Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Геймърска конфигурация 2500лв

Featured Replies

Две gtx 960 4gb също са вариант Линк:

• Отговори 67
  • Прегледи 4,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ако ще взима две 960, по-добре да избере тази, тъкмо излиза и по-евтино.
Ето как се получава - количка. Цена: 2108.89 лв.

Редактирано от Laptop_ (преглед на промените)

• Автор

Ако ще взима две 960, по-добре да избере тази, тъкмо излиза и по-евтино.

Ето как се получава - количка. Цена: 2 108.89 лв.

да но аз искам 970 в бъдеще ще сложа още една и бия титан Х

По-добре си сложи една добра карта сега. Не се занимавай с тия SLI. Има доста проблеми и не всяка игра е оптимизирана за това.

• Автор

мисля да взема това в бюджета е а и може да си клоква

ASUS Z170-P /LGA1151

I7-6700K /4G/8MB/BOX/LGA1151

EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 04G-P4-3975-KR

. PSU FD 550W INTEGRA BLACK

8G DDR4 2133 ADATA

FD DEFINE S BLACK

. CM HYPER 612 V2

1T SG SATA 6G/7200/64 /3Y WARR

Обща стойност: 2 204.39 лв. с ДДС

и монитора 25 LG 25UM55-P IPS 2560X1080

Обща стойност: 2 555.01 лв. с ДДС

Редактирано от PRO_Gamer1234 (преглед на промените)

да но аз искам 970 в бъдеще ще сложа още една и бия титан Х

Понеже Виктор Руменов предложи две 960, аз реших да ти спестя някой друг лев като ти предложа асуса за 391,97 лв.

Попринцип и аз смятам, че не е много добра идея да се занимаваш със SLI, така че сега взимаш една 980 и скоро няма да се занимаваш с видео карти. Ето това е моето предложение, но надвишава новия ти бюджет от 2250. Ако ти е скъпо, вземай варианта с 970, който си постнал над мен и не му мисли.

Edit: Измислих и нещо друго което побира 980 в бюджета ти от 2250 лв. - цък. Разликата е в процесора, който е достатъчно добър да се справи с почти всичко, така че няма смсиъл от i7-6700K за сметка на по-слабо видео - 970. Само палита влизаше в бюджета и за това него сложих, но ако можеш да вземеш версита на GB (1 / 2) ще стане перфектна конфигурация.

• Автор

Кажете нещо и за това де

ASUS Z170-P /LGA1151

I7-6700K /4G/8MB/BOX/LGA1151

EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 04G-P4-3975-KR

PSU FD 550W INTEGRA BLACK

8G DDR4 2133 ADATA

FD DEFINE S BLACK

CM HYPER 612 V2

1T SG SATA 6G/7200/64 /3Y WARR

Обща стойност: 2 204.39 лв. с ДДС

и монитора 25 LG 25UM55-P IPS 2560X1080

Обща стойност: 2 555.01 лв. с ДДС

• Автор

Екстра е.

а мога ли да сменя процесора с i5 6600K защото видях че нямат голяма разлика в игрите?

а мога ли да сменя процесора с i5 6600K защото видях че нямат голяма разлика в игрите?

Аз не случайно съм ти предложил конфигурация с i5-6600K в която даже и 980 се побира. Прочети пак този пост, ако случайно си го бил пропуснал...

Edit: Измислих и нещо друго което побира 980 в бюджета ти от 2250 лв. - цък. Разликата е в процесора, който е достатъчно добър да се справи с почти всичко, така че няма смсиъл от i7-6700K за сметка на по-слабо видео - 970. Само палита влизаше в бюджета и за това него сложих, но ако можеш да вземеш версита на GB (1 / 2) ще стане перфектна конфигурация.

Човека иска и монитора да вкара за това прави опити за рязане а твоето предложение излиза 40 лв. отгоре.

PRO_Gamer1234 вземи Паликата и ще спестиш 50 лв. Всичко излиза 2 490 лв. - Количка.

Реално си под границата на бюджета ти иначе се взима по-евтиния заключен I7 и по-евтино дъно с B150 чипсет вместо I5.

Доколкото разбрах заключените имат и охладител (поне така твърдят някой потребители) та могат да се спестят още 175 лв. - Количка

Принципно може да се ореже и хард-захранване-кутия за още някой лев. Лично аз при тоя бюджет не бих го направил.

Редактирано от Roujin Z (преглед на промените)

• Автор

Човека иска и монитора да вкара за това прави опити за рязане а твоето предложение излиза 40 лв. отгоре.

PRO_Gamer1234 вземи Паликата и ще спестиш 50 лв. Всичко излиза 2 490 лв. - Количка.

Реално си под границата на бюджета ти иначе се взима по-евтиния заключен I7 и по-евтино дъно с B150 чипсет вместо I5.

Доколкото разбрах заключените имат и охладител (поне така твърдят някой потребители) та могат да се спестят още 175 лв. - Количка

Принципно може да се ореже и хард-захранване-кутия за още някой лев. Лично аз при тоя бюджет не бих го направил.

но, може ли плаита да се ползва за SLI 

Ако си правиш сметка за SLI първо ще ти трябва друго дъно. Захранването не би трябвало да е проблем.

• Автор

Ако си правиш сметка за SLI първо ще ти трябва друго дъно. Захранването не би трябвало да е проблем.

Можеш ли да ми препоръчаш машина за SLI и какво  трябва да е дънито

Редактирано от PRO_Gamer1234 (преглед на промените)

• Автор

как разбираш че някое дъно е подходящо  за SLI а и това видео само зареди ниското TPW ли си го избрал (TPW -имам предвид волтовете които дърпа маи така се казваше не знам)

Пс. 

Съжелявам за глупавите въпроси.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.