Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Телефон до 400 лв.

Featured Replies

Търся телефон до 400 лв. Искам да има хубава камера и издръжлива батерия. Няма да се използва много за интернет и игри.

Вземи си някоя Нокия - вървят добре, батериите им са някъде по средата като издръжливост.

За телефон с хубава камера и здрава батерия при такъв бюджет ще трябва да е или някакво компромисно решение или да търсиш модел втора ръка.

Може да погледнете Microsoft Lumia 640 XL 

Може да погледнете Microsoft Lumia 640 XL 

Отлично предложение за тези пари :) До автора:  вариантите са два :lumia 640 xl или мейзу м2(м1) note!

Huawei Honor 4X

Lenovo S60

ПС: Като гледам автора колко теми за избор на телефон има, не знам дали тази не е фейк.

Редактирано от techmaniac (преглед на промените)

Търся телефон до 400 лв. Искам да има хубава камера и издръжлива батерия. Няма да се използва много за интернет и игри.

Не, че е важно, ама какво стана с последната ти покупка?

От 4 юли вече работя с LG G3 и единственото, което е проблем може би е това, че батерията се изтощава прекалено бързо според мен, и причина затова може би е екрана! Всичко друго е наред! И много грее, въпреки че аз постоянно играя игри :D Иначе съм доволен!

• Автор

Този телефон не в за мен. Искам да купя един на мой близък затова. Темата не в фейк. Колкото за LG G3 телефонут е супер, батерията държи, прави супер снимки, работи безпогрешно!

• Автор

Моля, като ми предлагате телефони да ми казвате места от където да фи закупя, не искам да купувам телефон онлайн!

Ами от къде да предложим ? От мобилен оператор ли ще бъде (с надценка), с договор или без ? Кажете един магазин, и от там ще предложим...

• Автор

Без договори, човекът за когото е телвфонът има договор, само ще смени телефона.

Още едно предложениe, Lenovo K3 Note, може да го купите от smartphonesbg.com

Редактирано от Виктор Руменов (преглед на промените)

• Автор

На Microsoft lumia 640 xl дисплеят не е ли с твърде малка резолюция за тази големина или е достатъчна?

• Автор

k3 note и m1 note са къде на къде по-добри телефони.... 

m1 note Kъде може да се купи в България, както и K3 Note, и не онлайн.

m1 note Kъде може да се купи в България, както и K3 Note, и не онлайн.

Ами smartphonesbg.com ако не се лъжа май имаха и реален магазин иначе за друго не се сещам, и защо не онлайн?

• 5 месеца по-късно...

Темата е стара, но искам да допълния, ЧЕ ИМАТ РЕАЛЕН МАГАЗИН.

Това е адреса: бул. "Цариградско шосе" 135,
1784 София

Не, бъркаш сайтовете. На Цариградско са smartphone.bg, a smartphonesbg.com са старозагорска фирма, доколкото си спомням.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.