Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции, откриване на нови заплахи - част 18

Featured Replies

преди 5 минути, attj написа:

Как и с какво се стартира това?  Всички защити при мен мълчат.

Можеш да преименуваш файла от "bin" на "exe" и да го стартираш...Ако имаш смелост...😇

• Отговори 8,9k
  • Прегледи 624,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Каква ползва от него тогава, като мълчи като риба? Само за красота и да товари системата ли?

• При мен пък на тестовата машина с Windows XP SP3 и MS NetFreamwork 4 не иска да се стартира. Явно и вирусите спират поддръжката на XP 

• Този е за пращане : http://dox.bg/files/dw?a=9f58b3c1f9 https://www.virustotal.com/bg/file/2ee50fd5c9f67e8814142de2009ec4234ee19dec1d4e9189ac5f45c359ed20eb/analysis/1482744276/    

Публикувани изображения

преди 10 минути, Лудият Учен написа:

Можеш да преименуваш файла от "bin" на "exe" и да го стартираш...Ако имаш смелост...😇

Пробвах.   Че да не е луда бубата да стартира баш при мен -то си е като  самоубийство за същата....   Двойно виртуализиране - при дефендерчо и при автосандбокса на варанчо.  Скука си е   
$       №ЬѓэЅнTэЅнTэЅнT¶ЕоUсЅнT¶ЕиU<ЅнT¶ЕйUйЅнT}ЖTюЅнT}ЖиUЫЅнT}ЖйUпЅнT}ЖоUоЅнT¶ЕмUшЅнTэЅмTђЅнTsЖйUйЅнTsЖпUьЅнTRichэЅнT   

преди 6 минути, attj написа:

Пробвах.   Че да не е луда бубата да стартира баш при мен -то си е като  самоубийство за същата....   Двойно виртуализиране - при дефендерчо и при автосандбокса на варанчо.  Скука си е   
$       №ЬѓэЅнTэЅнTэЅнT¶ЕоUсЅнT¶ЕиU<ЅнT¶ЕйUйЅнT}ЖTюЅнT}ЖиUЫЅнT}ЖйUпЅнT}ЖоUоЅнT¶ЕмUшЅнTэЅмTђЅнTsЖйUйЅнTsЖпUьЅнTRichэЅнT   

Тоше,прощавай...Какви са тия "йероглифи" ?

току-що, Лудият Учен написа:

Отворих файла -така и нищо не стартира.   Пак свободни изпълнения ли са на някои главни герои като Касапчо!?   Хората ги купуват като са наплашени.

на 4.11.2022 г. в 8:54, attj написа:

И как пък успя без да искаш да намериш случай с  FP на енджина на Касапчо?   Няма буба там.   Можеш да провериш сам.   

Давай, направи дълбок анализ и докажи защо там няма буба! Голем професор се извъди, за*би...

преди 12 минути, S197 написа:

Давай, направи дълбок анализ и докажи защо там няма буба! Голем професор се извъди, за*би...

Написал съм лично установеното на 26 октомври.  Касперски ме разсмиват.

преди 18 минути, attj написа:

Написал съм лично установеното на 26 октомври.  Касперски ме разсмиват.

Ти си смешен и същевременно жалък. Това са въздухарски/повърхностни познания от теб. Няма смисъл да харчиш живота на клавиатурата.

преди 1 час, S197 написа:

Ти си смешен и същевременно жалък. Това са въздухарски/повърхностни познания от теб. Няма смисъл да харчиш живота на клавиатурата.

Нека провери някой с повече познания от теб.  Вие с това ме разсмивате.  Дори налагат БАН за безвредна връзка.   Смешно си е!  Сега пробвах и с  360 TS - китаецът извежда съобщение, че архивът е с парола и е нужно тя да бъде въведена. Тя не е указана!   А енджинът на Касперски вероятно единствен греши.   Докладвайте на КасперскиЛабс. 

на 2.11.2022 г. в 20:52, attj написа:

Този път Касперски изглежда не е с фалшива тревога.   Дефендерчо лови и блокира     Trojan:Script/Woreflint.A!cl       Другите са скучни за нивото на защитата ми.    

360 TS  тук  също лови и класифицира генератор на троянци!     Касапчо не е единствен с реакция.

преди 19 часа, Лудият Учен написа:

Прилича на стартиране на файла в notepad май. :D

преди 9 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Прилича на стартиране на файла в notepad май. :D

Отваряне там -защото не стартира във виртуална среда.

преди 4 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Само че така нищо не правиш...

Да - би следвало да го стартирам без виртуализация на Дефендера и без автосандбокса на Комодо.   Бубата е програмирана да не стартира подобно на доста други.

преди 1 минута, attj написа:

Да - би следвало да го стартирам без виртуализация на Дефендера и без автосандбокса на Комодо.   Бубата е програмирана да не стартира подобно на доста други.

Не, имах предвид, че PE файлове не се анализират в notepad. Това не е batch файл или VBS... За EXE-тата си има специални инструменти - дебъгери и прочие. Да го беше пуснал в един PEStudio щеше да е по-ефективно.

преди 9 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Не, имах предвид, че PE файлове не се анализират в notepad. Това не е batch файл или VBS... За EXE-тата си има специални инструменти - дебъгери и прочие. Да го беше пуснал в един PEStudio щеше да е по-ефективно.

Едновременното ползване на различни устройства на програми на  Симантек, Микрософт, Комодо, Кихоо и Аваст не ме прави нещо повече от обикновен полиползвател.  Не съм специалист по тези въпроси.  Те утвърдени енджини допускат грешки.   Аз също мога да сбъркам.    Предимство е, че мога да проверявам и съпоставям с други защити.

преди 1 час, attj написа:

Едновременното ползване на различни устройства на програми на  Симантек, Микрософт, Комодо, Кихоо и Аваст не ме прави нещо повече от обикновен полиползвател.  Не съм специалист по тези въпроси. 

Е това долу 

Предимство е, че мога да проверявам и съпоставям с други защити.

Какво ще съпоставяш ако 

Не съм специалист по тези въпроси.

Дрън , дрън та ярина ... темата да напомя каква е "Подпомагане ..." и нека специалистите решат правилно ли е или не. 

преди 1 час, nikssi написа:

Е това долу 

Какво ще съпоставяш ако 

Дрън , дрън та ярина ... темата да напомя каква е "Подпомагане ..." и нека специалистите решат правилно ли е или не. 

Понякога и експерти допускат погрешни преценки.  Ти като фен на стената на Комодо например  пускал ли си нарочно старт на буба - за да я хванеш на излизане със стената?   После има какво да разглеждаш.   Пробвал ли си?   Махаш Касперски и си готов... И не е скучно.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.