Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции, откриване на нови заплахи - част 18

Featured Replies

Въпросът е дали въобще са съумяли са стартират?  Без логовете на  хипса на стената на Комодо би ми било неизвестно.  Освен- ако самата стена блокира опита за връзка.  Последните буби не достигат  до там.

• Отговори 8,9k
  • Прегледи 625,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Каква ползва от него тогава, като мълчи като риба? Само за красота и да товари системата ли?

• При мен пък на тестовата машина с Windows XP SP3 и MS NetFreamwork 4 не иска да се стартира. Явно и вирусите спират поддръжката на XP 

• Този е за пращане : http://dox.bg/files/dw?a=9f58b3c1f9 https://www.virustotal.com/bg/file/2ee50fd5c9f67e8814142de2009ec4234ee19dec1d4e9189ac5f45c359ed20eb/analysis/1482744276/    

Публикувани изображения

преди 14 минути, Лудият Учен написа:

https://www.upload.ee/files/16821392/Malware.rar.html

6 зловредни файла...Password infected

При скан - Комодо с 0,  а Кихчо с 3 арестувани.   Има там дори приложение- пакет за инсталиране  на  Win    https://www.virustotal.com/gui/file/782462857fa6aa85c7f7378b82974a0ebdf4a13ffdd219ba0a416e5af92e2e23

преди 1 минута, parmobil написа:

Kaspersky 4/6

Само сканирам!

Да,при мен Kaspersky Free затри 4 файла при ръчен скан и 1 при стартиране...5/6 общо...

преди 9 минути, Лудият Учен написа:

Да,при мен Kaspersky Free затри 4 файла при ръчен скан и 1 при стартиране...5/6 общо...

Същото. Но при ръчно сканиране остави два. Настройки по подразбиране. Не съм засилвал евристика. Но още съм кръпка "а". А днес се похвалиха с "b".

преди 21 часа, attj написа:

Има там дори приложение- пакет за инсталиране  на  Win    https://www.virustotal.com/gui/file/782462857fa6aa85c7f7378b82974a0ebdf4a13ffdd219ba0a416e5af92e2e23

Уж не стартира в китайския пясъчник.  Пак е налице недостоверно съобщение.  Автосандбоксът на Комодо не реагира.  Блокират го хипснастройките на стената.    Заплаха от най-ниво....   Някой друг ще тества ли със стартиране на реална ОС?    

преди 8 минути, attj написа:

Уж не стартира в китайския пясъчник.  Пак е налице недостоверно съобщение.  Автосандбоксът на Комодо не реагира.  Блокират го хипснастройките на стената.    Заплаха от най-ниво....   Някой друг ще тества ли със стартиране на реална ОС?    

Тоше,аз го стартирах още вчера...Пропуск и на Kaspersky Free,и на Avast също...

преди 4 минути, Лудият Учен написа:

Тоше,аз го стартирах още вчера...Пропуск и на Kaspersky Free,и на Avast също...

Лъже ги като довереност,  а те не разполагат с допълнителни модули.  При платените версии може да е по-различно.

преди 5 минути, attj написа:

При платените версии може да е по-различно.

Напълно възможно е...

преди 22 часа, attj написа:

Въпросът е дали въобще са съумяли са стартират?  Без логовете на  хипса на стената на Комодо би ми било неизвестно.  Освен- ако самата стена блокира опита за връзка.  Последните буби не достигат  до там.

Няма как да стартира нещо което не е разрешено по подразбиране. Трябва да е доверено приложение според базата данни в KSN за да получи възможност за старт.

преди 1 минута, nikssi написа:

Няма как да стартира нещо което не е разрешено по подразбиране. Трябва да е доверено приложение според базата данни в KSN за да получи възможност за старт.

Поливариантните стартирания са заплаха и за КасперскиЛабс.  Затова съм с минимум 7 защитни модула.    Като маниак с доста практика.    

току-що, attj написа:

Поливариантните стартирания са заплаха и за КасперскиЛабс.  Затова съм с минимум 7 защитни модула.    Като маниак с доста практика.    

Най обичам като питат и след като получат отговор да почнат да философстват ... ма не е така. АЗ знам че не е така. Що питаш бре аланколу М?

преди 3 минути, nikssi написа:

АЗ знам

Дали знаеш?    Башмайстори непрестанно тренират преодоляване на програмките на КасперскиЛабс и това следва да ти е известно.     Защо да ги купувам?  Никой дори не пробва срещу многомодулна защита.   Бубите изглеждат като зашеметени и безнадеждни.     

преди 26 минути, attj написа:

Дали знаеш?    Башмайстори непрестанно тренират преодоляване на програмките на КасперскиЛабс и това следва да ти е известно.     Защо да ги купувам?  Никой дори не пробва срещу многомодулна защита.   Бубите изглеждат като зашеметени и безнадеждни.     

Тоше,прощавай,но си мнителен и самонадеян...Мнителен към някои отлични програми и твърде сигурен в собствената си защита...

Ти бе Тоше. За тебе става въпрос. Ти спориш и се напъваш. Сега зацепи ли?

преди 35 минути, nikssi написа:

Най обичам като питат и след като получат отговор да почнат да философстват ... ма не е така. АЗ знам че не е така. Що питаш бре аланколу М?

Пускам сканерите на ЕСЕТ и Касперски да проверяват.      Доволни ли сте?

Пускам сканерите на ЕСЕТ и Касперски да проверяват.      Доволни ли сте?

Браво,Тоше...Искрено го казвам...Няма лошо да ползваш за подсигуряване повече сканери...

преди 6 минути, Лудият Учен написа:

Браво,Тоше...Искрено го казвам...Няма лошо да ползваш за подсигуряване повече сканери...

Всичките са ми подръка.     Сканираха около 800 000 файла.     ЕСЕТ улови едно забравено от мен файлче в сандбокс- папката  на Кихчо.     Касперски пак ми хваща торентклиента - ама това не било вирус.  Коментар не е нужен.

преди 1 минута, attj написа:

Всичките са ми подръка.     Сканираха около 800 000 файла.     ЕСЕТ улови едно забравено от мен файлче в сандбокс- папката  на Кихчо.     Касперски пак ми хваща торентклиента - ама това не било вирус.  Коментар не е нужен.

Аз съм с qbittorrent и никога не съм имал проблем с Kaspersky Free...Не знам при теб как е...Зависи и в кои Torrent сайтове влизаш...Поздрави !!!

преди 13 минути, Лудият Учен написа:

.Зависи и в кои Torrent сайтове влизаш...

Във всички.      Ползвам 4 торентклиента.     Касапчо подскача все на китайския БитКомет.    А многомодулната ми защита не потвърждава това.   Разрешена програма е.    

преди 9 минути, attj написа:

Във всички.      Ползвам 4 торентклиента.     Касапчо подскача все на китайския БитКомет.    А многомодулната ми защита не потвърждава това.   Разрешена програма е.    

Недоумявам защо са ти 4? Не се заяждам, просто питам.

преди 6 минути, parmobil написа:

Недоумявам защо са ти 4? Не се заяждам, просто питам.

За достъп до торенттракери навсякъде по света.  В някои западни страни ги забраняват и санкционират.    Мероприятия на пирати са.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.