Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции, откриване на нови заплахи - част 18

Featured Replies

https://www.upload.ee/files/16211400/Malware.rar.html

5 зловредни файла...Password infected

Bitdefender с детекция 4/5...

Screenshot 2024-01-27 164955.png

Screenshot 2024-01-27 164821.png

Screenshot 2024-01-27 165455.png

Screenshot 2024-01-27 165743.png

• Отговори 8,9k
  • Прегледи 624,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Каква ползва от него тогава, като мълчи като риба? Само за красота и да товари системата ли?

• При мен пък на тестовата машина с Windows XP SP3 и MS NetFreamwork 4 не иска да се стартира. Явно и вирусите спират поддръжката на XP 

• Този е за пращане : http://dox.bg/files/dw?a=9f58b3c1f9 https://www.virustotal.com/bg/file/2ee50fd5c9f67e8814142de2009ec4234ee19dec1d4e9189ac5f45c359ed20eb/analysis/1482744276/    

Публикувани изображения

Знае ли някой каква е възможността  през този интегратор  {78E1CD88-49E3-476E-B926-580E596AD309}  добавен към стената на Уиндоус 11  за входящи данни ,може ли да се вкара зловреден софтуер  . Не намирам еднозначни отговори в нета. Моля,ако някой е по-запознат да даде мнение. При мен го има , аз съм го изключил  ,но дали е достатъчно. Не съм го проверявал с допълнителни антивирусни защити.

преди 3 минути, bigiadri написа:

Знае ли някой каква е възможността  през този интегратор  {78E1CD88-49E3-476E-B926-580E596AD309}  добавен към стената на Уиндоус 11  за входящи данни ,може ли да се вкара зловреден софтуер  . Не намирам еднозначни отговори в нета. Моля,ако някой е по-запознат да даде мнение. При мен го има , аз съм го изключил  ,но дали е достатъчно. Не съм го проверявал с допълнителни антивирусни защити.

До колкото разбирам това е "част от услугата за отдалечен работен плот в Windows"....според знаещите няма проблем...

Microsoft

преди 37 минути, Proshark написа:

До колкото разбирам това е "част от услугата за отдалечен работен плот в Windows"....според знаещите няма проблем...

Microsoft

Четох различни коментари включително и на майкрософт интелекта  . Има съмнения за това и питам .

преди 1 час, B-boy/StyLe/ написа:

Според мен въпроса не опира само до Аваст...Изобщо..дали е законно...

преди 50 минути, Proshark написа:

Според мен въпроса не опира само до Аваст...Изобщо..дали е законно...

Ами явно щом другите го засичат явно не. Те и avast вече са го блеклистнали уж според цитати там. Просто явно Hardened режима, не е достатъчно Hardened. Според мен това се обсъжда повече, а не различните политики на компаниите дали трябва или не трябва да се засича.

преди 1 час, Gangosa написа:

Значи големи шпиони тея аваст. Преди бяха притежание на Касабов шахматиста сега не ми е известно кой ги държи. Жалба им майка.

Докъде ли са стигнали       https://technews.bg/article-135300.html

преди 22 часа, bigiadri написа:

Четох различни коментари включително и на майкрософт интелекта  . Има съмнения за това и питам .

Основателни са.    Авторите на бубите са винаги   поне с крачка напред пред тези, които ги догонват. Недей се съмнява.

преди 10 минути, Лудият Учен написа:

Пробвам отново проверка за двете най-добри безплатни защитни програми.   Изглежда ми безнадеждно да бъде излъган сандбокса на  360 TS  и после  да бъде излъган  и автосандбокса на стената на Комодо.   Не се получава. Трудно им е.  Давай още подобни проби.

360 TS + Comodo Firewall 2020.    Безплатна комбинация с двоен сандбокс.     Повечето буби отпадат още при първия.    Вторият е автосандбокс.  Няма нужда от дефиниции.    Безплатната изненада за буболечки ...

преди 33 минути, attj написа:

360 TS + Comodo Firewall 2020.    Безплатна комбинация с двоен сандбокс.     Повечето буби отпадат още при първия.    Вторият е автосандбокс.  Няма нужда от дефиниции.    Безплатната изненада за буболечки ...

Тоше, качи си и VoodooShield и ще имаш ТРОЕН сандбокс. :giggle1:

преди 3 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Навремето по същата логика стигнах до 4 защитни стени.      И даже пак си работеха .     Win XP   се тътреше като костенурка.

преди 1 час, Лудият Учен написа:

Kaspersky остави само файла: 874ac477ea85e1a813ed167f326713c26018d9b2d649099148de7f9e7a163b23.exe.

Другите два файла ги затри, като единия го пуснах с админ права и на секундата се намеси System Watcher. :)

Capture.JPG

преди 12 часа, B-boy/StyLe/ написа:

VoodooShield Pro се продава за   30  USD,  а безплатната версия нещо не я намирам.   Двете безплатни програми са многомодулни и едва ли ще е лесно да им се добави подобна програмка.  Може да се очакват сложни сработвания и конфликтности.  

преди 22 минути, attj написа:

VoodooShield Pro се продава за   30  USD,  а безплатната версия нещо не я намирам.   Двете безплатни програми са многомодулни и едва ли ще е лесно да им се добави подобна програмка.  Може да се очакват сложни сработвания и конфликтности.  

Вече няма безплатна, Тоше, поне от няколко години. Както и при OSArmor. И разбира се, че не ти трябва. Беше сарказъм/шега. Иначе то имаш и Sandboxie Plus, която се развива доста усилено в момента и е безплатна.

Да не забравя  -  не препоръчвам   360 TS + Comodo Firewall 2020 на хора, които подробно не са запознати поотделно и с двете програми.   Многото  сродни модули са риск за непредвидености.   Има си и двойна защита с хипс.   Облаците също са два.   Антивирусът е само на китаеца.  В режим "Бързодействие"   може  да бъде изключен.  Тогава системата е най-пъргава.  Защитникът на Микрософт тогава не се включва - тоест намерих си режим на защита и без активен антивирус.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.