Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

грешка при Windows Explorer

Featured Replies

Windows Explorer has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. Може ли някой да ми обясни защо ми дава тази грешка на Windows Explorer.

Да не си сложила случайно новия ИЕ 7 ??

• Автор

не несъм слагал. Преди 2 дена си преинсталирах Windows XP незнам какво може да е.

Такова се получава при лоши драйвери за дъното

• Автор

ами с тези които съм ги ползвам вече 3 години. Дъното ми е P4 Titan GA-8IPE1000MK

А даваш ли на уиндоса да се упдейтва постоянно??

Забелязал ли си някаква закономерност при даването на грешката или става безразборно по случайно време?

• Автор

ами мисля че като отворя една папка с 3 записа от камера в DVD PAL формат, значи тази папка е системна на програмата PowerDirector с която и свалих записите от камерата на компютъра

ами мисля че като отворя една папка с 3 записа от камера в DVD PAL формат, значи тази папка е системна на програмата PowerDirector с която и свалих записите от камерата на компютъра

Грешката се появява при това ти действие?

Ако е така според мен, трябва да търсиш вината не в УинЕксплорер-а, а в самата програма PowerDirector или пък нещо със самите записи. Ползвал ли си тази програма и друг път (когато не ти е давало проблеми) - каква е разликата от предишния път, когато си използвал програмата и си свалял снимки от камерата на компа?

• Автор

пробвал съм я нямало е проблеми незнам сега защо прави така смених съдържанието на папката направих я че има обикновени файлове но продължава да прави същото

Ако тези записи от камерата са ти ценни и НЕ може да се добереш до тях предлагам да пробваш с друг файлов мениджър например като TotalCommander. Ако не ти е затова, а просто ти е гадно, че се появява - и аз не знам. Пробвай да преинсталираш въпросната програма (като след унинсталацията почистиш с някоя чистачка).

Къде се намира папката?

Не се сещам за нищо в момента.

А ти какво ще кажеш за двете ми предложения в по - горния пост (все пак са нещо)? Нямаш достъп до записите, които са ти важни ИЛИ просто те дразни?

Редактирано от GFreeman (преглед на промените)

Не е от програмата ти, грешката е в Windows-a, на мен ми го дава често!

Отстраняване на проблема с .AVI файловете.

Вероятно повечето от вас са забелязали, че докато върви видео файл със разширение .avi, процесорът е особенно натоварен а стартирането на други приложения е забавено от чувствителния недостиг на системни ресурси. Причината за това са хората от компанията на Гейтс. Те от край време се опитват да наложат видео файлове единствено със разширение .mpeg. Ултимативното решение на проблема е да намерите и изтриете ключа в регистъра: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\CLSID\{87D62D94-71B3-4b9a-9489-5FE6850DC73E}\InProcServer32

Така explorer-a няма да зарежда файла shmedia.dll, който е отговорен за разхищението на процесорна мощ.

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=1518&st=15

Поздрави :)

• Автор

ами виж имам достъп ама след известно време става този проблем. Като идея TotalCommander е много добра но все пак иска ми се да разбера каде или по точно какъв е този кнфликт, че да става това

Хахаха

Къде бил проблемът? Ами проблемът бил самия МС - честито!

:)

• Автор

извинявай за невежеството ми но неразбрах MC и как може да се оправи

извинявай за невежеството ми но неразбрах MC и как може да се оправи

МС = Майкрософт

А прочете ли този пост на колегата? cool.gif

Отстраняване на проблема с .AVI файловете.

Вероятно повечето от вас са забелязали, че докато върви видео файл със разширение .avi, процесорът е особенно натоварен а стартирането на други приложения е забавено от чувствителния недостиг на системни ресурси. Причината за това са хората от компанията на Гейтс. Те от край време се опитват да наложат видео файлове единствено със разширение .mpeg. Ултимативното решение на проблема е да намерите и изтриете ключа в регистъра: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\CLSID\{87D62D94-71B3-4b9a-9489-5FE6850DC73E}\InProcServer32

Така explorer-a няма да зарежда файла shmedia.dll, който е отговорен за разхищението на процесорна мощ.

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=1518&st=15

Поздрави

Пиши дали е решило проблема! :)

• Автор

пробвах го сега ще видя как е изтрих за всеки случай и файловете не ми хареса качеството на записа пък и прескача нещо на ново ще ги запиша

добре де изтрих HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\CLSID\{87D62D94-71B3-4b9a-9489-5FE6850DC73E}\InProcServer32

ключа сега защо пак ми дава тази грешка

пробвах го сега ще видя как е изтрих за всеки случай и файловете не ми хареса качеството на записа пък и прескача нещо на ново ще ги запиша

добре де изтрих HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\CLSID\{87D62D94-71B3-4b9a-9489-5FE6850DC73E}\InProcServer32

При мен като махнах ключа нещата се оправиха :)

Проблема ти се появява само когато отвориш папка с клипчета или филми.Това е така защото най вероятно нямаш инсталирани кодеци.Инсталирай си K-Lite и проблема ще се реши.

• Автор

изталирал съм си K-Lite Codec Pack 2.72 и всички update до момента но преди това не изтрих кодеците които се ъпдейтват

Windows Explorer has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. Може ли някой да ми обясни защо ми дава тази грешка на Windows Explorer.

Имах същия проблем и единственото което помогна е преинсталация на Windows но не от същото копие а от друго и така проблема ми вече е решен. На мен тази грешка ми излизаше не само на експлорера но и на други програми. Успех !!!

Виж тук и тук - за това ставаше въпрос

Редактирано от g00g0 (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.