Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции, откриване на нови заплахи - част 18

Featured Replies

преди 2 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Почистеше си кеша и рефрешнете страницата. Понякога се случва така поне при лисицата. Аз го чистих днес по обяд и може би затова е ок сега.

При мен не става с 4 браузъра на Win 10 Pro.   Не зная по какви причини.     Виждам тъмен екран.     Ще пробвам и на  Win 11. 

• Отговори 8,9k
  • Прегледи 624,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Каква ползва от него тогава, като мълчи като риба? Само за красота и да товари системата ли?

• При мен пък на тестовата машина с Windows XP SP3 и MS NetFreamwork 4 не иска да се стартира. Явно и вирусите спират поддръжката на XP 

• Този е за пращане : http://dox.bg/files/dw?a=9f58b3c1f9 https://www.virustotal.com/bg/file/2ee50fd5c9f67e8814142de2009ec4234ee19dec1d4e9189ac5f45c359ed20eb/analysis/1482744276/    

Публикувани изображения

преди 5 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Почистеше си кеша и рефрешнете страницата. Понякога се случва така поне при лисицата. Аз го чистих днес по обяд и може би затова е ок сега.

Уви ни при лиско ни при хромчо. Спрях всякакви блокери и всичко ми стана в реклами , но снимките не се виждат. Подозирам , че сайта кешира снимките някъде ако ги прикачи потребителя в мнение (в пост), а  ако ги качи тук и постне линк се виждат

преди 5 минути, nikssi написа:

И твоите не се отварят ... 🤡 никакви ги няма Тоше. Айде стига с тия драми м?

Дали причините не са при Симантек?

преди 7 минути, attj написа:

Bitdefender също е с пропуск ...Снимката е в предния коментар...

преди 7 минути, nikssi написа:

Снимка моля!!!

Стартирах го и сега ме атакува една натрапчива снимка от лична карта.   На реална система.  Форумът може и да не се е бъгнал.  Имам си гост от висше ниво.  Може да съм Ви го довел?    

преди 9 часа, nikssi написа:

Снимка моля!!!

System Infected: Trojan.Backdoor Activity 757        SEP 14 се затормози този път. Извежда съобщение, но не се справя.   Отметнал съм му да си копира и препраща автоматично съмнителни файлове.    Сега е интересно колко време ще им трябва на СимантекЛабс.   Може да стартирате съзнателно като мен -за да се включат и други лаборатории.   Само Fortinet май е с дефиниция. Това е по-интересно от снимки.    На този компютър съм  с  Win 11.    Всичко се вижда, а скриншотите липсват.

Внимавайте със стартиранията.    Последната буба и Симантек със съвместни усилия увредиха Win 10 Pro  и той отказа да се рестартира.   Сега на домашния компютър умувам каква ОС да поставя.   Като първоначална защита може би най-лесно и правилно е да се инсталира стената на Комодо при вградения защитник на Микрософт.

преди 8 часа, attj написа:

Внимавайте със стартиранията.    Последната буба и Симантек със съвместни усилия увредиха Win 10 Pro  и той отказа да се рестартира.   Сега на домашния компютър умувам каква ОС да поставя.   Като първоначална защита може би най-лесно и правилно е да се инсталира стената на Комодо при вградения защитник на Микрософт.

Тоше,аз винаги стартирам всички гадинки...Но имам Shadow Defender ,който да ме пази... Поздрави !!!

преди 1 минута, Лудият Учен написа:

Тоше,аз винаги стартирам всички гадинки...Но имам Shadow Defender ,който да ме пази... Поздрави !!!

Ако бе непреодолим - всички биха били с тази програмка. Наскоро  при мен крашваше подобно на Сандбокси Плюс.

преди 5 минути, attj написа:

Ако бе непреодолим - всички биха били с тази програмка. Наскоро  при мен крашваше подобно на Сандбокси Плюс.

Ползвам го Shadow Defender 10 години вече...Никога не ми е крашвала програмата или да ме е предавала... Иначе, че не е перфектна е вярно,няма как...

преди 22 часа, Лудият Учен написа:

https://www.upload.ee/files/16197611/Malware.rar.html

5 зловредни файла...Password infected

Screenshot 2024-01-23 200159.png

Касперски затри три броя:

1.jpg

Останаха:

1) da559c190b15892b92046cc6bfc045f872bbb2fff0f1f8737747b429af1e6e6e

2) 45d64a3f9e519f24cfac79ec0a5b927a698af035535dc5ca11e79c175f9f7eb5

Пуснах ги умишлено дадоха грешки при стартиране:

---------------------------
ЗР»э јц°­ЅЕГ»
Component 'MSCOMCTL.OCX' or one of its dependencies not correctly registered: a file is missing or invalid
OK   

И втората програма:

[Window Title]
45d64a3f9e519f24cfac79ec0a5b927a698af035535dc5ca11e79c175f9f7eb5.exe

[Main Instruction]
45d64a3f9e519f24cfac79ec0a5b927a698af035535dc5ca11e79c175f9f7eb5.exe has stopped working

[Content]
A problem caused the program to stop working correctly. Please close the program.

[Close the program] [Debug the program]

Няма нищо счупено при мен. :)

Защитникът на Микрософт остави 3.     При стартиране обаче - те не могат да се справят с модулите на стената на Комодо.   Няма изненади.   Това  са  реални  100 %.

преди 35 минути, attj написа:

Защитникът на Микрософт остави 3.     При стартиране обаче - те не могат да се справят с модулите на стената на Комодо.   Няма изненади.   Това  са  реални  100 %.

P.S.    Дефендерчо не е съгласен за една заплаха    -    Trojan:Win32/Znyonm       file: C:\Users\TNN\Downloads\ae21753e8c8b09abdaca936c3cee71142aade8a6e02a508dae4585ae5ae0fa51.js       Била още активна.    Пак си имам занимавка. Има поливариантни буби.

Днес  360 TS  с лекота бастардиса и поливариантната буба.   Изтеглих му и последния архив.  Бастардиса го и него-заради някакъв генератор на троянци.    Въобще не иска да допуска архива до диска.   Китаецът е превантивен. Азиатският гранд отреагира подсигуряващо правилно.   

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.