Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с интернета

Featured Replies

Здравейте, от скоро имам проблем с зареждането на страниците  в интернет  и не знам къде да търся причината  дали в интернет доставчика или  в моя компютър   Направих тест на скоростта но не съм много на ясно дали е добра  .Има сайтове които предлагат  тест  но ми показват различно .

Редактирано от comir (преглед на промените)

Направи този тест и напиши трите резултата да ги видим.http://www.speedtest.net/

• Автор
преди 9 часа, Димитър 59 написа:

Направи този тест и напиши трите резултата да ги видим.http://www.speedtest.net/

тест.JPG

...

Този тест показва,че интернет връзката си е отлична.Проблема ти е в системата.Причини много могат да се изброят.На първо време обнови си версията на браузъра с който работиш.

С какви страници имаш проблем - български или международни? Дава ли някаква грешка, когато страницата се стартира? Тествал ли си с друг браузър?

• Автор
преди 13 часа, Димитър 59 написа:
преди 2 часа, Емил Костов написа:

С какви страници имаш проблем - български или международни? Дава ли някаква грешка, когато страницата се стартира? Тествал ли си с друг браузър?

Този тест показва,че интернет връзката си е отлична.Проблема ти е в системата.Причини много могат да се изброят.На първо време обнови си версията на браузъра с който работиш.

Не от баузера  възможно ли е проблема да е от от определен  сайт   с натоварен сървър  аз нямах време  точно да направя теста   когато имах проблем с зареждането  сега е добре 

Предимно   с OLX .bg   през ден ми прави проблеми  постоянно ми зарежда  порбвах и с други баузери   без резултат .Вчера се оправи  и тогава  направих тест  на скоростта   сега когато имам проблем  отново направих   но не разбирам дали е добра или не   .Писах на администратор  в сайта  каза ,че проблема не е от тях .

test2.JPG

Проблема не е в скоростта. По какъв начин идва свързаността до теб - модем, рутер, медия конверотр, директен кабел?

Отвори cmd, копирай долните три реда (да 3 заедно с празния)

tracert olx.bg>%temp%\trace.txt

type %temp%\trace.txt|clip

Изчакай да се появи отново командния ред

Влез във форума и щракни в полето за писане, натисни Ctrl+V  и публикувай текста.

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

• Автор
преди 1 час, Емил Костов написа:

Проблема не е в скоростта. По какъв начин идва свързаността до теб - модем, рутер, медия конверотр, директен кабел?

Директен кабел 

• Автор
преди 24 минути, Емил Костов написа:

Може ли да пуснеш ping или tracert до проблемна страница.

Отново им писах на администраторите   ,че проблема не е  при мен  и сега се оправи  .Не знам скоростта до колко е добра доста бързо ми зарежда страниците .Писал съм  в форума  на OLX   отговориха ми след един месец .

Стартирай notepad като администратор и отвори файла c:\windows\system32\drivers\etc\hosts

В него най-отдолу добави:

5.134.209.114 olx.bg

и запиши.

Рестартирай компютъра.

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

преди 8 часа, comir написа:

.Не знам скоростта до колко е добра доста бързо ми зарежда страниците .

Пак питаш за тази скорост ,а и двата теста показват че е повече от отлична!Абсолютно се изключва възможноста да е от нея.Говориш,че има забавяне на страницата на OLX .А на други сайтове има ли го или се отварят нормално?

• Автор
преди 11 минути, Димитър 59 написа:

Пак питаш за тази скорост ,а и двата теста показват че е повече от отлична!Абсолютно се изключва възможноста да е от нея.Говориш,че има забавяне на страницата на OLX .А на други сайтове има ли го или се отварят нормално?

С другите страници нямам проблем  .Администраторите ми казаха че проблема бил в мен нямали други оплаквания .Самата страница ми зарежда постоянно  и ми отваря  само част от обявите .Пробвах и с други браузери  същата работа .Сега всичко е нормално но ще видим до кога .

Аз имам проблем като пусна кабела за нета в паптопа и пак си пиша интернет данните как да го оправя от днеска е този проблем като деинсталирах драйвера и пак го инсталирах

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.