Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с необяснимо изключване!

Featured Replies

Ще четеш ли изцяло постовете или само първия ред? Направи каквото написах.

Може би преди 1  седмица и с всеки изминал ден става все по-досадно относно биоса не съм пипал нищо ! Така като гледам води до 2 проблема или захранването нещо ми дава файда или преинсталация.. понеже нямам спомен последно кога съм го преинсталирал и евентуално може да е нещо от windows-a 

Ако е захранване, изобщо няма да те предупреждава че ще рестартира ;)

Преинсталирай Windows  за начало. Щеше да спестиш доста време, вместо да чакаш мнение от хора, които имат малко информация за системата ти и които може би имат желание да ти помогнат, но нямат физическата възможност за това. 

И 'що да е преинсталиране, а не In place upgrade? Ще си икономиса повторното инсталиране на драйвъри, програми, настройки...

И 'що първо да не пробва ремонт на системните файлове?

Да не говорим, че решението може да е директно видимо в debugгer-a,  с който ще отвори C:\Windows\MEMORY.DMP

...

И 'що да е преинсталиране, а не In place upgrade? Ще си икономиса повторното инсталиране на драйвъри, програми, настройки...

И 'що първо да не пробва ремонт на системните файлове?

Да не говорим, че решението може да е директно видимо в debugгer-a,  с който ще отвори C:\Windows\MEMORY.DMP

...

Ами защото опита показва друго. Иначе ако има време и желание, може да пробва всичко. Повторното инсталиране на драйвери дори е плюс, защото точно там може да е проблема. В крайна сметка почва на чисто и разкарва ненужните неща, незнайно как, защо и кога инсталирани от кого. 

• Автор

Нямам MEMORY.DMP проверих над 10 пъти,ако това трябва да излезне като грешката която вие ми обяснихте ок,но не е същата ! нямаше типа от " 0x00ABCDEF" за да запише грешката там ! 

• Автор

Погледнах малко това http://www.shouldiremoveit.com/Intel-Watchdog-Timer-Driver-Intel-WDT-11568-program.aspx и все пак проверих за него в контрол панел и от add/remove нямаше го ! също така го нямаше и в 

C:\Program Files\Intel\Intel® Watchdog Timer Driver (Intel® WDT)\uninstall\x64\Drv64.exe

Едит: относно файла предполагам говориш за този който си видял на снимката от първа страница ! нямам такъв driver и снимката беше от интернета просто error-a е различен и последният който видях беше "Memory_Management" предполагам ако излезне още 1 път файла няма да е същият,защото при 3те пъти файловете бяха различни.Утре или други ден ще го погледна по-сериозно тъй като нямам необходимото време в момента,но просто споделям какво точно се случва !

Редактирано от Pythongrammer (преглед на промените)

Пич, проблема ти е във видеокартата и аз имах същия проблем но трябва да питам баща ми как го оправи.

• Автор

Проблемите може да са много  :D  трябва процесор и видеокартата да сменям,но всичко с времето си !

Всички ли драйвери си си сложил?

• Автор

Мисля,че няма пропуск.Иначе коя беше програмката която ти показва кои драйвъри ти липсват ? До колко си спомням Everest включваше такава функция,но не съм много сигурен ! 

Мисля,че няма пропуск.Иначе коя беше програмката която ти показва кои драйвъри ти липсват ? До колко си спомням Everest включваше такава функция,но не съм много сигурен ! 

И аз мисля, че Everest включваше такава функция. Свали я и виж и после пиши.

Pythongrammer, архивирай в един файл долните два файла

C:\windows\System32\Winevt\Logs\System.evtx

C:\windows\System32\Winevt\Logs\Application.evtx

и го качи на

http://dox.abv.bg/files/share

В следващия си пост публикувай линка към качения архив.

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

• Автор

през докса не ми го намира друг начин ? смисъл пътя от папките го намирам,но без да съм отворил търсачката на докса ! намирам 2та файла,но когато стигна до стъпката с докса и да търся тези два файла не ми намира папката Winevt ! опитах да създам шорткът на декстопа,но тогава пише,че не може да намери пътят към файла ! други идей ?

на Access пише,че има Full Control тоест мога да ги споделя или да ги архивирам,но всъщност не ми дава да го направя

Ами достигни папката първо през Windows Explorer, копирай горе в адресната лента пътя и после от докс щракни в полето за име на файл, натисни Ctrl+V и Enter. Сега трябва да се появят файловете. Щракни на архивния и ОК.

Просто си намери друг файлов сървър където да го качиш. Понякога има проблеми с качването на файлове от компрометиран източник....

• Автор

Използвах meaguploadfile,filedropper wetransfer резултатите са същите  :)

• Автор

Хмм? не,не не съм качвал такива неща 

Единствено в докса съм си качвал мои проекти от Visual Basic,но те не са заразени 

За да не се мъчите тези дни ще преинсталирам windows-a :) понеже нямам възможност днеска! Благодаря на всички за съветите !

Редактирано от Pythongrammer (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.