Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какви са ви впечатленията от Ирисова диагностика

Featured Replies

Наскоро попаднах в нета на статия за компютърна ирисова диагностика и искам да знам дали е измислица за харчене на пари, колко е точна и защо не е толкова известна?

Редактирано от frozener (преглед на промените)

Ирисовата диагностика е много стар метод за поставяне на диагноза, съдейки по петната в ирисите.

Петър Димков я и използвал успешно, дори е написал книга.

Навремето лекарите и лечителите са използвали лупа, сега използват компютри, което според мен дава възможност за поставяне на по-прецизна диагноза.

Впечатленията ми са добри. :)

Ако е направен добре софтуерът ще върши много добра работа. По принцип ирисовата диагностика, но практикувана от наистина знаещи, е нещо доказало функционалността си. Та и тая програма, ако е правена с добри консултанти, ще работи.

Става донякъде за бърза предварителна диагноза. Но само дотам. Ако на база на такава обаче, тръгнеш да се лекуваш от нещо, "открито" с този метод и още повече да се самолекуваш, това може да е най-голямата грешка, която си правил в живота си.  

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)

• Автор

Става донякъде за бърза предварителна диагноза. Но само дотам. Ако на база на такава обаче, тръгнеш да се лекуваш от нещо, "открито" с този метод и още повече да се самолекуваш, това може да е най-голямата грешка, която си правил в живота си.  

Тоест ирисовата диагностика става за ориентиране в коя част на тялото имаш проблем? За да разбереш точно какъв е проблема трябва други изследвания?

Тоест ирисовата диагностика става за ориентиране в коя част на тялото имаш проблем? За да разбереш точно какъв е проблема трябва други изследвания?

Става за ориентировка и дори могат да се диагностицират някои заболявания, на базата на опита натрупан с поколенията. Но диагнозата не е 100% сигурна, защото много заболявания имат сходни, да не кажа направо еднакви симтоми. Задължително е да се направят и други изследвания, при това без предубеждението, което може да възникне от резултата от ирисовата диагнистика, а назначаване на лечението, е задължително да се предписва от специалист в съответната област на медицината. Само леки общи заболявания може да се назначат за лечение и от личния лекар, примерно настинки, за някои от заразните болести също.

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)

• Автор

А защо не се говори много за този вид диагностициране? Малко странно ми изглежда.

А защо не се говори много за този вид диагностициране? Малко странно ми изглежда.

Ами няма толкова хляб като във фалшиментото хомеопатия. Все пак става въпрос просто за тип диагностициране, а оново другото е бизнес за десетки милиарди, с почти никакви разходи за материала, а главно за пускане на реклами на "пенкилерите" :)

Защото се води нетрадиционна медицина. А всички знаем отношението на лекарите(повечето) към нетрадиционните методики.

Защото се води нетрадиционна медицина. А всички знаем отношението на лекарите(повечето) към нетрадиционните методики.

Интересно, повечето хора боледуват по едно или друго време, но ирисовата идентификация си работи, как мислиш? И никъде не пише потребителите на тоя ирисов скенер трябва да са напълно здрави.

Редактирано от flare (преглед на промените)

Интересно, повечето хора боледуват по едно или друго време, но ирисовата идентификация си работи, как мислиш? И никъде не пише потребителите на тоя ирисов скенер трябва да са напълно здрави.

Ти заяждаш ли се? Аз по-горе отговарях на frozener. Ако не си разбрал отговора ми, си е твой проблем.

Ти заяждаш ли се? Аз по-горе отговарях на frozener. Ако не си разбрал отговора ми, си е твой проблем.

От мнението ти излезе, че просто докторите не го харесват, но иначе върши работа. Аз давам много логична причина, защо не върши работа. Ирисовите скенери правят много детайлно сравнение между ириса ти и записаното изображение. Ако имаше разлики,би трябвало редовно да отказват достъп на хора по здравословни причини, а това не се случва.

Редактирано от flare (преглед на промените)

Няма нищо странно, мина им модата на тия технологии. През 90-те на всяка улица имаше по 1-2 лечителя (не казвам лекари, забележи!), които публикуваха планина от обяви, парадиращи чутовни способности и гарантирано излекуване. Не си падам по шарлатанлъка, но съм ходил 2 пъти при лекар, занимаващ се с ирисова диагностика. Резултатът не бе по-добър от тоя, който получих от хомеопатичното лечение - хубавото е, че поне (видимо за мен) не ми навреди, но ползите свършват точно тук. 

За здравословни проблеми ходя само при лекари, занимаващи се с традиционна медицина.

...мина им модата на тия технологии....

http://www.dunov-knigi.com/ochna-diagnoza-p-430.html

Или просто няма кадърни практикуващи

• 7 месеца по-късно...

https://www.google.bg/?gws_rd=ssl#q=%D1%81%D1%8A%D1%85%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5+%D0%BD%D0%B0+%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B8+%D0%BA%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%BA%D0%B8+%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%B8

Пример:

Future Hewalth

Цитат

Цени за съхраняване на стволови клетки от пулпа на млечен зъб

Посочените цени са при съхраняване за срок от 20 години.

1200 лв. при подписване на договор
2300 лв. при получаване на сертификат

За разлика от билкарството, положило основите на фармацептиката и чекръкчийството(физиотерапия), ирисовата диагностика има място само в шарлатанската алтернативна практика. 

Не си рискувайте здравето без да сте ходили при истински лекар! 

И какво общо имат стволови клетки с ирисодиагностика че изрови темета?

По темата: Преди години ходих при Никола Алексиев от мое село. Въобще и не знаех за него - просто със синът му ходихме в един фитнес и ми каза да дойда да ме види баща му.

Процедурата е проста - слагаш си главата на една стойка, снимат ти очите, снимките на 2 големи телевизора и нататък всичко се вижда и се обяснява кое и какво. Не е необходим преглед, медицински изследвания или каквото и да е.

Първия път може би приказките са еднакви за болшинството от хората. Набляга се на очистването на жлъчка и черен дроб. Може би и така трябва да е - за да може организмът да изхвърли натрупаните отрови. Сигурно ги има доста в съвременните масови ГМО храни. Аз лично не видях да съм изхвърлил някакви зеленикави камъни, но не съм и търсил особено има ли ги.

Поне билките ако не помагат поне и не вредят. Имам демо диска. Двама от излекуваните ги познавам лично (тогава) по повече от 5-10 години, не са хора, които ще участват в реклама и ще лъжат.

• 2 седмици по-късно...

Няма такава измама, като ирисовата диагностика! Ебаси, тва скенери, ЯМР не могат да хванат нещо, ама келеша с едно фенерче в окото, веднага го заковава.

Ако традиционната медицина не може или не желае да ви помогне, по- добре се молете на Господ...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.