Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Против правилата на този форум

Featured Replies

Ок, тогава да я заключваме темата. Така или иначе, потребителя си мисля, че е докладван. Даже знам че е така. 

Ами заключвай я тогава.

Ще стане, не се опасасявай. А за цитирането на правилото, не забравяй, че и ти си потребител

Ключа ли загуби ?

""Защо е необходима тази тема ?
И кой се оплаква от нарушаване на правилата на форума ?"

Ще те помоля да прочетеш за какво съм пуснал темата. Погледни първият ми пост. Започва така:  "Изразявам личното си възмущение към лицето с профил  "insane_fucker" което най грубо нарушава правилата на форума  (точка 2.16) като публикува снимков и личен материал без личното ми удобрение и знание.""
Ето за какво съм написал. И точката не е тази, която си цитирал ти. По въпроса беше реагирано и постовете противоречащи на  молбата ми бяха премахнати. Не зная като какъв се явяваш ти във форума, че някой си е длъжен на теб да дава отчети или разяснения. Модератора е реагирал своевременно и никой от присъстващите не те е молил за твоето мнение. Запази си спокойствието за дълги години. Що се касае за това, дали да остана във форума, вече бях отговорил на една дама, която като теб я дразня с присъствието си. Този въпрос може единствено да го реши Калин, а не такъв като теб.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

""Защо е необходима тази тема ?
И кой се оплаква от нарушаване на правилата на форума ?"

Ще те помоля да прочетеш за какво съм пуснал темата. Погледни първият ми пост. Започва така:  "Изразявам личното си възмущение към лицето с профил  "insane_fucker" което най грубо нарушава правилата на форума  (точка 2.16) като публикува снимков и личен материал без личното ми удобрение и знание.""
Ето за какво съм написал. И точката не е тази, която си цитирал ти. По въпроса беше реагирано и постовете противоречащи на  молбата ми бяха премахнати. Не зная като какъв се явяваш ти във форума, че някой си е длъжен на теб да дава отчети или разяснения. Модератора е реагирал своевременно и никой от присъстващите не те е молил за твоето мнение. Запази си спокойствието за дълги години. Що се касае за това, дали да остана във форума, вече бях отговорил на една дама, която като теб я дразня с присъствието си. Този въпрос може единствено да го реши Калин, а не такъв като теб.

Явно не можеш да допуснеш дори мисълта, че и ти правиш грешки.

Явно не можеш да допуснеш дори мисълта, че и ти правиш грешки.

Кен! Това не може да го приемеш като грешка. Понеже не си видял за какво иде реч, аз най- учтиво те моля да се оттеглиш в почивка. За грешки, че съм правил? Но те са много, а не една.Но умея да си признавам и да си понасям последствията. Никога не съм казвал, че съм безгрешен. Нали няма да ти е приятно да обясняваш на човек на 8 страници какъв модел телефон да си купи и последния накрая да ти напише, че може да го купи през 2016 година? 8 листа с постове от колеги. Като цитираш, вземи и прочети, а тогава си вади заключение.Моите уважения, но когато не си прав, по добре е да не се обаждаш.

Кен! Това не може да го приемеш като грешка. Понеже не си видял за какво иде реч, аз най- учтиво те моля да се оттеглиш в почивка. За грешки, че съм правил? Но те са много, а не една.Но умея да си признавам и да си понасям последствията. Никога не съм казвал, че съм безгрешен. Нали няма да ти е приятно да обясняваш на човек на 8 страници какъв модел телефон да си купи и последния накрая да ти напише, че може да го купи през 2016 година? 8 листа с постове от колеги. Като цитираш, вземи и прочети, а тогава си вади заключение.Моите уважения, но когато не си прав, по добре е да не се обаждаш.

Ама разбира се ! Не е възможно ти да си сбъркал. Не и в този случай. Че и в предния и по-предния.

Толкова ли много станаха жадните за власт и заслепените от собствената си непогрешимост ?

Кошмар !

Аз се "оттеглям в почивка".

Каквото и да значи това.

Ти български умееш ли да четеш бе момче? За втори път ти пиша:  За грешки, че съм правил? Но те са много, а не една.Но умея да си признавам и да си понасям последствията. Никога не съм казвал, че съм безгрешен.   Къде свързваш темата със влас? Написал съм да си починеш, а да не се напрягаш и пъхаш там дето не става въпрос за теб.

Ти български умееш ли да четеш бе момче? За втори път ти пиша:  За грешки, че съм правил? Но те са много, а не една.Но умея да си признавам и да си понасям последствията. Никога не съм казвал, че съм безгрешен.   Къде свързваш темата със влас? Написал съм да си починеш, а да не се напрягаш и пъхаш там дето не става въпрос за теб.

Не мога да ти помогна.

В почивка съм.

Постовете са изтрити. Темата вече е ненужна. 

При повторни проблеми от този род, моля, контактувайте с някой на ЛС, за да не се разразяват излишни спорове като този, който не носи нищо добро на никой. 

Редактирано от ostavime (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.