Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

To be or not to be ... an idiot? (в превод - Да бъдеш или да не бъдеш ... идиот?

Featured Replies

бах истината ша омръ напрау

ни щъ мерси пия водка

за утеха

:P

Внимавай с този сорт водка, че утре Богданов току виж те споменал по някакъв начин в измислиците си ...  :beer:

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 85,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Внимавай с този сорт водка, че утре Богданов току виж те споменал по някакъв начин в измислиците си ...  :beer:

нема нема той 31 годишни споменава само

:biggrin:

нема нема той 31 годишни споменава само

:biggrin:

Аааааа, усмивката също е от значение за г-н Богданов. Ей ся ги пускам да видя ко са сътворили вчера... Таман да допия кафетууу с ракия... Ай! 

rakija.jpg

Въх: http://m.novini.bg/news.php?id=130245

Редактирано от sisone22 (преглед на промените)

Таман си уговорих час за козметик, че нещо се задушавам в тази жега ... Добро да е утрото!

funny-face-changerphotoshop-4-3-s-307x51

Вй,въй ко туй бре? На теб шъ тъ тръът две косачки,а пък за члена шъ тъ донесъ моито ножица за храстътъ,че туй немъ стане дръго яче,щот с косъчката да не останеш без приятелчету :D аз за туй,секъ седмицъ одя ги косът с неки лепенки,чъ посли ставам кът гризли :D

Редактирано от Малкия стар войник (преглед на промените)

Вй,въй ко туй бре? На теб шъ тъ тръът две косачки,а пък за члена шъ тъ донесъ моито ножица за храстътъ,че туй немъ стане дръго яче,щот с косъчката да не останеш без приятелчету :D аз за туй,секъ седмицъ одя ги косът с неки лепенки,чъ посли ставам кът гризли :D

Косачката беше за гърба и врата, че нали споделих, че много избуяха - почнЪх ссъ задушавам, бат Георги! Иначе за онуй дето споменаваш, шъ цитирам ЕКЛЕСИАСТ-а: "Никой не може да поправи онова, което сам Бог е създал несъвършено" (7:13)

Аааааа, усмивката също е от значение за г-н Богданов. Ей ся ги пускам да видя ко са сътворили вчера... Таман да допия кафетууу с ракия... Ай! 

rakija.jpg

Въх: http://m.novini.bg/news.php?id=130245

айе уреди са и с кукла

айе уреди са и с кукла

Хах, не ти трябва - мен няколко ме предадоха в най-неподходящия момент. А-ха си се запотил и може да ти се пукнат в ръцете - гледаш как издишат пред очите ти... Не си е работа, от опит казвам!  :nono: Затова се преориентирах (от вица ще разбереш): 

Плеснал един овчар една от овца от стадото си с думите:

- Еееееех, да можеше и да готвиш! 

b50d77aa484bb6338487beafe759182f.gif

Редактирано от sisone22 (преглед на промените)

Хах, не ти трябва - мен няколко ме предадоха в най-неподходящия момент. А-ха си се запотил и може да ти се пукнат в ръцете - гледаш как издишат пред очите ти... Не си е работа, от опит казвам!  :nono: Затова се преориентирах (от вица ще разбереш): 

е щом се обичате зимайте са

:D

• Автор

е щом се обичате зимайте са  :D

Само гледай да не стане като във вица - да земеш кучето.

funny-face-changerphotoshop-4-3-s-307x51

11224318_1495968270721187_61212435553889

22ef6050bb722865cf9a871b8d419f81.gif

Добро утро!

