Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Под каква операционна система работите?

Featured Replies

Такаааа в момента съм на Microsoft Windows Server 2003 Standart Edition много се радвам как върви като куче е+сичките ъпдейти и SP2 от microsoft update. без да съм го краквал, до преди това - 6 месеца Debian GNU/Linux 1-2 месеца преди това Ubuntu и в началото SUSE 10.0 като за СуСе вече не искам да чувам и не съществова за мен, Debian Rulessssssss, та това е накратко, ако може да се отчете и Solaris 10 и Solaris Nevada build 55 comunity edition и Pc-BSD и FreeBSD biggrin.gif бе пробвал съм ги, но сега горепосочения уиндоус ползвам и съм доволен и то предимно заради игрите стана така :)

• Отговори 169
  • Прегледи 22,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

аз ще си кажа операционната система, IP-то , и портовете ще си отворя , firewall-а ще си махна само да видя как ще ме хакнат ! ;)

/офф

Хехехех :rolleyes:

Какво е общото с темата само не ми е ясно.

ами свързано е, естествено , човека споделя опита си , а ако става въпрос за нашите шегички - голям праз като ми хакнат компа , да нямам бизнес с финанси я !най-много да гледат снимки на мен и брадъра

PC-BSD с Beryl cool.gif , направо кърти, много съм доволен, само не намира Wireless LAN картата, постнал съм 1 тема относно този проблем, ако някой може, няма да му се разсърдя да ми помогне :offtopic_s:

Това е много удобна тема за хакери. Не отговаряйте най добре. Като знаят каква ОС използвате ще им е по-лесно да ви прецакат. На ваша отговорност е. Ако ви се случи нещо лошо с компа сами ще сте си виновни.

Напьлно подкрепям !!!

Все още съм с Debian test и така ще си остане.Най-много да го променя на stable,но засега няма причини.И все пак си качих XP SP2,но го ползвам единствено за Sacred,Diablo.

Аз съм на Windows Xp SP2 но нещо отскоро се навивам на MAC OS x TIGER ?! и в най скоро време ще се места ще разкарам този XP, че вече ме дразни адски !!!

.... В подписа ми е отговора ! ... Повече от 3 години нямам нищо друго ! cool.gif

Windows Vista Ultimate...

Имам инсталиран и Windows XP Professional SP2, но не съм го използвал от март месец...

Vista Ultimate/Ubuntu...

PC- Windows Vista Ultimate

VM- TEAM1: Windows 2003 server, Ubuntu 7.04; XP SP2; TEAM2: Windows 2007 Longhorn Server, XP SP2, Ubuntu 7.04; Ubuntu 7.04; MAC OS X Tiger

;)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.