Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Наемат ли се психопати в редовете на МО и МВР?

Featured Replies

Колегата darco  как разбра още в началото на темата за какво иде въпрос. Явно е много по-умен от повечето, или от всички останали писали в нея. 

Ами добре де ! Блокирай всички останали, освен колегата ти darco и си комуникирай само с него. Защо ни се принизяваш до нивото ?

• Автор

Ами добре де ! Блокирай всички останали, освен колегата ти darco и си комуникирай само с него. Защо ни се принизяваш до нивото ?

Примерно ти си ми забавен, и не бих се лишил от възможността. 

П.П. Другата причина да е в "Политика" е, за да не е засегната от системата за рейтинг на коментарите. Не сме малки деца, да се забавляваме с тези глупости.

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)

А аз мисля да те докладвам, че си нямаш никаква работа да ми оценяваш местоположението на темите! Явно просто някой недоспал ти е прочел доклада и в просънища е натиснал преместването. Ще те помоля най-учтиво да ме игнорираш, за да не виждаш и да не се месиш повече в моите теми! Никога повече!

Ти май нещо си се взел много насериозно, м? Разпореждаш..колиш..бесиш.. това, че си задал 3 въпроса не ти дава право да гониш инакомислещите от тук. Като можеш да питаш...ще се наложи и да можеш да прочетеш отговорите и мненията на всички. Уважавай мненията на останалите, не си в твой личен блог! С този подход и с рогата напред нали знаеш докъде ще стигнеш... 

• Автор

Ти май нещо си се взел много насериозно, м? Разпореждаш..колиш..бесиш.. това, че си задал 3 въпроса не ти дава право да гониш инакомислещите от тук. Като можеш да питаш...ще се наложи и да можеш да прочетеш отговорите и мненията на всички. Уважавай мненията на останалите, не си в твой личен блог! С този подход и с рогата напред нали знаеш докъде ще стигнеш... 

Знам, до положението да се изясни въпроса на темата, а именно дали е психопат граничният полицай убиец, дали е действал по политическа поръчка и защо някои българи застават зад убиеца, а не заклеймяват действията му.

Знам, до положението да се изясни въпроса на темата, а именно дали е психопат граничният полицай убиец, дали е действал по политическа поръчка и защо някои българи застават зад убиеца, а не заклеймяват действията му.

Аха... сега въпроса е коренно различен от зададените в началото. 

Да беше казал, че искаш да си поговорим ОТНОВО за случилото се на границата...

Що, не се ли чу вече твоето мнение...или искаш своите няколко еднолични редчета слава?

Аз бих докладвала темата като повтаряща се, примерно.. 

И сигурно ще трябва да те блокирам и да не влизам в твои теми..

• Автор

Аха... сега въпроса е коренно различен от зададените в началото. 

Да беше казал, че искаш да си поговорим ОТНОВО за случилото се на границата...

Що, не се ли чу вече твоето мнение...или искаш своите няколко еднолични редчета слава?

Аз бих докладвала темата като повтаряща се, примерно.. 

И сигурно ще трябва да те блокирам и да не влизам в твои теми..

Аз я разглеждам от много по-общ аспект, както си личи от заглавието на темата. Също и от уводният ми коментар и от продължението, преди да се счепкам с flare.  Развитието на темата в правилната посока, би спомогнало да изясни този частен случай, но далеч не е само за него. Вече писах, че има един колега, който много добре е разбрал за какво иде реч и е писал точно по темата, за което му благодаря, въпреки че ми се противопоставя. 

Докъде стигнахме.
Да се възхищаваме на чужди войници, нападащи и убиващи в друга страна и да наричаме нашите пазачи на границата ни психопати и полицаи убийци.
И на всичкото отгоре да не ни светва защо някои българи заставали зад действията му.

• Автор

Докъде стигнахме.Да се възхищаваме на чужди войници, нападащи и убиващи в друга страна и да наричаме нашите пазачи на границата ни психопати и полицаи убийци.
И на всичкото отгоре да не ни светва защо някои българи заставали зад действията му.

Ти да си прочел в държавен вестник, че водим война с емигрантите, или поне че е обявено военно положение у нас?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.