Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Слушалки on-ear за около 50лв

Featured Replies

Здравейте, препоръчайте ми някакви слушалки за около 50лв. Ще се ползват в офис и е желателно да са затворени - да не се чува наоколо. Предимно за слушане на музика. В този ценови диапазон за съжаление на AKG има само in-ear, имал съм такива и бях адски доволен, докато не ги загубих. Хвърлил съм око на http://www.emag.bg/slushalki-sony-mdrzx310w-tip-dj-beli-mdrzx310w-ae/pd/D4WNLBBBM/- дали има нещо по-добро за тези пари?

Ползвах такива с един walkman на sony (не с касетки, така се казват mp4 им) не вадят лош звук.

Окей са ,ама понеже сте писал само on ear че търсите.....

http://www.musicworld.bg/bg/m_260343/i_17549/SENNHEISER_Pro_Audio_HD_201.html  ето ги и тука.

Звука е ok. Мисля , че ще останете доволен. Кабела е хилав , но ако се пази няма проблем.

P.S. Баса не е достатъчен без еквалайзери. Имайте предвид тая работа.

Sony zx310 не ги препоръчвам, както и други слушалки Sony от ниският клас (разбирай бюдджет до 90 лв).

Звукът е силен, баса много не истински и пресилен), среди има някакви, но високите  почти не се чуват.

Единствено в комфорта им е на ниво и до някъде качеството на изработка.

За mp3 плеъра си взех Panasonic RP-HXS200, които се сгъват. Вадят много приличен звук за парите си.

Като качество на изработка не е перфектно. Но като се има на предвид, че са сгъваеми и за този бюджет е разбираемо.

Може да погледнете и Philips, и Panasonic, какво предлага в ниският клас (до 50-60 лв).

Имат хубави моделчета. Но най важното преслушайте ги преди да ги вземете!

А, относно Sennheiser HD201 си е класика :whist:

А мнение за тези? http://www.pazaruvaj.com/slushalki-c3109/sennheiser/hd-201-p4505087/най-евтините на марката, които намирам.

тези май с over ear, ако не е проблем за тази цена някой от моделите на Superlux- SUPERLUX HD668B този модел е за предпочитане според мен- проблем- semi open са- определено като качество на звука са по-добри от горния Зенхайзер- макар че това е доста субективно и е добре да се чуят ако имаш възможност- има и затворени модели, но за тези пари е почти невъзможно да се намерят по-добре звучащи слушалки от SUPERLUX HD668B- мое мнение. Не си посочил на какво ще ги слушаш, ако е на телефон или портативен плейър е възможно да имаш проблеми с доброто захранване на слушалките.

HD 201 са си On-ear слушалки  :)

Автора ако иска AKG да погледне този модел (AKG K511), макар, че е малко над бюджета, но са 32 омови и с тях няма да има проблем със ''захранването''.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.