Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Против правилата на този форум

Featured Replies

Изразявам личното си възмущение към лицето с профил  "insane_fucker" което най грубо нарушава правилата на форума  (точка 2.16) като публикува снимков и личен материал без личното ми удобрение и знание. Лицето съвсем скоро беше наказано за месец от глобалния модератор "оставиме" след което си направи нов профил и системно влизаше в пререкания с хората, пишещи в хардуерните раздели. Желая личната намеса на администрацията на форума и нейното съдействие за да се прекрати често напрегнатата обстановка в тези раздели, за която вина имаше единствено той. Могат съвсем спокойно да се проследят всички коментари. Ако някой от администрацията не е в състояние, аз сам се наемам да ги предоставя. Благодаря  за вниманието и смятам, че молбата ми макар и лична, ще допренесе за по нататъшното ни добро кореспондиране със всички останали колеги. С уважение: Стефан!

Това е линкът, който лицето публикува без моето съгласие:  https://www.kaldata.com/forums/topic/237526-%D0%B1%D0%B8%D1%81%D0%B5%D1%80%D0%B8-%D0%BE%D1%82-%D1%84%D0%BE%D1%80%D1%83%D0%BC%D0%B0-%D0%B2%D0%B5%D1%80%D1%81%D0%B8%D1%8F-3/page-25

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Не става! Всички ли трябва да го игнорираме, че да не му четем мизериите? Представи си това огромно усилие, по малко от всеки, но огромно в рамките на форума, от всички потребители да отидат където трябва и да го игнорират. 

Ее,добре като екипа не прави нищо, да няма слушам глупостите на еди кои си? Мен също,много хора ме дразнят,но ги игнолирам когато се заяждат...!

Ее,добре като екипа не прави нищо, да няма слушам глупостите на еди кои си? Мен също,много хора ме дразнят,но ги игнолирам когато се заяждат...!

Така си решаваш личния проблем. Останал съм с впечатление, че в случая става въпрос за проблем на форума.

Твоето си е личен проблем, но този insane_fucker се заяжда с почти всеки писал в хардуерният раздел.

Твоето си е личен проблем, но този insane_fucker се заяжда с почти всеки писал в хардуерният раздел.

Да бе обърках се, ама ко да се прай има ги и такива...

Никаква "медия" не сте, ако това си въобразявате. Медиите дават право на хората да се изразяват. Вие пишете глупости + пр материали, бичите всевъзможни банери и триете коментари. Дришльовци!

Някой редовните потребители може ли да ми отговори какво му е на коментара "От днес искам да те е*а отзад. Нали ще свикнеш?"
Има звезда! Беше ми важен!

Добре, какъв беше смисъла на коментара ти ? Или само правиш copy paste от тема в тема ?

Добре, какъв беше смисъла на коментара ти ? Или само правиш copy paste от тема в тема ?

Че как ! Тъкмо това се е заканил да прави.

Прав си, потребителя е написал обида във някаква новина и му е премахнат коментара, следователно той спами навсякаде едно и също нещо. И защо подяволите ти е важен вулгарния ти коментар ми е много чудно.

Изразявам личното си възмущение към лицето с профил  "insane_fucker" което най грубо нарушава правилата на форума  (точка 2.16) като публикува снимков и личен материал без личното ми удобрение и знание. Лицето съвсем скоро беше наказано за месец от глобалния модератор "оставиме" след което си направи нов профил и системно влизаше в пререкания с хората, пишещи в хардуерните раздели. Желая личната намеса на администрацията на форума и нейното съдействие за да се прекрати често напрегнатата обстановка в тези раздели, за която вина имаше единствено той. Могат съвсем спокойно да се проследят всички коментари. Ако някой от администрацията не е в състояние, аз сам се наемам да ги предоставя. Благодаря  за вниманието и смятам, че молбата ми макар и лична, ще допренесе за по нататъшното ни добро кореспондиране със всички останали колеги. С уважение: Стефан!

Това е линкът, който лицето публикува без моето съгласие:  https://www.kaldata.com/forums/topic/237526-бисери-от-форума-версия-3/page-25

Бе не ви ли е срам малко ? Погледнете първо себе си, че тогава търсете недостатъците на другите.

Ти явно темата не можеш да изтриеш, но те питам да ни отговориш ти сега, както всички ние ти отговаряхме. Толкова ли си гламав, та да не знаеш какво искаш да си купиш? А и като нямаш пари, къде си тръгнал да разпитваш и то баш за най големите модели?Още сопола ти на врата, а искаш телефон за 1000 лева. Знаеш ли за какво се ползва такъв телефон и от какви хора? Или да си като Петко? Барабар с мъжете! Събрали се един куп лапетии и напълниха форума с глупостите си. Смотаняци такива! Няма ли един модератор да ги сложи там дето им е мястото?

Бе не ви ли е срам малко ? Погледнете първо себе си, че тогава търсете недостатъците на другите.

Понеже не си видял а вземаш отношение по въпроса който не те касае, искам да ти кажа две думи. Този човек беше публикувал във форума за мен лични данни и фотография, които не касаят никой от Вас. Отношение по такъв въпрос се взема, ако действително беше го видял.А иначе - не ме е срам малко.Това, че съм ти антипатичен във форума, за хората с които общувам, нищо не може да значи.И обръщението ми е към администрацията а не към такива като теб.Те са хората, които могат и имат право да преценяват.

Понеже не си видял а вземаш отношение по въпроса който не те касае, искам да ти кажа две думи. Този човек беше публикувал във форума за мен лични данни и фотография, които не касаят никой от Вас. Отношение по такъв въпрос се взема, ако действително беше го видял.А иначе - не ме е срам малко.Това, че съм ти антипатичен във форума, за хората с които общувам, нищо не може да значи.И обръщението ми е към администрацията а не към такива като теб.Те са хората, които могат и имат право да преценяват.

