Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции, откриване на нови заплахи - част 18

Featured Replies

преди 32 минути, attj написа:

На компютъра у дома старта на 11-те файлчета е блокиран от Privatefirewall 7 и Zemana Premium.Първо блокира хипса на стената и веднага реагира и Земанка.Тези двете заедно са отлични - затова SEP 12 вече не е при тях.   Win XP от 2002 година направо си лети.

А тука как са?

преди 1 час, aten написа:

• Отговори 8,9k
  • Прегледи 624,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Каква ползва от него тогава, като мълчи като риба? Само за красота и да товари системата ли?

• При мен пък на тестовата машина с Windows XP SP3 и MS NetFreamwork 4 не иска да се стартира. Явно и вирусите спират поддръжката на XP 

• Този е за пращане : http://dox.bg/files/dw?a=9f58b3c1f9 https://www.virustotal.com/bg/file/2ee50fd5c9f67e8814142de2009ec4234ee19dec1d4e9189ac5f45c359ed20eb/analysis/1482744276/    

Публикувани изображения

oт линковете на Атен остана това след ръчен скан и  стартиране:

Untitled.jpg

Мерси за гадинките ;)

последна версия на СЕП 14

преди 51 минути, aten написа:

А тука как са?

Никакви проблеми за хипса на стената  - блокиран старт при мълчаща Земанка  https://www.virustotal.com/bg/file/ab63cfec063a7e601cd2d3917bb68e0d80b6dbff9cd562571997e547749dc513/analysis/1511458526/

b50a8ddbb5f395b5.jpg     6c267a8df72a5fbd.jpg

VoodooShield....както винаги  - перфектен...! Радвам се че тази програма печели все повече привърженици в България...! А да видите и новата версия ....за сега е  тестов период и по думите на автора  на VoodooShield  ..скоро ще бъде стабилна ...! Поздрави и хубав ден пожелавам..! :) 

www.voodooshield.co/Download/InstallVoodooShield412beta.exe

преди 3 часа, icotonev написа:

VoodooShield....както винаги  - перфектен...! Радвам се че тази програма печели все повече привърженици в България...! А да видите и новата версия ....за сега е  тестов период и по думите на автора  на VoodooShield  ..скоро ще бъде стабилна ...! Поздрави и хубав ден пожелавам..! :) 

www.voodooshield.co/Download/InstallVoodooShield412beta.exe

Да,много съм доволен от програмата.Сега я ползвам във безплатният и вариант но когато излезе новата версия мисля да я купя.

преди 23 часа, aten написа:

Касперски изтри само два файла. Другите ги пуснах и два от тях просто спират компютъра.

Редактирано от Eclipse2G (преглед на промените)

преди 22 минути, Eclipse2G написа:

Касперски изтри само два файла. Другите ги пуснах и два от тях просто спират компютъра.

Не бъди предубеден. Касперски също пропуска - като всички други.   При мен  Privatefirewall 7 и Zemana Premium блокираха старта и на 11-те.   Нарочно ги стартирам в реална среда - при проблем ще преинсталирам ползваната ОС, мога и да я сменя.   

преди 1 час, attj написа:

Не бъди предубеден. Касперски също пропуска - като всички други.   При мен  Privatefirewall 7 и Zemana Premium блокираха старта и на 11-те.   Нарочно ги стартирам в реална среда - при проблем ще преинсталирам ползваната ОС, мога и да я сменя.   

Трябва да има причина да ги блокира. Програма, която ти гаси щайгата-какво й е опасното?

преди 24 минути, Eclipse2G написа:

Трябва да има причина да ги блокира. Програма, която ти гаси щайгата-какво й е опасното?

Правилно е стартирането да е забранено - блокирано.

преди 13 минути, attj написа:

Правилно е стартирането да е забранено - блокирано.

И на всеки непознат файл, програмата да блокира всичко наред...гениално. Ми ако има цифров подпис, всъщно е бацил, какво правим?

преди 14 минути, Eclipse2G написа:

И на всеки непознат файл, програмата да блокира всичко наред...гениално. Ми ако има цифров подпис, всъщно е бацил, какво правим?

Точно така - за да има право на старт лично аз трябва да го разреша.  Всичко неразрешено от мен се блокира. Точно това е гениално и непреодолимо.Просто и ефективно.

преди 11 минути, attj написа:

Точно така - за да има право на старт лично аз трябва да го разреша.  Всичко неразрешено от мен се блокира. Точно това е гениално и непреодолимо.Просто и ефективно.

Добре-софтуера го блокира, но ти му разрешаваш, щото си решил, че файла не е опасен, но се оказва, че точно обратното. Бацила заразява системата. Честито!

преди 10 минути, Eclipse2G написа:

Добре-софтуера го блокира, но ти му разрешаваш, щото си решил, че файла не е опасен, но се оказва, че точно обратното. Бацила заразява системата. Честито!

Как ще се случи - лично проверявам по много начини. Ловенето на буби ми е многогодишно хоби - само заради това мога да ползвам безплатно най-добрите програми в света.   Не съм случаен ползвател и всичко е преценено съобразно възможностите ми. Не мислете всички да са като Вас - хората сме различни...

преди 14 минути, attj написа:

Как ще се случи - лично проверявам по много начини. Ловенето на буби ми е многогодишно хоби - само заради това мога да ползвам безплатно най-добрите програми в света.   Не съм случаен ползвател и всичко е преценено съобразно възможностите ми. Не мислете всички да са като Вас - хората сме различни...

Напълно си прав Атжи,човекът трябва да взима решенията,той има съзнание,а машината не.

Въпреки,че сега "господарите на света" се опитват да наложат обратното и за съжаление 

ще успеят....

Редактирано от slim7788 (преглед на промените)

преди 16 минути, aten написа:

Няма шанс за бубата -стената с хипс блокира стартиране като едновременно с това Земана я прибира в карантина  https://www.virustotal.com/bg/file/5bb5a0c0b02395f65a5db873b52f146442d103b4bbd0d67cc28dfee06fafef5a/analysis/1511710711/

da1e92137589c431.jpg

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.