Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Под каква операционна система работите?

Featured Replies

Аз съм с Windows Vista Beta 2 Build 5472(Update-ната) :)

• Отговори 169
  • Прегледи 22,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Win 2000 SP4 R1

Преди бях с XP, но ми се стори че все още не е каквото трябва да е :)

А user-ите на *nix искам коя точно професионална програма ползват на него.

Не че аз едно време нямах 3 дистрибуции на харда, но като се понаучих малко

и взех да гледам сорсовете и да си билдвам ядрото се уплаших че това си го пускам на

компа и работя с него.

Windows XP Professional=Build 2600.xpsp_sp2_gdr.

Днес по пощата получих Ubuntu и смятам да опитам и тази OS.

И аз като повечето Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600,

Service Pack 2, но използвам Internet Explorer 7.0.5450.4 (IE 7.0 Beta 3) и

разбира се Mozilla Firefox/1.5.0.5 cool.gif

Основна система: Windows XP SP2 - за сега е незаменима sad.gif няма как!

Като втора, алтернативна чрез Dual Boot: APPLE MAC OS X TIGER v10.4.7 - Много добре написана, UNIX базирана с най модерната кернел среда за момента (елементи на microkernel Match 3), чудесен потребителски интерфейс и стабилност. Никакви вируси или спам.

Редактирано от balivo (преглед на промените)

DemonoidEdition Windows XP 2006

Много ми допада. От два месеца го ползвам.

Обикновен Уйндолс Екс Пи Сървис Пак 1 Уйндолса ми е от 03 Октомври 2005 г не знам за вас ,но за мене тоя уйндолс е много стар преди си преинсталирах уйндолса на 1-2 седмици ... :ph34r:

• 11 месеца по-късно...

Вече над 5 години съм само с Windows XP Pro. Единствената промяна за този период е когато си инсталирах SP2. Дори когато си смених компа (имаше отчаяна нужда от upgrade) запазих системния си HDD. Нямам намерение скоро да си го заменям за Vista Ultimate.

Основна система: Windows XP SP2 - за сега е незаменима sad.gif няма как!

Като втора, алтернативна чрез Dual Boot: APPLE MAC OS X TIGER v10.4.7 - Много добре написана, UNIX базирана с най модерната кернел среда за момента (елементи на microkernel Match 3), чудесен потребителски интерфейс и стабилност. Никакви вируси или спам.

Не е базирана на UNIX, защото това (UNIX) не е операционна система, а търговска марка (или запазена такава), а е базиран на FreeBSD ;-). Освен това определението "чудесен потребителски интерфейс" е по-скоро лично, например на мен не ми е удобен

Само дето може и да не си го пробвал, а да си говориш на вятъра (като изключим за бсд-то, там си прав).

На мен тигърчето ми хареса, но само няколко часа ми се отдаде да съм пред него sad.gif

С Windows XP SP2 съм на домашния и служебния компютър,а на "архивния" съм с Windows 3.11 (като с него съм, от близо 10 години и не мисля да го сменям)

Windows 3.11 работи стабилно от както съм го инталирал,нямам забележки към функциалността,стабилността на системата и скороста на работа cool.gif

С Tilix 2.0 съм, нямам големи забележки, работи добре при мен. :)

Здравейте ! И двата ми компа са само на "Тиликс" ! Използвам "Тиликс" още от версията 0.4 и съм много доволен . Държи се стабилно , не мисля за кракове , пачове , серийни номера и тем подобни . ... антивирусни , защитни стени . ... Удоволствие е да сърфираш свободно из нета ! cool.gif

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.