Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с преиснталацията на лаптоп

Featured Replies

Днес реших да си преинсталирам лаптопа с диска, който по принцип използвам. Слагал съм го поне 2-3 пъти на моя лаптоп, а последно и на компютъра, който на скоро си купих и до сега не е имало проблеми.
Неска нещо проблеми с буутването. В крайна сметка бутна, но още докато пускам инсталацията и ми изписа нещо, че нямало вкаран диск, вкарах го изкарвах го, и все така. Спрях иснталцията пробвах на ново и въобще не го откриваше. Звука от оптичното устройство е все едно, слагам диска зарежда го, пак го вадя и пак почва да го зарежда(това постоянно се повтаря, докато диска е в устройството). Според вас дали проблема е в диска или в оптичното устройство?

До тук добре, но излезе и друг по-голям проблем. Реших да преинсталирам с флашка(преди като го бях купувал пробвах с флашка нещо не ми я откриваше, и се отказах) сега напарвих буутваща флашка, буутна я тръгна инсталацията и всичко зареди до момента, в който казва, че е готово и трябва windowsa да се стартира. Вместо да се включи windowsa, стой черен екран и горе в ляво мига едно тире(както по принцип като излиза надписа да се натисне някакъв бутон за бутване от сд) и така стои постоянно. 
Изкарах флашката, пак не тръгва, променях настройките за буутване пак не тръгва, пробвах пак да заредя флашката като буутващо устройство, за евентуален нов опит за инсталация, на windows и нищо не става. 
Сега не мога и буутменщото да отворя Изписа ми само [F2] For setup и [F4] for Recovery. пробвах с различни бутони комбинации на F-овете с Fn и тнт и не успяхавам. да не би пък самия биос нещо да се е заключил?.. изобщо съществува ли такова нещо.... това се случва с вкарана флашка, без флашка ми стои на черен екран.

Стана малко дълго, но описвам по подробрно с надеждата някой да ми помогне със съвет какво да правя/ пробвам от тук нататака. 

Редактирано от ivan93bg (преглед на промените)

С бутваща флашка става,по принцип по бързо инсталацията.Трябвало е когато дойде първият рестарт по време на инсталацията да извадиш флашката.После ако копието е било читаво,си зарежда всичко нормално.В твоя случай има фал в копието,от което инсталираш.Пробвай да направиш друга версия на бутващата флашка.

• Автор

След стотици опити, някак си флашката се буутна и сега пак съм пуснал инсталацията. Това за копието може и да си прав, по принцип го направих преди няколко часа, като гледах кое е най-теглено. Ако не стане и този път ще се огледам за друго копие.

Обичайният бутон за избор на бутващо устройство е F12, след инсталация редът на зареждане се редактира от биоса (при различните компютри е различно, на моят е F10). А бързата команда за рестартиране е комбинацията от контрол, алт и делит (ctrl+alt+delete).

• Автор

Направих буутваща флашка с друго копие на windows  и тръгна, вече всичко е както трябва. Темата става малко излишна, но просто в един момент се чувствах като в задънена улица и заради това я пуснах. Благодаря ви!

Редактирано от ivan93bg (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.