Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


Здравейте колеги имам 1 проблем със поставяне на видео карта компютъра е  fujitsu siemens esprimo e3510  вградената видео карта не работи и съм купил друга видео карта Geforce 6200 AGP  но когато я поставя започва да писука по 3 пъти постоянно изкарах батерията за ресет на биоса изчаках 5,6 минутки поставих  я отново и пак така 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

сигурен ли си, че картата която поставяш е здрава и работи?

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Сигурен ли сте че картата работи?

 

п.п.Почитаемият Emokostov ме изпревари.

Да не би да трябва захранване за видеокартата? Мониторът вързахте ли към нея?

  • Харесва ми 2

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Видео картата е работеща със нея ми дадоха един кабел S видео от другата страна на кабела се поставя Жак сложил съм кабела на монитора всичко съм поставил не знам дали видео картата е със оделно захранване вижте модела и вие кажете 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Тоя С-Видео ти е да включиш някой телевизор към нея.

Дай някоя снимка на картата,че не е ясно коя точно марка е.

Да не би да си объркал слота за поставяне на картата? Питам това,защото пък не мога да намеря данни в интернет какво точно е дъното и какви разширителни слотове има.


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

ето я видео картата http://olx.bg/ad/video-karta-ID5bXqE.html   слота за видео картата е AGP от старите видеото пасва идеално във слота 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Тъй,добре.

Как сте сигурен,че картата работи?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Значи остава да потърсите в БИОС някоя настройка за активиране на допълнителна видеокарта.

Иначе,от кога имате този компютър? Изведнъж ли се повреди вграденото видео

Редактирано от onogondur (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Когато сложа кабела на вградената видео карта не показва нищо до последно си работеше но леко се вчупила смисъл входа е хлабав преди ми правеше проблем показваше червен цвят после зелено синио и когато се натискаше на долу се оправяше и леко съм  я натиснал и се отчупила от мястото но дъното е здраво 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Значи или сте за сервиз,или за друга карта.Ама друг път опитайте още отначало да опишете всички симптоми.И нямаше да има нужда да гадаем и тъй нататък.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Компютърът щом е на AGP си е леко музеен експонат. Малко е безсмислено ремонтирането му и наистина е по-добре да мине за части. 

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)
  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Работата е там ,че на това дъно явно тръгват само AMD. При Esprimo 5720 пък е обратното ,тръгва само N-Vidia. Нямам идея защо е така ,но е адски неприятно. Вземете АМД карта и би трябвало да се получи. 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Колегите вече са дали мнение, че в такава дърта машина е безсмислено да се наливат пари. Автора вече се е изръсил някой лев за видео, сега отново ли?

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

ЗА ЧАСТИ Е ВЕЧЕ  

Купих днеска 1 Перка за компютъра сложих но много бавно се върти 450 RPM как може да я усиля по 1000 да върти защото видеото ми е със пасивно охлаждане радиатор и доста загрява изтеглих програмата Speed fan ама нещо не става  във AIDA64 я намира пробвах чрез биоса  но не ми я намира там дори не ми дава достъп да барникам нищо ето снимка http://prikachi.com/images.php?images/693/8334693T.jpg 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Тук в kaldata  има тема - Подарявам дърти части  :ph34r:

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

ЗА ЧАСТИ Е ВЕЧЕ  

Купих днеска 1 Перка за компютъра сложих но много бавно се върти 450 RPM как може да я усиля по 1000 да върти защото видеото ми е със пасивно охлаждане радиатор и доста загрява изтеглих програмата Speed fan ама нещо не става  във AIDA64 я намира пробвах чрез биоса  но не ми я намира там дори не ми дава достъп да барникам нищо ето снимка http://prikachi.com/images.php?images/693/8334693T.jpg 

Като и пуснеш по-високо напрежение ще тръгне на по-високи обороти. Ако не става с програма - ръчно бучиш молекса на вентилатора на по-голямо напрежение в съответната дупка на централнаат букса на дънната платка.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.