Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за модел телефон

Featured Replies

Здравейте,реших да си сменя стария телефон с малко по новичак,не се нуждая от нещо мега яко или прочие,а колкото да ми върши работа за вайбър,скайп и подобните му на това приложение,та харесъл съм си Това

и бих ви попитал какво мнение имате за него,тъй като до сега не съм работил с марката като цяло.

Редактирано от I love anime (преглед на промените)

Добър е за парите си! Мой колега имаше китайфон на тая фирма и му бе потъмнял дисплея ,дето се намира над процесора от температурата. Това разбира се е въпрос на късмет. Аз в тоя ценови клас бих ви препоръчал Lumia 535 хем Nokia е в пъти по надежден бренд ,хем Windows phone е категорично по-надеждна ОС от андроид. Пък и този китайфон е със стар андроид ,и на дали някога ще се ъпдейтне. С лумиата спокойно ще ползвате най-новия Windows phone 10. 

http://gosmart.bg/%D1%81%D0%BC%D0%B0%D1%80%D1%82%D1%84%D0%BE%D0%BD%D0%B8-microsoft-lumia-535-black

Редактирано от Soviet Soldier (преглед на промените)

• Автор

До сега не съм работил с Windows Phone изобщо,дори не знам дали тия приложения който ползвам под андройд,изобщо съществуват под формата на Windows :) колкото до андройда че е 4,4,2 тва изобщо не ме бърка че е със стар,и че няма да получи ъпдейт като цяло,мога да го взема и със андройд 5.1 този телефон но от емага,а и принципно си търся телефон с андройд,а не с друга платформа.

Това за липсата на приложения при windows вече е мит. Работи се почти по същия начин ,като при Windows за компютър ,всичко е ясно и просто. Ако ви интересува дали ще намерите приложенията които ви трябват ,може да проверите веднага. 

https://www.microsoft.com/bg-bg/store/apps

Моя фаворит при телефоните с андроид е Сони ,но ще ви излезе значително по-скъп от китайфон. 

Ето нещо ,коео ми привлече вниманието ,като дизайн и е с по-добри характеристики от ,това което сте харесали. 

http://www.emag.bg/smartfon-wink-blaze-dual-sim-8gb-dark-blue-wink-blaze/pd/DDJZMYBBM/?ref=products_center-6_4&recid=LANDING

преди 3 часа, Soviet Soldier написа:

препоръчал Lumia 535 хем Nokia е в пъти по надежден бренд ,хем Windows phone е категорично по-надеждна ОС от андроид. 

Нокия не произвежда мобилни телефони от 2013г. насам. Windows е ограничаваща свободата ОС.

преди 2 часа, Soviet Soldier написа:

китайфон

Би ли изредил поне 3 производителя на смарфони чиито заводи не са в Китай?

Към автора имаш ли възможност  да преподпишеш договор към мобилен оператор или да разшириш малко бюджета?

Колко спешно ти трябва апарата и склонен ли си за поръчка от Китай?На 11,11 Али експрес прави намаление но апаратите са без гаранция и срока на доставка е от 15 до 50 дни.

преди 2 часа, П.е.т.ъ.р написа:

Нокия не произвежда мобилни телефони от 2013г. насам. Windows е ограничаваща свободата ОС.

Към автора имаш ли възможност  да преподпишеш договор към мобилен оператор или да разшириш малко бюджета?

Колко спешно ти трябва апарата и склонен ли си за поръчка от Китай?На 11,11 Али експрес прави намаление но апаратите са без гаранция и срока на доставка е от 15 до 50 дни.

Все едно ,разликата между Nokia и Microsoft е само в името и собственика. Реално това са си телефони от доказалия се финландски бренд. 

Какво значение има в коя страна се произвеждат? Важното е къде са проектирани според мен и до колко бренда контролира качеството на продукцията си. Все ми е едно в коя държава се намират машините сглобили телефона ми. 

Та както и да е. Нека да се въздържаме от повече излишен спам. В крайна сметка ,човека е задал конкретно запитване ,в което всеки е свободен да изрази мнение и да даде препоръка. Не е тук мястото да засягаме безкрайните спорове ,коя ОС да предпочетем ,или кой бренд. Всеки с вкуса си. 

Много обаче ми стана интересно ,как софтуера на microsoft ограничава свободата ,повече от другите ОС? 

Редактирано от Soviet Soldier (преглед на промените)

преди 2 часа, П.е.т.ъ.р написа:

В действително може и да няма такива.

Но моето LG G2 mini (4G LTE) не е правено в Kитай, а в Кореа.

Това се отнася и за старият ми телефон, пак от същата марка.

П.П. Лично моето предпочитание:  да е там, вместо в Китай.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.