добро утро идиотчета

12009635_967840689938688_898750059373365

добър ден хора  :) Петък е днес ийеееиий  :D Чак сряда на даскало  :whist: Вие как сте днес мърдате ли още?  :clown: 

добър ден хора  :) Петък е днес ийеееиий  :D Чак сряда на даскало  :whist: Вие как сте днес мърдате ли още?  :clown: 

о здрасти как мина философията

аз мърдам у жегата ама гледам пондрелник и вторник нарисували боблаци за големото селу и ги чакам с нетърпен

о здрасти как мина философията

аз мърдам у жегата ама гледам пондрелник и вторник нарисували боблаци за големото селу и ги чакам с нетърпен

Философията мина добре  :) Тя ни даде едни бели листи и да пишем думите нали ... В сряда ще ни кажат как сме се справили  :)

Философията мина добре  :) Тя ни даде едни бели листи и да пишем думите нали ... В сряда ще ни кажат как сме се справили  :)

не се и съмняваме в теб че си се справил отлично

:)

12046852_999800400063363_850181549368635

• Автор

12046852_999800400063363_850181549368635

А съботната работа - забравяш ли я ?

А съботната работа - забравяш ли я ?

каква работа

4 дена ша са разплуят от едене пиене трите неща

ся са ламите у фантастикото пълнят ли пълнят количките се едно утре ша умират

Бахму майката от работа неам време да влезна у форума да пиша простотии.

каква работа

И от лежене на плажа ша са размажа...пак :vacation1:

Дубре, че ги има тез празници, че да почене чиляк.

Вчера с прискърбие сервирах на Джон Триволта новината, че по празниците няма да ма има.На него не му са понрави, ма ко да прайш-на секи не моеш да угодиш. Резервирахме си хотелче и утре сабалям-беш лиске да бягаме към морето.Тез убави, може би едни от последните  слънчеви дни требва се използват, а и последния път беше облачно и требе се навакса малко.

Та...ша са мъчим пак, ко да прайм!?

Вий как сте?Борите ли спамерите :boxing3:

• Автор

каква работа

ся са ламите у фантастикото пълнят ли пълнят количките се едно утре ша умират

Ти шъ забраиш у сряда къде тряа одиш.

Верно че при Вас в понеделник и вторник е айляк-пром.

Може да сте безделници, ама не сте без празници.

Бахму майката от работа неам време да влезна у форума да пиша простотии.

И от лежене на плажа ша са размажа...пак :vacation1:

Вий как сте?Борите ли спамерите :boxing3:

ан тъй и си го зимай туй слънце че ми писна от него

септември грънци септември все едно пак юли

иначе сме добре, нъл знайш че сме тука да ги нервим хаха

Ти шъ забраиш у сряда къде тряа одиш.

аз нема щот никъде и без туй не одя и щот у нас бачкаем къръсъта

ама виж Скалътъ мож да забрай например и Джон Тритеволта ша го търси и плачи

Ха, кой клас си? 11. ли? Свиркай ако ти требе помощ по тоя предмет... ;) 

Добрутро от мен... Спах със слушалки на уши цел ден, слушайки HONEYMOON

1442590429568.jpg

А бре ора малко съм притиснен ша ма извиняате ама ша ви питам ... Имам бенка на оная работа от както се помня..Забравям даже, че имам там... Обаче не трябва ли да я премахна? Голяма е колкото това О ... и тя се намира на корпуса демек в началото на оная работа..Ходих неска при жипито, която я изгледа малко странно и ми каза, че засега била добре и каза просто да я наблюдавам и ако стане няква промяна да отида пак при нея..На това място не е ли много по деликатно, ако става въпрос за премахване? Направо ще се поболея от притеснения, защото е подложена на триена особенно, като съм с дънки... А пък за полов акт да не говорим... Не си го и помислям щото ме е страх с тази бенка.. Офф направо незнам какво да правя ще ме посъветвате ли нещо?Ама искам да е някой добър дерматолог, ако може... или направо незнам какво да правя ... 

Штъ прата пак при същата лекарка за която ти писах ЛС! ;) Имат клиника и се занима с всякакви такива неща. Имаш й номера, чуйте се, вземи си някакво направление от личната лекарка за преглед при хирург и се разберете ... 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.