Доколкото си спомням още миналата година обяви публично, че напускаш форума.

Какво правиш още тук ?

Като искаш да си контактуваш с администрацията пиши на нея а не тук - пред всички.

Кента, наистина не знаеш случая. Ако сега ти изтипосам грозната мутра и истинското име и взема че напиша че имаш сестра, която работи с вдигнати крага, какво ще поискаш за мен, а? Или само адвокати за боклуците ви бива да сте, това капиталистите. Щото друго е да си адвокат на "свои".

Доколкото си спомням още миналата година обяви публично, че напускаш форума.

Какво правиш още тук ?

Като искаш да си контактуваш с администрацията пиши на нея а не тук - пред всички.

Ти ли си човекът, на който трябва да давам отчет какво правя тук? Ти какво правиш тук? Намери и прочети ако искаш разбира се и ако те интересува, защо съм тук.На администрацията съм написал а това е раздел касаеш форума а не теб, за да ти дават хората отчет.Администрацията не ме пита какво правя тук а ти се намери да питаш! Не обичам да отговарям на такива, които се крият зад ника си.

Кента, наистина не знаеш случая. Ако сега ти изтипосам грозната мутра и истинското име и взема че напиша че имаш сестра, която работи с вдигнати крага, какво ще поискаш за мен, а? Или само адвокати за боклуците ви бива да сте, това капиталистите. Щото друго е да си адвокат на "свои".

Ако съм те наричал "смотаняк" и "глупак" ще имаш някакво основание да го правиш. Ако не съм, ще ми обясниш ли защо би ти хрумнало това ?

Ти ли си човекът, на който трябва да давам отчет какво правя тук? Ти какво правиш тук? Намери и прочети ако искаш разбира се и ако те интересува, защо съм тук.На администрацията съм написал а това е раздел касаеш форума а не теб, за да ти дават хората отчет.Администрацията не ме пита какво правя тук а ти се намери да питаш! Не обичам да отговарям на такива, които се крият зад ника си.

Защо си тук ли ?  Като гледам, ти харесва да се похвалиш, колко си над "хлапетиите" и "смотаняците".

По добре един ник, отколкото 10.

Ако съм те наричал "смотаняк" и "глупак" ще имаш някакво основание да го правиш. Ако не съм, ще ми обясниш ли защо би ти хрумнало това ?

Защо си тук ли ?  Като гледам, ти харесва да се похвалиш, колко си над "хлапетиите" и "смотаняците".

Кен! Това което го умея, то не е хвалба моето момче, а опит от много години, който даже и при теб го няма и не си го показал. Давай го по спокойно, а за нарушенията си има администрация, която ще се произнесе, а не такива като теб.Нека не пишем повече тук. Това  не е свързано по същноста на темата, както и други посетители ти написаха. Иначе нямаше да я има тази тема в раздела. Виж, това е добре за ника. Наистина.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Тоя който го защитаваш, вече си има клонинг да ака по темите и в коментари под новините. Повече от ясно е, че не му е читава работата. А теб и някои други, които явно нямате нищо против  пиратсването на софтуер и някои други закононарушения, но сте против тези които са честни и не търпят, кажи ми, защо да не ви "правя"?

Тоя който го защитаваш, вече си има клонинг да ака по темите и в коментари под новините. Повече от ясно е, че не му е читава работата. А теб и някои други, които явно нямате нищо против  пиратсването на софтуер и някои други закононарушения, но сте против тези които са честни и не търпят, кажи ми, защо да не ви "правя"?

Никого не защитавам.

Напротив - обвинявам защитавани от теб и останалите.

Ако си мислиш, че пиша тук, защото защитавам Стефан, дълбоко се лъжеш! Пиша тук, защото уважавам Стефан  и пиша тук, щото и на мен и Фукера не би ми липсвал поради същите причини, или поне повечето от тях, които той е описал. Понимаеш? Стефан, сам може да се защитава. 

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)

Ако си мислиш, че пиша тук, защото защитавам Стефан, дълбоко се лъжеш! Пиша тук, защото уважавам Стефан  и пиша тук, щото и на мен и Фукера не би ми липсвал поради същите причини, или поне повечето от тях, които той е описал. Понимаеш? Стефан, сам може да се защитава. 

О, боже ! Аз пък си помислих, че пишеш тук защото подкрепяш Amigo63 а не защото си против insane_някой_си.

О, боже ! Аз пък си помислих, че пишеш тук защото подкрепяш Amigo63 а не защото си против insane_някой_си.

Аз за момент си помислих, че си адвокат на дявола. После вече реших, че си му доста по-нископоставен роб.

При наличие на тази точка :

2.9 Не е желателно публикуването на коментари, в които се критикуват други потребители за неспазване на правилата, както и за техния правопис. За тази цел ползвайте бутона "Докладвай", намиращ се под всеки един пост. Използвайте тази функция САМО, за да докладвате за съдържанието на дадено съобщение, което според Вас трябва да бъде модерирано, а не като средство за комуникация с модератор с други цели. Постове, излизащи извън рамките на изискването, ще бъдат трити или редактирани.

Защо е необходима тази тема ?

И кой се оплаква от нарушаване на правилата на форума ?

Аз за момент си помислих, че си адвокат на дявола. После вече реших, че си му доста по-нископоставен роб.

Давай ! Можеш да се излагаш, колкото ти душа иска.

Не се поддавам на провокации.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.