Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Къде съхранявате велосипедите си през зимата ?

Featured Replies

Здравейте, искам да попитам, някой от вас съхранява ли велосипеда/те на балкона си през зимата ? Балкона при мен е открит. Искам през зимата там да седят 3 велосипеда. Ще взема подходящ брезент за тази цел, ще им проверявам налягането на гумите от време на време, хубаво смазани са, както и ще им напръскам гумите със силиконов спрей. (прочетох го в гугъл, остана само спрея) Също жилата са им под минимално напрежение. Има вариант само рамките да са на балкона, като мога да сваля гумите и да ги съхранявам в един шкаф, който така и така от година насам седи празен. Също, давайте и други идеи къде да го съхранявам. :) В апартамент съм, така, че гараж или подобно не ме устройва. Също и мазето, след поредното разбиване, вратата само да се бутне малко по-силно се отваря. А като знаем какви са наще комший, нямаме намерение и да я оправяме, там висят само компоти. (не затварят входната врата, също и не заключват тази за мазето)

Очаквам вашите предложения. :)

Аз си го държа най-нагло и нахално в коридора и ми е супер удобно. Ползвам го за закачалка. Зимата ще го бутна в ъгъла из хола. Разправията ти с консервация е тотално смешна и безсмислена. 

Намери място в апартамента, не дръж велосипедите на открито защото влагата просто ще ги съсипе.

Аз пролят,лято,есен,зима си го държа навън, но на сухо и е на закрито. Карам си го и зимата, трябва да измислиш нещо, байкът ти да се намира на сухо и закрито ;)

в нашия вход си връзват велосипедите по стълбищата за парапетите

• 2 месеца по-късно...
на 27.11.2015 г. at 22:06, haidukpikaso написа:

в нашия вход си връзват велосипедите по стълбищата за парапетите

Темата е старичка, да, но чак сега виждам новите отговори. Така, няма как да го оставя в стълбището. Никой не затваря вратата и циганетата най-нахално си влизат и взимат всичко което е оставено.

на 23.11.2015 г. at 13:04, Емил Костов написа:

Намери място в апартамента, не дръж велосипедите на открито защото влагата просто ще ги съсипе.

Няма как в тристаен апартамент да държа 4 велосипеда. Не смея в мазето, поради причината по-горе. Също, вратата беше хубава, преди да я разбият 20-30 пъти.

Но го измислих - 2 от тях в момента (както и цялата зима) са на балкона. Покрити с брезент, на 1-2 седмици им проверявам гумите. Смазах всички механични части, откачих всички жила и откачих веригата. На другите два са им махнал гумите, седалката и волана и в момента висят под спалнята.

Току що, niki292002 написа:

Темата е старичка, да, но чак сега виждам новите отговори. Така, няма как да го оставя в стълбището. Никой не затваря вратата и циганетата най-нахално си влизат и взимат всичко което е оставено.

е щом сте разграден двор не става, ние сме заключени и с чип :)

че и сушилки има с пране даже

Тея циганета са велики. Не знам как, но при апартамента на баща ми успяха да разбият блендирана врата на мазето без никой да разбере.

То и тука си оставят нещата, ама само за ден максимум два. Иначе, хваща крачета. :)

преди 10 минути, niki292002 написа:

Тея циганета са велики. Не знам как, но при апартамента на баща ми успяха да разбият блендирана врата на мазето без никой да разбере.

То и тука си оставят нещата, ама само за ден максимум два. Иначе, хваща крачета. :)

Ти пък - не съм сигурен за етноса, но при нас, преди години успяха да откраднат метална врата (метър на 2) без никой да разбере. И метална стълба - около 3 метра.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.