio и дадеш обратна връзка. Поздрави :)

:)

Мисля,че не сте разбрали правилно поста ми....въпросът не е в това,кой е по-добър,а доколко е ...позволено да се разпространява  и къде..

Мога да си кажа и мнението, и за двете програми...това обаче,едва ли ще промени "света около мен"....

Добра е.Дано си остане безплатна.

• Автор

Добра е.Дано си остане безплатна.

Адонът, Torrent Stream,  който доставя съдържанието от торент мрежата винаги ще бъде безплатен.

Адонът, Torrent Stream,  който доставя съдържанието от торент мрежата винаги ще бъде безплатен.

Ако можеш да добавиш различни шрифтове за субтитрите ще бъде хубаво.Аз поне не я намирам тази опция.

Благодаря.

• Автор

Ако можеш да добавиш различни шрифтове за субтитрите ще бъде хубаво.Аз поне не я намирам тази опция.

Благодаря.

Какво точно не ти допада в шрифта, който ползваме за субтитрите?

Какво точно не ти допада в шрифта, който ползваме за субтитрите?

И без това се движиш на ръба на закона, но да ти покажа моя любим шрифт:

QiFK0e0.png

Всеки има вкус и има различно виждане за субтетрите,

При разопаковането на инсталационния файл, Avira пищи:

http://111agent.comli.com/snimki/2015-07-20_163803.jpg

Програмата я изтеглих от официалния сайт.

Има я в ябълката

https://itunes.apple.com/us/app/id987232010

Но може да се изпрати за анализ и да се види.

Аз пращам...

• Автор

Не сме слагали вируси в Stremio, спокойно.

Въпросът ми е, някой има ли представа защо някои антивирусни явно я засичат като зловреден код?

Не сме слагали вируси в Stremio, спокойно.

Въпросът ми е, някой има ли представа защо някои антивирусни явно я засичат като зловреден код?

И на мен ми е любопитно това. Явно засичат зловреден код в .exe-то. Тествайте за такива неща, преди да пускате дадена версия на програмата.

Това,че Avira и Symantec подскачат не значи,че файла е зловреден.

Kaspersky Internet Security 2016 не открива заплаха.

2015-07-21_02h31_31.jpg

Zemana AntiMalware,Malwarebytes Anti-Malware и Hitman Pro също не откриват заплаха. :)

Това,че Avira и Symantec подскачат не значи,че файла е зловреден.

Kaspersky Internet Security 2016 не открива заплаха.

2015-07-21_02h31_31.jpg

Zemana AntiMalware,Malwarebytes Anti-Malware и Hitman Pro също не откриват заплаха. :)

Той Symantec е ясен.

Само при мен ли насичат филмите?

При мен не насичат, но често субтитрите не са синхронизирани.

И на мен ми е любопитно това. Явно засичат зловреден код в .exe-то. Тествайте за такива неща, преди да пускате дадена версия на програмата.

Дай файлчето на което Авира пищи или файловете да ги видим тях.Благодаря ти!

Аз инсталирах Авира и видях какво засича.Сега ще им го пратя да видя какво ще кажат.

• Автор

Има ли услуга, където можем да проверим exe-то преди да го публикуваме.. услуга като база данни, с която работят антивирусните и вземат инфо от там че точно това exe  е ОК? 

Има ли услуга, където можем да проверим exe-то преди да го публикуваме.. услуга като база данни, с която работят антивирусните и вземат инфо от там че точно това exe  е ОК? 

Повечето антивирусни работят със собствена база данни.

За проверка на ехе виж тази тема:

https://www.kaldata.com/forums/topic/109762-%D0%B0%D0%B4%D1%80%D0%B5%D1%81%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D0%B8%D1%82%D0%BE-%D0%BC%D0%BE%D0%B6%D0%B5%D0%BC-%D0%B4%D0%B0-%D0%B8%D0%B7%D0%BF%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%BC-%D1%81%D1%8A%D0%BC%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%BD%D0%B8-%D1%84%D0%B0/

• 3 седмици по-късно...

За вирусите: https://en.wikipedia.org/wiki/VirusTotal

Аз имам един въпрос: каква е разликата между този продукт и Kodi? Има ли някакви предимства пред Kodi, защото иначе не виждам как ще се позиционира пред продукт с години история и разработка само заради готиния домейн :)

• 4 седмици по-късно...

Защо всеки път като я пусна ми прекъсва връзката с рутера(Мтел) и се налага да го рестартирам, за да се възстанови Wi-Fiто?

Може би рутърът има проблем с натоварването по http. С торент клиентите прекъсва ли?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.