Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвети за лаптоп, бюджет до 750 лв.

Featured Replies

Здравейте, реших да пиша тъй като имам намерение да си взема лаптоп но незнам какъв точно?До сега не съм притежавал но и през годините съм избягвал да си имам работа със тях,привърженик съм на настолните компютри.Проблема със търсенето на лаптоп е до болка познат в интернет и се извинявам предварително ако се преповтарям във въпросите си,гъста мъгла са ми всички изисквания и параметри за тях.Имам намерението да си го взема от Технопол** поради някалко причини!

1.Да е до 750лв

2.Марката няма значение

3.Екрана да е матов

Във + би било добре ако има и Usb 3.0

Препоръчайте от сайта на Технопол** и да ги има налични в Пазарджик!

Ползвам Windows 7 - незнам дали е проблем ако от 8 го направа на 7

Игри който си цъкам пред свободното време са: показъл съм препоръчителните изисквания!

The Entente Gold - HDD 1GB

CPU-Pentium 3 600ghz

RAM-256 MB

Video Card 32MB

LOTR BFME  - HDD 12GB

CPU-1.6 ghz

RAM-512 MB

Video Card 128 MB 

World of Warcraft:Worlords of Draenor - HDD 35 GB свободно дисково пространство

CPU-Intel Core 2 Duo E6600 или AMD Phenom X3 8750

RAM-2 GB RAM

Video Card - NVIDIA GeForce 8800 GT, ATI Radeon HD 4850, или Intel HD Graphics 3000

Минимална резолюция 1024×768

Операционна система - Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 8.1 с последен service pack

Защо пускате втора тема? Както казах и в първата по-рано лаптоп от този ценови клас няма да може да покрива изискванията за тези игри. Ето прочетете тази тема.

Интересно къде прочетохте автора да споменава Battlefield ? И да прави сте, че лаптоп за игри в този бюджет не е добра идея... 

За геймърските лаптопи и бюджет 800 лв.

Редактирано от techmaniac (преглед на промените)

Трябва ти минимум модел с i3-4000M+Nvidia 840M, а най-евтиният такъв, надвишава бюджета ти с 200лв. - виж тук.

Но моделите около този бюджет и дори тези, превишаващи го двойно, трудно можем да ги наречем надеждни!

А, за 1100лв., можеш да си вземеш модел, с далеч по-мощния i5-4200H и двойно по-мощната Nvidia 850M.

Но както ти казаха по-горе, думите гейминг и лаптоп, са меко казано не съвместими...

Интересно къде прочетохте автора да споменава Battlefield ? И да прави сте, че лаптоп за игри в този бюджет не е добра идея... 

В другата му тема, която бе заключена! :D

Редактирано от stzbg (преглед на промените)

Привидяло ми се е явно.

За тези пари само това е добър лаптоп: http://olx.bg/ad/lenovo-t530-3-3ghz-i5-intel-15-6-1600x900kamer-disk-320gb-ID4WYa4.html#dc40050b1a

Редактирано от Виктор Руменов (преглед на промените)

Прекали с изискванията. Няма такова животно.

Ето какво казва авторът на темата в другата, която му бе заключена... Ето една част:

Игри който си цъкам пред свободното време са: показъл съм препоръчителните изисквания!

The Entente Gold - HDD 1GB

CPU-Pentium 3 600ghz

Entente: WWI Battlefields
Entente: WWI Battlefields

Редактирано от stzbg (преглед на промените)

Ето какво казва авторът на темата в другата, която му бе заключена... Ето една част:

Може да греша но мисля че играта не е Battlefield тази която вие може би си мислите, а тази : 

. Не мисля че за тези игри му трябва кой знае колко силен лаптоп. 

Този лаптоп стрували си на тази цена: http://laptop.bg/laptops-lenovo-IdeaPad_B50_70-lenovo_ideapad_b5070_59_428907, като излезе win 10 мисля, че добре ще се държи на него ?

П.П- След съвет с 'stzbg' се спрях на този лаптоп, при повечето търговци количествата са изчерпани...... http://ardes.bg/laptop/Fujitsu+LifeBook+A544-53138

Редактирано от Person (преглед на промените)

Този лаптоп стрували си на тази цена: http://laptop.bg/laptops-lenovo-IdeaPad_B50_70-lenovo_ideapad_b5070_59_428907, като излезе win 10 мисля, че добре ще се държи на него ?

Единственото хубаво на този лаптопе рамта (12gb

)

)

Като 4 от тях са подарък. Иначе, ако автора ще купува от laptop.bg е хубаво да си направи застраховка. Какво са 50 лева срещу цената на матрицата ?

)

Като 4 от тях са подарък. Иначе, ако автора ще купува от laptop.bg е хубаво да си направи застраховка. Какво са 50 лева срещу цената на матрицата ?

Двойка и на двамата по аритметика. Явно не можете и да четете.

ОПЕРАТИВНА ПАМЕТ
 8GB (1x 4096MB + 1x 4096MB подарък от sharan.bg)

8 гъби е заедно с "подаръка", без него е 4.

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.