Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с интернет свързаността след преинсталация на компютър.

Featured Replies

Преинсталирах компютара на един приятел и след това тоя нямаше интернет показваше му жълт триъгълник.

И не му се викаше оператора да го оправя... Дали ще му прави някакъв проблем ако му вкарам същият мак адрес като моя?

Редактирано от bogi_danger (преглед на промените)

Промених заглавието на темата според правилата. Моля прочетете т. 2.3

Проблема е в липсващ драйвер на мрежовия адаптер. Сваляте от официалния сайт на производителя и инсталирате според версията на ОС-а.

Естествено, че ще прави проблем. Кажете марка и модела на компютъра, който е преинсталиран, за да видим дали са инсталирани всички драйвери. Проверете в Device Manager дали има неинсталирани драйвери. Освен това нека твоя приятел каже на кой интернет доставчик е, за да видим как идва интернета до неговия компютър. Може да има филтрация по МАК адрес, а може и да е нещо друго. 

• Автор

Интернета му тръгна като му вкарах моя мак адрес ръчно. Питам дали ще ни прави проблем като сме двата с един и същ мак адрес...

Дали ще ни бави интернета и така

Ние сме дирек до дирек :D

Няма как двама потребителя да ползват един MAC адрес, с който се идентифицират пред доставчика. Искайте да му запишат нов (от доставчика).

• Автор

Няма как двама потребителя да ползват един MAC адрес, с който се идентифицират пред доставчика. Искайте да му запишат нов (от доставчика).

В момента и си работи с моя мак адрес

• Автор

Минал е час ивсе още и имам интернет, обаче нещо ми бави интернета

Минал е час ивсе още и имам интернет, обаче нещо ми бави интернета

Добре де, не мога да разбера след като няколко пъти колегата TechManiac е обяснил ситуацията, защо продължавате да упорствате? Освен това обаждането до доставчика както и диктуването на новия мак адрес отнема няколко минути.

Правете каквото искате, това е ваше право и желание, но после ще се оплаквате от липса или прекъсване на интернета.

А сигурен ли си че доставчика ти те ограничава по мак ? Ако е така трябва твоя нет да не работи :no-no: Нали съм бил на тоя :) некой ми беше налучкал мак адреса и два месеца се мъча с тъпунгерите от близу , докато сменихме адреса и нета потече :) То ако ставаше така , за какво да плащате , карайте така цялата махала и си делете парите  :D 

• Автор

А, от моя компютар може ли по някакъв начин да му спра интернета или трябва да ходя до утях където съм мо вкарал моя интернет

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.