Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с необяснимо изключване!

Featured Replies

Здравейте ! Тези дни имам странен проблем .. компютъра се изключва на случаен принцип !?! температурите не вдигат повече от 50 което е напълно нормално ! не ме довежда и до мисълта,че е от жегите,всеки ден по 6-7 пъти изключва ! тоест замръзва и нищо не може да се направи..и което довежда до това,че трябва да го рестартирам ! излиза няколко пъти син екран( не такъв който е на така нареченото " екрана на смърта") нищо общо просто син екран в който пише,че излиза за да предотврати "damage" на системата и да проверя файла ако искам да намеря повече информация ! Това е общо взето и понеже не успях да запиша проблема ако нещо ви трябва от това ще го запиша следващият път.Мисля,че всеки път когато излезне е различен файл!

• Автор

Нямам цел да се заяждам като някои хора тук :) а имам кофти проблем ! колкото до съветите от вас миналият пост благодарих на всеки един ! и не случайно споменах "приятелчето от сервиза" тъй като аз нямам необходимите части за да оправя проблема ! Мисля,че все пак ако искаш да помогнеш може да пишеш относно ТАЗИ тема а не миналата ! Благодаря 

Ами и тук във форума нямаме "нужните части". Аз направо не знам какво си мислите. Че като пуснете 10 теми, в някоя от тях ще се отговори по-добре, отколкото в предишната ли?

• Автор

Мисля,че изобщо не ме разбираш ! не всичко се свежда до части а може един прост съвет да оставиш и това е ! не те карам да коментираш,но виждам,че явно на теб ти е забавно да пишеш в този раздел дори когато няма нищо общо с темата ! Спами си не ми пречиш  !

А операционната система коя е? Много е важно какво пише на сините екрани, кои файлове са упоменати на тях.

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

• Автор

Не го записах ще се постаря следващият път да го запиша ! иначе операционната система е Win 8.1. Тези дни започнаха тези проблеми с това често замръзване на екрана 

http://cdn.makeuseof.com/wp-content/uploads/2014/08/Windows-8-BSOD.png?2c3c1f Ето снимката от ерор-а намерих я в интернета,но ще се постарая да изписва моят проблем

• Автор

http://gyazo.com/678b050a3a8494dcd827f765490d7ab7

http://gyazo.com/8f32e0faa51f869fa3957d98761d8bdc

http://gyazo.com/155386488bce73e23a1841b53096d877

http://gyazo.com/a862973ee7a61c6cd6128c3d87571281

Сега направих и тест и там няма нищо притеснително

Редактирано от Pythongrammer (преглед на промените)

• Автор

Като цяло тези два диска са направени така още от инсталирането на уиндоуса и в него ръчкам само аз :) това дали те засяга честно казано не ми пука ! Също се отнася и за тази част в това което свалям ! не спокойно не е ботнет или нещо подобно и не съм ратнат ! Продължавай да спамиш не ми пречиш.Между другото затова  България е на това дередже..заради такива индивиди като теб :) вместо да си помагаме хора като теб идват и просто коментират под формата на спам ! Да не говорим за държанието ти което е под всякаква критика.Виждам,че явно ти липсват първите 7 годинки! Прав ти път.

Редактирано от Pythongrammer (преглед на промените)

Искаш да ти помогнат, без да дадеш всичката нужна информация и си правиш разни генерални изводи за състоянието на страната от това? Уж си напълно наясно с положението в компютъра си. Ами защо не си помогнеш сам, а пишеш тема след тема?

Не го записах ще се постаря следващият път да го запиша ! иначе операционната система е Win 8.1. Тези дни започнаха тези проблеми с това често замръзване на екрана 

http://cdn.makeuseof.com/wp-content/uploads/2014/08/Windows-8-BSOD.png?2c3c1f Ето снимката от ерор-а намерих я в интернета,но ще се постарая да изписва моят проблем

Пробвай преинсталация на драйверите на чипсета и процесора

Също така ако си променял нещо от биоса, върни заводските настройки!

Също как и кога точно, проблемът се случи за пръв път

• Автор

Може би преди 1  седмица и с всеки изминал ден става все по-досадно относно биоса не съм пипал нищо ! Така като гледам води до 2 проблема или захранването нещо ми дава файда или преинсталация.. понеже нямам спомен последно кога съм го преинсталирал и евентуално може да е нещо от windows-a 

Процесора какъв е? Тази грешка може да е от проблем с изпълнение на задачите от различни ядра.

A нещо инсталирал ли си?

Свързвани ли са нови камера, мишки, флашки идр периферни устройства?

Ако можеш и ти се занимава най добре чиста преинсталация на Win - това би елеиминирало донякъде софтуерен проблем.

• Автор

Това и ще направя тези дни ! иначе процесора не е много хубав i3 2100 мисля да взимам i5.. не върша кой знае каква работа за да взимам i7 така,че всичко с времето си относно инсталиране не просто явно от времето всичко са издава багажа.Не съм го преинсталирал сигурно от година и половина може и от това да е проблема

Да не те плаша но такава грешка "clock watchdog timeout" може да означава и проблемно ядро в процесора, но това ще стане ясно след време.

По добре първо:

Махни програми като Daemon Tolls и Avast;

Инсталирай си последните стабилни драйвъри за процесор и чипсет (направо ги смъкни от сайта на производителя на дъното);

Може да ъпдейтнеш биоса;

Ако все още е наличен Преинстални с Win 8, ако пак се появи пробвай с по стар (Win7)

Не пречи да си провериш и RAM паметта, за дефектна плочка, с някой мемтест.

Aко наистина виновникът е процесора, винаги ще се проявява.

Важно е дали процесора прегрява или е прегрявал - на каква температура е обикновенно?

• Автор

Не,не приятел това е информативна снимка ! името на файл-а беше различен просто показах снимка на "синият екран" :) иначе каквото е необходимо ще направя ! мерси за съветите !  ;)

Е, то това което ти писах е основно за тоя тип грешки.
Трябва да видиш точно каква е грешката, без да я знаем си е гадаене и загуба на време!

• Автор

Еми за сега не ми прави такъв проблем ! в смисал такъв,че точно 2 пъти ми е излезнал син екран ! останалата част е просто замръзва звук/картина и това е просто трябва да се форсира рестарт ! веднага след като излезне такъв ерор ще го запиша ! 

Е, то това което ти писах е основно за тоя тип грешки.

Трябва да видиш точно каква е грешката, без да я знаем си е гадаене и загуба на време!

Или драйвърът на watchdog timer гърми.
  • Автор

Здравейте ! отново излезна синият екран може би 6часа вървя без да прекъсне и ето,че дойде и този момент това е следният проблем " Memory_Management" като цяло 3 пъти се случи със синият екран и 3 различни грешки,но това е последната ! 

• Автор

Или драйвърът на watchdog timer гърми.

Може да погледнете грешката  :)

Коя грешка? Написаното в горния пост не ми говори нищо. При появата си синият екран показва под това описание едно число от типа 0x00ABCDEF, t.e. 0x и следва 8 разрядно шестнайсетично число. И записва грешката в C:\Windows\MEMORY.DMP

Качи C:\Windows\MEMORY.DMP на http://dox.abv.bg/files/share

• Автор

Не нищо не показва ! просто излезна само тази грешка и пише,че ако искам повече информация да потърся за това име и името беше "Memory_Management" и започна да зарежда до 100% след което рестартира 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.