Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции, откриване на нови заплахи - част 18

Featured Replies

Защитникът на Микрософт не арестува само това      https://www.virustotal.com/gui/file/02770248777cc43aad234dea5de66da35756a7a8b1f301c3a86c9e326637279a        Не стартира уж в китайския пясъчник,  а е регистриран блокиран старт от хипса на Комодо.  Същата история.    

• Отговори 8,9k
  • Прегледи 625,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Каква ползва от него тогава, като мълчи като риба? Само за красота и да товари системата ли?

• При мен пък на тестовата машина с Windows XP SP3 и MS NetFreamwork 4 не иска да се стартира. Явно и вирусите спират поддръжката на XP 

• Този е за пращане : http://dox.bg/files/dw?a=9f58b3c1f9 https://www.virustotal.com/bg/file/2ee50fd5c9f67e8814142de2009ec4234ee19dec1d4e9189ac5f45c359ed20eb/analysis/1482744276/    

Публикувани изображения

360 TS арестува 4,   а останалите при подкрепа от стената на Комодо - дали пак са с безнадеждно активиране?       P.S.  Така е - двойният сандбокс-хипс контрол им идва в повече.     Не могат да се активират.  Не знаят как.

G Data Total Security с детекция 5/8...Единият файл беше изтрит без потвърждение и информация...

Screenshot_2.png

Screenshot_1.png

F-Secure с детекция 6/8...

Screenshot_1.png

Screenshot 2024-08-17 173052.png

преди 11 часа, Лудият Учен написа:

Win64/Heur.Generic  е последното според  360TS.   Подобряват детекцията си - подобно на Микрософт.   Win32/Wacapew.C!ml е другото.

преди 1 час, Лудият Учен написа:

Win32. Ransom.Generic   според  360 TS.  Арестуван в карантина.

Какво съм направил - пак съм с три активни антивируса и изглежда май не си пречат.    Арестуваха 7 и оставиха само това   https://www.virustotal.com/gui/file/c5494fffe43ff8936556d04737067f79602a428136274a5e55a3f95a22072be1  Творението на   KUD Limited   уж не стартира в китайския пясъчник,  а е с блокиран старт от хипса на Комодо.    Това са реални 100 % справяне - което го има само в мечтите.  Не зная защо  Win 10 Pro допуска три антивируса едновременно в активен режим.  Надбягват се засега успешно.   Няма да им развалям съвместната идилия, някоя буба ще го направи вместо мен.  Ако попадна на подобна.

преди 17 минути, Лудият Учен написа:

Пак ли тази Победа?   Дефендерчо уж и скочи -обаче липсва в хронологията.    Липсва и в регистрите на двата сандбокс-хипса.      Хубава закачка отново.

преди 3 минути, Лудият Учен написа:

При мен Дефендерчо това го бастардисва - сакън да не бъде изпреварен.    И с Победата така стана.     Няма дори никакви следи в регистрите.  Незнайно как работи успоредно и заедно с Кихчо и с Варанчо.   Три едновременно активни антивируса.   Доскоро не бих повярвал да е възможно.

преди 10 минути, attj написа:

При мен Дефендерчо това го бастардисва - сакън да не бъде изпреварен.    И с Победата така стана.     Няма дори никакви следи в регистрите.  Незнайно как работи успоредно и заедно с Кихчо и с Варанчо.   Три едновременно активни антивируса.   Доскоро не бих повярвал да е възможно.

Това файлче,според VirusTotal ,с дефиниции са само Microsoft Defender и Symantec...Има още едно,Тоше...

преди 12 минути, Лудият Учен написа:

Това файлче,според VirusTotal ,с дефиниции са само Microsoft Defender и Symantec...Има още едно,Тоше...

При мен дефендерчо е като полудял -  сам си  се активира и изписва 11 неутрализирани заплахи.   Антивирусите на Кихчо и Комодко си мълчат.     Чудо е това?       Няма да сваря да направя някоя снимка като за Би Бой. Някакви таласъми се преследват скорострелно.    

преди 1 минута, attj написа:

При мен дефендерчо е като полудял -  сам си  се активира и изписва 11 неутрализирани заплахи.   Антивирусите на Кихчо и Комодко си мълчат.     Чудо е това?       Няма да сваря да направя някоя снимка като за Би Бой. Някакви таласъми се преследват скорострелно.    

За втория файл при мен, G Data трябваше да блокира един куп заплахи след стартирането на файла...

преди 2 минути, Лудият Учен написа:

За втория файл при мен, G Data трябваше да блокира един куп заплахи след стартирането на файла...

Нека сме реалисти,  че повечето въобще няма да реагират.     

image.png.48a27ee24550d5d3636c433567e38df9.png

Тоя при мене не се засече но нешо запецна ... трудно ще им е на такива непознати на KSN файлчета с подобни на моите настройки. 😉

Kaspersky Threat Intelligence Portal — Report — F84E39B3BE2BA74691B82DAB25A4D42D13535F138D9C69FF...

image.png.5ac8a5fec321eab28f1176f9df1d9d43.png

ps: Пу свалили са му детекта. Докладвах го.

image.png.1ebcc5be1946e34b0b30aad6ac9cb5e2.png

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Весело му е на Ники.    При моите идеи  бубите  още не са достигнали до настроените сандбокс-хипс модули.        

преди 9 минути, attj написа:

Весело му е на Ники.    При моите идеи  бубите  още не са достигнали до настроените сандбокс-хипс модули.        

Тоше,няма 100% детекция...Все ще се случи някоя зараза да преодолее защитата, на когото и да е...

преди 9 минути, Лудият Учен написа:

Тоше,няма 100% детекция...Все ще се случи някоя зараза да преодолее защитата, на когото и да е...

Емоцията е точно тук!  

преди 9 минути, attj написа:

Що ве, да плача ли,че с една програма ги мачкам бубите като валяк? 😀 

Default Deny (Application control) | Kaspersky IT Encyclopedia

преди 1 минута, nikssi написа:

Що ве, да плача ли,че с една програма ги мачкам бубите като валяк? 😀 

Default Deny (Application control) | Kaspersky IT Encyclopedia

Постигам го с безплатни.     Мога да открадна ключовете и на твоите любимци  - ако ми се занимава.   Сам се сещай за разликата. Полиползвател съм отдавна.  Всичко на пиратите е и като мое.   

току-що, attj написа:

Постигам го с безплатни.     Мога да открадна ключовете и на твоите любимци  - ако ми се занимава.   Сам се сещай за разликата. Полиползвател съм отдавна.  Всичко на пиратите е и като мое.   

За това вече е малко сложно ... пък заради 30 - 40 кинта струва ли си да се занимавам с глупости. Не,че не го мога ама вече няма мерак за такива неща.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.