Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции, откриване на нови заплахи - част 18

Featured Replies

преди 5 минути, attj написа:

360 TS с дефиниции прибира в карантина последните 2 по три файлчета.

А  с другите какво се случва?

• Отговори 8,8k
  • Прегледи 603,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Каква ползва от него тогава, като мълчи като риба? Само за красота и да товари системата ли?

• tigertron
    tigertron

При мен пък на тестовата машина с Windows XP SP3 и MS NetFreamwork 4 не иска да се стартира. Явно и вирусите спират поддръжката на XP 

• Този е за пращане : http://dox.bg/files/dw?a=9f58b3c1f9 https://www.virustotal.com/bg/file/2ee50fd5c9f67e8814142de2009ec4234ee19dec1d4e9189ac5f45c359ed20eb/analysis/1482744276/    

Публикувани изображения

преди 28 минути, NIKISHARK написа:

3 файла: https://www.upload.ee/files/6616528/3.7z.html

Есет засича всички :

Screenshot_6.png

Kaspersky Endpoint Security 10

Ликвидира и трите.

Цитат

30.1.2017 г. 18:47:46     Обнаружено: Trojan-PSW.Win32.Fareit.ckpv    C:\Documents and Settings\user\desktop\3\dorkbot..exe        
30.1.2017 г. 18:47:56     Обнаружено: Trojan-Ransom.Win32.Zerber.bocz    C:\Documents and Settings\user\desktop\3\cerber2.exe

30.1.2017 г. 18:48:17    Обнаружено: UDS:DangerousPattern.Multi.Generic    C:\Documents and Settings\USER\Desktop\3\cerber.exe        

Мачка Мечо, мачка! :clown:

Qihoo 360 TS засече и трите файла...Странно е ,че в първия момент при разархивиране не засече нищо...После пуснах ръчен скан и ги засече...И чак тогава,след около минута се появи и прозорец на Online Protection-a...Ето и двата screenshot-a...

Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

преди 1 час, Лудият Учен написа:

Qihoo 360 TS засече и трите файла...Странно е ,че в първия момент при разархивиране не засече нищо...После пуснах ръчен скан и ги засече...И чак тогава,след около минута се появи и прозорец на Online Protection-a...Ето и двата screenshot-a...

Не е странно -има си проблеми със realtime protection ..и това не е от вчера...Понякога сработва-понякога не...За това когато препоръчвам този антивирус,съвета ми е да е "подпрян" със стабилен HIPS....

преди 10 часа, NIKISHARK написа:

Не е странно -има си проблеми със realtime protection ..и това не е от вчера...Понякога сработва-понякога не...За това когато препоръчвам този антивирус,съвета ми е да е "подпрян" със стабилен HIPS....

Пробвах преди време 360 TS  с няколко програмки с различен хипс - при мен възникваше затормозяване на системата.   Многото накачулване все е прекалено ненужно.   Тази вечер китаецът уж бе с дефиниции и уж все блокираше. При мен обаче после се наложи да почиствам със Zemana,Hitman Pro,Dr Web Curelt!  Те ловят пропуснато от 360 TS.   Истината е, че те ловят пропуснато и от всички други.  Просто няма идеална защитна програма.

преди 2 минути, attj написа:

Пробвах преди време 360 TS  с няколко програмки с различен хипс - при мен възникваше затормозяване на системата.   Многото накачулване все е прекалено ненужно.   Тази вечер китаецът уж бе с дефиниции и уж все блокираше. При мен обаче после се наложи да почиствам със Zemana,Hitman Pro,Dr Web Curelt!  Те ловят пропуснато от 360 TS.   Истината е, че те ловят пропуснато и от всички други.  Просто няма идеална защитна програма.

Искаш да кажеш,че е пропуснал..тази вечер?

Искаш да кажеш,че е пропуснал..тази вечер?

