Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции, откриване на нови заплахи - част 18

Featured Replies

преди 1 час, Лудият Учен написа:

Ahn Lab...За нея ли става дума...Не знаех,че е безплатна...

Ahnlab V3 Lite

Ahnlab V3 Lite - Скачать бесплатно. Бесплатный антивирус (comss.ru)

• Отговори 8,9k
  • Прегледи 624,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Каква ползва от него тогава, като мълчи като риба? Само за красота и да товари системата ли?

• При мен пък на тестовата машина с Windows XP SP3 и MS NetFreamwork 4 не иска да се стартира. Явно и вирусите спират поддръжката на XP 

• Този е за пращане : http://dox.bg/files/dw?a=9f58b3c1f9 https://www.virustotal.com/bg/file/2ee50fd5c9f67e8814142de2009ec4234ee19dec1d4e9189ac5f45c359ed20eb/analysis/1482744276/    

Публикувани изображения

преди 10 часа, Лудият Учен написа:

само този кихчо не го хвана на 10 не тръгва. другите ги опука без дерт. Корейката е тежка и класа под кихака.тествах я

преди 47 минути, vasilevsa написа:

само този кихчо не го хвана на 10 не тръгва. другите ги опука без дерт. Корейката е тежка и класа под кихака.тествах я

Ahnlab V3 Lite  сама ли я пробва?   В комбинация заедно със стената на Комодо си тежат.   Сама е лека и почти не се усеща на  Win 10 Pro.  Ще и потърся и поставя друга защитна стена.   Разбира се - мога да я докарам да работи прилично, подобно на Сепчо и Кихчо  (SEP 14  и 360 TS), които също продължавам да ползвам на други устройства. Досега нищо корейско некачествено аз не съм видял.

преди 4 часа, attj написа:

Ahnlab V3 Lite  сама ли я пробва?   В комбинация заедно със стената на Комодо си тежат.   Сама е лека и почти не се усеща на  Win 10 Pro.  Ще и потърся и поставя друга защитна стена.   Разбира се - мога да я докарам да работи прилично, подобно на Сепчо и Кихчо  (SEP 14  и 360 TS), които също продължавам да ползвам на други устройства. Досега нищо корейско некачествено аз не съм видял.

Сама я тествах добра е, но не може да бие Кихчо. инак бива не е зле

преди 35 минути, vasilevsa написа:

Сама я тествах добра е, но не може да бие Кихчо. инак бива не е зле

Тя вече го би в руски любителски тестове с буби с виртуалки.   Изкараха там  корейката най-добрата  безплатна антивирусна.   Това стана причина и аз да я инсталирам.  Със стената на Комодо е бетон  -обаче товарът  при  CPU е все 50-60 %  ,  докато с   Privatefirewall  7.0   е наполовина.   Системата отнова литна.    Кихчо също тежи,ако е инсталиран заедно  със стената на Comodo.

преди 49 минути, Proshark написа:

508 файла за тест

https://disk.yandex.ru/d/_eyE49NL0mu8qQ

Доста са приложения.  Корейката въобще не ги закача при изтегляне и сканиране.  Тази програма явно не е с реакция на паникьор.  Сега цяла седмица има да ги стартирам едно по едно. Автоматично ще ги качва в облака си -потвърдих съгласие за това.

преди 7 минути, vasilevsa написа:

кихо хвана 461 бройки

Корейката хвана  първоначално  0 -нула,   а го е надвила!  Голям майтап!

току-що, attj написа:

Корейката хвана  първоначално  0 -нула,   а го е надвила!  Голям майтап!

При моите тестове тя се изложи аз ползвам китайския кихо. Смачка я по детект

преди 1 минута, vasilevsa написа:

При моите тестове тя се изложи аз ползвам китайския кихо. Смачка я по детект

Какъв е този предварителен детект?   Нестартирани буби не са заплаха.

току-що, attj написа:

Какъв е този предварителен детект?   Нестартирани буби не са заплаха.

на скенер ми не са ама ги лови 

скоро тествал ли си Рисинг?

преди 5 минути, vasilevsa написа:

на скенер ми не са ама ги лови 

скоро тествал ли си Рисинг?

Риско не работи на Уин 10 и 11.  А корейката няма как да е глупава - не скача при липса на заплаха.    Руснаците с виртуалките е малко вероятно да са сгрешили.   Те стигнаха да заместват с тази програма  KIS 21.   Занимавките им са в тъмната мрежа и не може всеки да наднича там. 

преди 7 минути, vasilevsa написа:

хвана още два. останаха 50

А колко така  хванати са фалшива тревога!?   

Page Blocked

Access to grupovo.bg/oferta is blocked according to the organization security policy.

Category: Spyware / Malicious Sites             Американската ми защита сега блокира сайт за почивки.   Понякога всички допускат грешки. Или има заплахи!?    Някоя   друга програма реагира ли  https://grupovo.bg/

преди 44 минути, attj написа:

Page Blocked

Access to grupovo.bg/oferta is blocked according to the organization security policy.

Category: Spyware / Malicious Sites             Американската ми защита сега блокира сайт за почивки.   Понякога всички допускат грешки. Или има заплахи!?    Някоя   друга програма реагира ли  https://grupovo.bg/

Нищо не блокира

преди 10 часа, vasilevsa написа:

Нищо не блокира

Корейката също не блокира този сайт.

на 13.12.2022 г. в 18:15, attj написа:

Сега цяла седмица има да ги стартирам едно по едно. Автоматично ще ги качва в облака си -потвърдих съгласие за това.

И каква е неуказаната парола?    Корейката упорито мълчи и нищо не класифицира за целия архив от 508 файла.   Кихчо и Касапчо знаят   ли паролата за достъп?   

преди 54 минути, attj написа:

И каква е неуказаната парола?    Корейката упорито мълчи и нищо не класифицира за целия архив от 508 файла.   Кихчо и Касапчо знаят   ли паролата за достъп?   

41 файла остави кихо преди два дни хвана още 5 сега още 4

преди 11 минути, vasilevsa написа:

41 файла остави кихо преди два дни хвана още 5 сега още 4

Не ми казваш как е отгатнал неуказана парола.   Корейката затова правилно мълчи.  Няма достъп до файловете заради поставена парола.

току-що, attj написа:

Не ми казваш как е отгатнал неуказана парола.   Корейката затова правилно мълчи.  Няма достъп до файловете заради поставена парола.

Че аз незнам Тошка. Кихчова работа.

преди 1 минута, vasilevsa написа:

Че аз незнам Тошка. Кихчова работа.

Касапчо и той ли така!?   

току-що, attj написа:

Касапчо и той ли така!?   

вероятно. тествал ли си хуоронг ?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.