Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции, откриване на нови заплахи - част 18

Featured Replies

преди 19 часа, Лудият Учен написа:

HEUR:Hoax.HTML.Phish.gen 

Дефиниция на Касперски за Phishing файла

Моя Кас нищо не намира. Дефинициите са ми от снощи вечерта. Сега пак проверих за ъпдейт и нищо. Странно.

• Отговори 8,8k
  • Прегледи 603,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Каква ползва от него тогава, като мълчи като риба? Само за красота и да товари системата ли?

• tigertron
    tigertron

При мен пък на тестовата машина с Windows XP SP3 и MS NetFreamwork 4 не иска да се стартира. Явно и вирусите спират поддръжката на XP 

• Този е за пращане : http://dox.bg/files/dw?a=9f58b3c1f9 https://www.virustotal.com/bg/file/2ee50fd5c9f67e8814142de2009ec4234ee19dec1d4e9189ac5f45c359ed20eb/analysis/1482744276/    

Публикувани изображения

току-що, S197 написа:

Моя Кас нищо не намира. Дефинициите са ми от снощи вечерта. Сега пак проверих за ъпдейт и нищо. Странно.

Виж,дефиницията,който съм дал,е от единия Phishing ...Може би си погледнал другия,който Касперски не лови...Поздрави !!!

преди 1 минута, S197 написа:

Че то там няма буба.  Понякога гост от висок ранг блокира ъпдейти.  Могат не само да ти изключат защитата.  Взимай съответни мерки.  Няма нищо страшно.  Това са нормални неща.

преди 18 минути, attj написа:

Хайде нещо от мен-видях го в няколко други форуми.    Дефендерът лови   Trojan:Win32/Spursint.F!cl    тук    https://cloud.mail.ru/public/c1by/13aXmKUUn         Има ли заплаха?  

VirusTotal - File - f25256baf22ffdd92970b7c6aef592a6864c6c956bd66a62b650519cf3849f59

0/70

Тоше,благодаря за проверката,ако това е файлът,който търсим...

Това ми е известно - в едни други форуми почти се скараха.   Тази програма периодично е в промоакции.   Въпросът е  дали Дефендерчо греши?  Някои съфорумци може да се престрашат да инсталират хубавата програма.  Лично ползвам предната версия и съм доволен.

преди 2 часа, attj написа:

Хайде нещо от мен-видях го в няколко други форуми.    Дефендерът лови   Trojan:Win32/Spursint.F!cl    тук    https://cloud.mail.ru/public/c1by/13aXmKUUn         Има ли заплаха?  

VirusTotal - File - f25256baf22ffdd92970b7c6aef592a6864c6c956bd66a62b650519cf3849f59

🤣

преди 1 минута, nikssi написа:

Това е предмет на спор на деня.  Инсталира ли тази иначе прекрасна програма?   Касапчо допуска ли го?  

преди 1 минута, attj написа:

Това е предмет на спор на деня.  Инсталира ли тази иначе прекрасна програма?   Касапчо допуска ли го?  

И защо да слагам подобни чистачки? Да си омажа ОС ли?

Цитат

Програмата предлага промени в операционната система, които повишават нейната производителност.

🤣

преди 1 минута, nikssi написа:

И защо да слагам подобни чистачки? Да си омажа ОС ли?

🤣

Ползвам я вече две години и много малко програми наричам прекрасни.   В конкретния случай американските защитни програми не ми позволяват да я инсталирам тази уж най-нова промоверсия.  Толкова ли е страшно да се инсталира?  Дори и при Касперски!?    Или при други Евроотличници!?   

Че то там няма буба.  Понякога гост от висок ранг блокира ъпдейти.  Могат не само да ти изключат защитата.  Взимай съответни мерки.  Няма нищо страшно.  Това са нормални неща.

Сега са от днес, 19:59

Това ми е известно - в едни други форуми почти се скараха.   Тази програма периодично е в промоакции.   Въпросът е  дали Дефендерчо греши?  Някои съфорумци може да се престрашат да инсталират хубавата програма.  Лично ползвам предната версия и съм доволен.

Capture.JPG

Струва си да се запази за ползване подобна програма с пожизнен лиценз.  Американските програми също допускат възможни грешки.  Безгрешни просто няма.

преди 3 часа, attj написа:

Ползвам я вече две години и много малко програми наричам прекрасни. 

Аз пък такива програми не ползвам и няма да ползвам. Достатъчно възможности в ОС има,че да ползвам някаква оптимизираща програма да ми омаже всичко.

Ти ползвай каквото си искаш.

преди 7 часа, nikssi написа:

Ти ползвай каквото си искаш.

Това програмче много бързо оптимизира, почиства и ускорява Win 10 Pro.  Дефендерчо директно я арестува с троянска дефиниция, а днес Сепчо я разпознава по репутация и мълчи при сканиране.

преди 7 минути, Лудият Учен написа:

Trojan:Win32/Wacatac.H!ml  според Дефендерчо

преди 9 минути, Лудият Учен написа:

Тук няма заплаха

Дефендерчо класифицира първото като   Trojan:Script/Wacatac.H!ml, а второто като   Trojan:Win32/Remcos!MTB.  Стената на Комодо отново скучае, антивирусът я изпреварва като реакция.

Добре де, слагайте некви разширения. Да се чуди човек що за гарга е.

преди 5 минути, S197 написа:

Добре де, слагайте некви разширения. Да се чуди човек що за гарга е.

Защо не коментирате случващото се с тези буби  при Касапчо-Касперски?     Определено ще ни е много по-интересно.

Virus.js   тук си лови Кихчо.  Никакъв проблем и за китаеца.

Trojan:Script/Ulthar.A!ml е според  Дефендерчо.

И какво ловят при това последното тези хубавци?   Корейската  AhnLab-V3 не установява заплаха и нещото не стартира в контейнера на Комодо.  Пак си смених антивируса.

преди 35 минути, attj написа:

И какво ловят при това последното тези хубавци?   Корейската  AhnLab-V3 не установява заплаха и нещото не стартира в контейнера на Комодо.  Пак си смених антивируса.

След разархивиране е това   https://www.virustotal.com/gui/file/1cdadfeb3297b14cd1e5da30772dec480e06946abd36f26815214ca0daa7ddf9

Допълвам - сканерите на Касперски, ЕСЕТ и Софос вече мълчат и нищо не ловят.     Аман от  FP !     Не успяха да излъжат корейката - тя неслучайно е отличник при последните тестове на  AV-Test.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.