Някои от атакуващите цербери изненадаха 360 TS с допълнителни атакуващи непредвидени за антивируса способи.  При подобна атака и други програми хем .ловят, хем нещичко друго пропускат. При мен просто  ефективност показаха   Zemana,Hitman Pro,Dr Web Curelt! Има и още много подобни програмки, ама сега не ми се сканира цяла нощ.  Лека вечер!

преди 14 минути, attj написа:

Някои от атакуващите цербери изненадаха 360 TS с допълнителни атакуващи непредвидени за антивируса способи.  При подобна атака и други програми хем .ловят, хем нещичко друго пропускат. При мен просто  ефективност показаха   Zemana,Hitman Pro,Dr Web Curelt! Има и още много подобни програмки, ама сега не ми се сканира цяла нощ.  Лека вечер!

Тоше,тури си 360 TSE +Comodo Firewall , на който,само с 2 клика ,направи това

Screenshot_3.pngScreenshot_2.png

и ако пипнеш нещо,лично ще осигуря Вип посещението в тази сектор на форума: https://www.kaldata.com/forums/support/create/

Редактирано от NIKISHARK (преглед на промените)

Тоше,тури си 360 TSE +Comodo Firewall , на който,само с 2 клика ,направи това

и ако пипнеш нещо,лично ще осигуря Вип посещението в тази сектор на форума: https://www.kaldata.com/forums/support/create/

CIS Premium Free си е прилично добре - защо да  добавям на стената му китайско-румъно-германски антивирус със сандбокс и с още много други безплатни екстри???    Няма ли да стане каша при настройките?   360 TS не е лесно да се настрои дори и с Privatefirewall 7.    Възникват конфликтности и хипсът на стената и дефинициите на няколкото антивируси се чудят кой кого да превари. Често комбинаториките са с обратни резултати на очакваните...

Никаква каша няма да стане...а за "безплатните "екстри...може и без тях...те са ..зарибяващи добавки...а колко са ефективни е друг въпрос...Спокойно може да караш с антивируса на 360 и Comodo Firewall...

преди 10 часа, ✯ D I A B L O ✯ написа:

Кихчо мълчи и ми изписва невалидно за стартиране  приложение. Мисля ,че на най-мощния в света антивирус на 360 TS, не му е нужна стената на Комодо. Той си е тежкоатлет с много дефиниции и му е нужна лека стена като тази на Win 7, 8.1, 10...

преди 34 минути, ✯ D I A B L O ✯ написа:

Kaspersky също мълчи и ми изписва невалидно за стартиране приложение .

Никаква каша няма да стане...а за "безплатните "екстри...може и без тях...те са ..зарибяващи добавки...а колко са ефективни е друг въпрос...Спокойно може да караш с антивируса на 360 и Comodo Firewall...

И защо да се отказвам от  CIS Premium Free?    Защо да рискувам за конфликтности?   Аз съвсем не съм начинаещ ползвател и смея да твърдя - почти всичко възможно съм пробвал да комбинирам. Този антивирус не си пасва с тази стена...Поне при мен....

Eset засича файла,Comodo блокира стартирането

Screenshot_2.pngScreenshot_1.png

Screenshot_3.png

https://www.hybrid-analysis.com/sample/3d8c918bda63365b600275f73141f95e2ba7b46f7f7449c146158c96c7761162?environmentId=100

TAM модула на Kaspersky най-вероятно ще блокира изпълнението,така че не е проблем ,че няма дефиниция.

Редактирано от NIKISHARK (преглед на промените)

преди 11 часа, T-50 написа:

Чисто ли е тук? Парола - 123456

Вирустотал - 14/ 57, касапа мълчи

Това валиден файл ли е?  Не мога да го разархивирам и стартирам - докато  360 TS мълчи като наблюдател от ООН.   Не виждам заплаха.

преди 41 минути, NIKISHARK написа:

КИС го открива с дефиниция към момента:

KIS.jpg.2f3969e5af81d65e27d0e5df9ab980d6.jpg

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.